• Al een account? Log hier in.
  • Weddentips van experts
  • De beste bookmaker bonussen
  • Grootse spellen en prijzen
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Bwin
Engelstalige bookmaker & Ideal betalen mogelijk

Bwin, wedden op voetbal en ontvang €50 bonus

Bwin is een in Oostenrijk gevestigd online gokbedrijf. Het bedrijf opereerd onder internationale en regionale licenties in landen zoals Belize, Canada, Duitsland, Engeland, Italië, Kroatië en Mexico. Het online gokken bedrijf biedt sportweddenschappen aan maar ook casino spellen, poker games. Dit gokbedrijf heeft verschillende vestigingen welke gevestigd zijn in Wenen (hoofdkantoor) , Stockholm en Gibraltar.

Sponsor van Manchester United en Juventus

Veel mensen kennen het gokbedrijf van de shirtsponsoring van Manchester United en Juventus. Vorig seizoen was het ook shirtsponsor van Bayern Munchen, maar door de Duitse wetgeving was dit niet meer toegestaan. Het gokbedrijf is naast het voetbal nog actief in vele andere sporten, waar het veel sport evenementen sponsort. Het gokbedrijf sponsorde bijvoorbeeld de Portugese voetbal competitie  Primeira Liga, maar door een rechtzaak moest dit contract verbroken worden. De Bwin Liga, zoals deze competitie heette.

Live wedden bij Bwin

Het bedrijf heeft sinds een aantal jaren de optie om live te wedden op sportwedstrijden. Van vele voetbalwedstrijden kunt u live weddenschappen afsluiten waarbij de quotes met het wedstrijdverloop mee aangepast worden. Het bedrijf heeft eigen mensen in het stadion zitten die de wedstrijd live bekijken. Op het moment dat er een strafschop zal zijn worden de weddenschappen geblocked waardoor je niet even snel een weddenschap kunt afsluiten. Het live wedden is leuk, snel en uitdagend! Probeer het eens!

Bwin freebet code

Mogelijk heeft u een freebet code van Bwin ontvangen. Deze kunt u op de website van Bwin inwisselen voor speelgeld, zie het als een 'normale' storting. Met uw tegoed kunt u dan 'gratis' weddenschappen afsluiten. Om meer te lezen over de freebet codes van Bwin gaat u naar de freebet pagina.

Bwin Bonus voor Belgische klanten

Deze online bookmaker heeft voor nieuwe Belgische klanten een aanmeldbonus van maximaal 50 euro. Een eerste storting van 50 euro word op deze manier verdubbeld tot 100 euro. Let er op dat u uw bonusbedrag wel eerst moet vrijspelen. Lees de exacte voorwaarden voor uw bonus goed door. Wij hebben met Bwin in Belgie een zeer goede samenwerking en hebben regelmatig acties voor onze leden. Hou het forum goed in de gaten voor speciale promoties van deze online bookmaker.

De website

De website is zeer mooi vormgegeven waarbij de gele kleur uit het logo mooi afsteken tegen de donkergrijze achtergrond. Vele flash animaties maken de website grafisch zeer goed onderlegd. De werking van de website kan op oude computers te wensen overlaten. Ook een trage internetverbinding kan voor een trage website zorgen. De website is beschikbaar in 22 verschillende talen, waaronder het Nederlands. Voor vaste bezoekers is er een promotie programma: BInside. Hiermee kunnen klanten punten verdienen die kunnen worden ingewisseld voor cash geld of leuke artikelen.

Minimale en maximale inzet van uw weddenschap

De minimale inzet bij Bwin bedraagt 0,50 euro. Lagere bedragen worden niet toegestaan, hogere bedragen wel. U kunt maximaal 10.000 dollar (ongeveer 6500 euro) per weddenschap winnen, los van uw inzet. Uw account zal bevroren worden wanneer blijkt dat u meer dan 100.000 dollar (65.000 euro) per week aan winst heeft.

Welke weddenschappen worden aangeboden?

Net zoals vele bookmakers heeft deze bookmaker ook de nadruk op het voetbal liggen. Met shirtsponsoring van grote voetbalclubs in Italië en Spanje laat het gokbedrijf hier geen gras over groeien. Naast het voetbal worden ook de sporten tennis, volleybal, handbal, formule 1, wintersport sporten, ijshockey, darten, boksen, cricket, curling, entertainment, zaalvoetbal, golf, hondenrennen, honkbal, wielrennen, waterpolo, snooker, unihockey en vele andere sporten.

Naast sportweddenschappen worden er, zoals net al gezegd, ook entertainment weddenschappen aangeboden. U kunt dan denken aan wie X-factor in engenland wint of wie er Miss World gaat worden. Kort geleden was er ook een weddenschap wie de nieuwe Europese voorzitter zou worden, Balkenende stond hoog in de peilingen maar werd het niet.

Promoties en nieuwsbrieven

Als gebruiker van deze aanbieder ontvangt u, alleen indient u dit wilt, een nieuwsbrief met mogelijk interessante informatie. De nieuwsbrief word maximaal 1 keer per week verstuurd en is Belgisch of Franstalig. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan onderaan de nieuwsbrief op de afmeldlink.

Livestreams bij Bwin

Er kunnen op Bwin vele sportwedstrijden live via stream bekeken worden. Een compleet overzicht van wedstrijden die live via stream uitgezonden worden is terug te vinden in het menu onder 'stream'. Het is zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op het live programma om zo op internet te kunnen genieten van de mooiste wedstrijden.

Verslavingsbeleid

Het gokbedrijf is zich terdege bewust van het risico wat weddenschappen met zich meebrengt aangaande verslavingsproblematiek. Het gokbedrijf onderschat dit niet en wil maatschappelijk verantwoord omgaan met de groep mensen die hier gevoelig voor zijn. Er is een zelftest op de website te vinden weermee je kan kijken of je verslavinsgevoelig bent. Ook kan je jezelf beschermen door je eigen account te laten blokkeren. Hou er rekening mee dat dit definitief is.

Onze conclusie

Deze online bookmaker is naar onze mening één van de beste online bookmakers ter wereld. De website is Belgisch, overzichtelijk, snel en grafisch mooi. Het is een lust om bij deze aanbieder je weddenschappen af te sluiten. Het enige nadeel is dat er vaak niet de hoogste odds (quotes/noteringen) geboden worden en dat het hierin haar concurrenten soms voor moet laten gaan. 

Bwin leden beoordelingen
Er zijn 234 stemmen voor Bwin achtergelaten met een gemiddeld van 6.8 gemiddeld (van de 10) sterren.

Bwin is open voor Belgische klanten. Als nieuwe klant ontvang je tevens €50 welkomstbonus

Screenshot Bwin

Bwin bonus