• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.

De (on)mogelijke weddenschap

Voorafgaand aan een seizoen hebben we allemaal onze verwachtingen. PSV wordt kampioen, de spits van Ajax wordt topscoorder en FC Groningen wint de beker. Vaak komen je verwachtingen niet uit. Althans, vaker niet dan wel. Het van tevoren inzetten op de kampioen lijkt te doen, maar blijkt in de werkelijkheid toch best lastig. Wie had voorafgaande aan dit seizoen verwacht dat Leceister City kampioen zou worden? Toch gaat het een keer goed. Wellicht gaat het twee keer goed, of soms drie keer. Maar acht weddenschappen in een combi aan het begin van een seizoen? Dat lijkt een niet te nemen horde. Dat lijkt zo.

Geschreven door: Richard123

Een lid van Voetbalwedden bewees het (bijna) onmogelijke. Hij besloot na een paar speelrondes in het nieuwe voetbalseizoen een combi-weddenschap te plaatsen. In zijn combinatie zaten alleen seizoensweddenschappen. De odd liep op tot 1046.04 en met een inleg van 20 euro, zal hij het enorme bedrag van 20920,76 euro kunnen winnen. Maar zeven weddenschappen goed? Dat leek onmogelijk. We nemen de afgesloten weddenschappen even door, met een korte toelichting van de punter.


Borussia Dortmund eindigt bij de eerste drie (@ 1.42): De Dortmunders zijn ondanks een matig seizoen nog altijd de grootste uitdager van Bayern München, in hoeverre dat mogelijk is. Een tweede plek is dus absoluut haalbaar, laat staan de derde plek. Dortmund eindigde als nummer twee en dus was deze weddenschap binnen. 

'Het seizoen ervoor was teleurstellend en dus was de kans aanwezig dat het snel beter kon gaan. Op papier hebben ze na Bayern München de beste selectie van de Bundesliga en dus had ik er wel vertrouwen in.’


Eredivisie: Alfred Schreuder wordt als eerste ontslagen (@ 5.00): Alfred Schreuder hield het dit seizoen slecht vier wedstrijden vol. Hij pakte in die duels één punt en dat was voor de clubleiding van FC Twente niet voldoende en dus volgde er een ontslag. Uiteraard was hij 30 augustus tevens de eerste ontslagen trainer in de Eredivisie.

‘FC Twente begon het afgelopen seizoen zowel financieel als sportief dramatisch. De financiële chaos werkte duidelijk door op het eerste elftal. Nadat FC Twente het seizoen slecht had aangevangen zette ik deze bet, voorafgaand aan de voor FC Twente altijd beladen wedstrijden tegen Ajax en Heracles. Bij een negatief resultaat had ik een ontslag verwacht, en zo geschiedde.’ 


Premier League: Leicester City wordt kampioen zonder Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United en Tottenham Hotspur (@ 21.00): Door het uitsluiten van de traditionele top zes, lijkt dit een makkelijke weddenschap. Toch was Leicester aan het begin van dit seizoen, degradatie-kandidaat nummer één. Het sprookje van Leicester is inmiddels bekend. De ploeg werd kampioen en dus was deze weddenschap ook goed. 

‘Toen ik deze bet zette had Leicester City al drie wedstrijden gewonnen. De tweede seizoenshelft van het voorafgaande seizoen ging ook goed en de voorbereiding was ook prima. Deze bet zou uiteindelijk het belangrijkste zijn wat betreft de hoogte van het te winnen bedrag. Hij had veruit de hoogste odd.’


Serie A: AC Milan eindigt boven Lazio Roma (@ 1.68): Het scheelde slechts drie punten, maar dat bleek voldoende voor AC Milan om Lazio onder zich te houden. Het gat werd drie wedstrijden voor het einde nog verkleind, maar uiteindelijk trok AC Milan de zevende plek over de streep, al heeft Rossoneri daar zelf bijster weinig aan. De weddenschap was echter wel correct.

‘Achteraf heb ik met deze bet heel veel geluk gehad, omdat beide onderlinge duels gewonnen zijn door AC Milan. Dat bleek achteraf beslissend te zijn geweest. Dit was min of meer een gokje, want Lazio was het seizoen er voor nog derde geworden. AC Milan heeft echter meer kwaliteit in de selectie, waardoor ik uiteindelijk koos voor de Milanezen.’


Eredivisie: De Graafschap eindigt bij de laatste drie (@ 1.45): Als promovendus was het bij voorbaat duidelijk dat De Graafschap een moeilijk jaar zou gaan draaien. Tot voor de winterstop was deze weddenschap een zekerheidje. Dit kalenderjaar ging het echter een stuk beter bij de Superboeren, toch bleek dat niet genoeg om degradatievoetbal af te wenden. Voor de weddenschap was het wel goed genoeg.

‘In het seizoen 2014/2015 promoveerde De Graafschap na de nacompetitie naar de eredivisie. Financieel was er niet veel mogelijk, waardoor er nauwelijks in de selectie is geïnvesteerd. Hierdoor had ik De Graafschap bij de onderste drie van de Eredivisie verwacht.’


Ligue 1: AS Monaco eindigt bij de eerste drie (@ 1.60): Dit scheelde niet veel. Monaco verloor de de voorlaatste wedstrijd van het seizoen waardoor Nice op twee punten achterstand kwam. Monaco mocht dus niet verliezen en na een overwinning op Montpellier, was ook deze weddenschap binnen. 

‘Qua financiële mogelijkheden is AS Monaco na PSG de tweede club van Frankrijk. Als iemand het PSG lastig zou kunnen maken was het mijn inziens AS Monaco. Mij viel AS Monaco eigenlijk tegen het afgelopen seizoen, maar gelukkig was het seizoen dus wel sterk genoeg om 3e te eindigen.’


Primera Division: FC Barcelona scoort de meeste goals (@ 1.80): Barcelona leek op een gegeven moment het af te moeten leggen tegen Real Madrid. Toch kwam Barcelona op gang en door de laatste tien duels veel goals te maken, bleken ze het productiefste elftal op het hoogste niveau in Spanje te zijn.

‘Voor deze bet heb ik gekozen omdat ik dacht dat MSN meer zou scoren dan BBC. Dit is ook gebeurd, maar deze bet bleef tot het einde spannend. Reden hiervan was het meer productieve middenveld van Real Madrid ten opzichte van FC Barcelona. Het spetterende einde van FC Barcelona en misschien ook de vervroegde uitschakeling in de Champions League, zorgde ervoor dat het gat van tien doelpunten in de laatste duels werd schoon gepoetst.’


Betslip seizoensweddenschap

Uiteindelijk waren alle weddenschappen goed en mocht het lid een prachtig bedrag bijschrijven. Seizoensweddenschappen kunnen dus daadwerkelijk lucratief zijn. Je bent echter wel van heel veel factoren afhankelijk en dus is het zeker de zaak om een goede voorbereiding te treffen. Lees je goed in en laat je niet misleiden door de hoogte van een odd. Met een gedegen voorbereiding en een goede beargumentatie van je bets, kan zo'n combi tot een succes worden gebracht!

Als we een stap verder kijken, merken we de problemen met betalen op. Een bedrag als dit is niet in een keer over te maken naar je eigen bankrekening. Dit komt door de problemen die het op kan leveren omtrent de belastingregelementen in Nederland. Het is dus belangrijk dat je goed uitzoekt hoe je dit soort bedragen het beste kan laten uitbetalen.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
 
Plaats uw reactie

Om een reactie te plaatsen moet u ingelogd zijn.

- U heeft al een account? Bovenaan de website kunt u inloggen!
- U heeft nog geen account? Klik hier om u aan te melden.