• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.

De vijf voordelen van het gebruiken van meerdere bookmakers

Stel jezelf de volgende vraag: 'Waarom wed ik?' Is het je puur te doen om de spanning, of wil je ook graag een centje overhouden aan je hobby? Als je tot die laatste categorie behoort ontkom je er eigenlijk niet aan meerdere bookmaker-accounts te gebruiken.

Geschreven door JeroenUnibet81

Mensen die pas komen kijken in het wedwereldje sluiten doorgaans al hun weddenschappen af bij een enkele bookmaker, terwijl de wat meer gelouterde punters gebruik maken van diverse bookies. Waarom doen zij dat en wat zijn de voordelen van het hebben van meerdere accounts?

1. Betere odds
Als je bij meerdere bookmakers actief bent, kun je altijd gebruik maken van de beste odds. De verschilllen in odds die bookmakers aanbieden zijn soms enorm. Als je slechts één bookmaker tot je beschikking hebt, leg je jezelf onnodige beperkingen op. Alsof het nog niet lastig genoeg is om de bookmaker te verslaan! Het al dan niet spelen van de beste odds op de markt maakt op de lange termijn vaak het verschil tussen winst en verlies.

2. Groter aanbod
Stel jezelf de volgende situatie voor: Je hebt uit betrouwbare bron vernomen dat Jong FC Groningen kampt met een zware blessuregolf en dat de groenwitten vanavond op bezoek bij Jong Feyenoord een beroep moeten doen op spelers van hun A1. Je wilt inzetten op een overwinning voor de Rotterdammers, maar tot je grote spijt kom je erachter dat jouw bookie deze wedstrijd niet aanbiedt! Als je meerdere bookmakers tot je beschikking hebt, kun je uiteraard gebruik maken van een breder aanbod en had je deze wedstrijd wellicht wel kunnen spelen.

3. Surebets
Soms zijn de oddsverschillen tussen bookmakers zo groot dat je jezelf middels een surebet kunt garanderen van een zekere winst. Surebetten is een vak apart en zeker niet zo risicovrij als de term doet vermoeden, maar kan soms bijzonder interessant zijn. Echter om te kunnen surebetten zul je wel minimaal twee verschillende bookmakers tot je beschikking moeten hebben.

4. Uitstel van limieten
Bookmakers houden je resultaten nauwlettend in de gaten en zijn er als de kippen bij om je limieten op te leggen als je een tijdje achter elkaar wint. Als je je weddenschappen echter verdeelt over meerdere bookmakers valt je winning streak niet zo snel op. Als je op de langere termijn winst maakt zul je uiteindelijk niet ontkomen aan die dekselse limieten, maar het zal er in ieder geval niet zo snel van komen als je al je weddenschappen bij slechts een bookmaker afsluit.

5. Welkomstbonussen
En last but not least: de welkomstbonussen waarmee bookmakers je proberen te verleiden vooral voor hen te kiezen! Tegenwoordig hebben vrijwel alle online wedkantoren voor nieuwe klanten wel een presentje klaarliggen. De ene bookmaker geeft je een stortingsbonus en de ander is bereid je inzet terug te geven als je je eerste weddenschap verliest. Een goede manier om bonussen vrij te spelen staat beschreven in het artikel 'Risicoloos een bankroll opbouwen bij bookmakers'. Een leuke manier om je bankroll te spekken, maar lees wel altijd goed de kleine lettertjes.

Conclusie
Dit zijn kort samengevat de vijf belangrijkste redenen waarom het aan te raden is om gebruik te maken van meerdere bookmakers, als je het wedden op sport wat serieuzer aan wilt pakken. Je moet echter wel oppassen, want er zijn helaas ook behoorlijk wat dubieuze bookmakers actief. Onze tip is dan ook om enkel een account te openen bij bookmakers die op voetbalwedden.net worden aanbevolen. Vraag bij twijfel om extra hulp via Private Message of in de chat voor gericht advies dat aansluit op jouw speelstijl en voorkeuren.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
 
Plaats uw reactie

Om een reactie te plaatsen moet u ingelogd zijn.

- U heeft al een account? Bovenaan de website kunt u inloggen!
- U heeft nog geen account? Klik hier om u aan te melden.