• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Leden reviews over de bookmaker: 888Sport

Gemiddelde cijfer voor 888Sport, beoordeeld door 95 leden uit de community.

Aangeboden weddenschappen
Gebruikersgemak van de website
Hoogte odds
Live weddenschappen
Stortingen en uitbetalingen
Mobiele- website of app
Klantenservice
Totaal

888Sport reviews met toelichting (46)

Schrijf jouw review over 888Sport


vw-crew Ik raad deze bookmaker aan

888sport, de beste onder de promoties voor nieuwe en bestaande klanten

Pluspunten

Veel promoties

Minpunten

888Sport is voor veel liefhebbers van sportweddenschappen een welkome toevoeging.

Geplaatst op 24-03-2017

levi-043 Ik raad deze bookmaker aan

zeker een van de betere bookmakers met veel bonussen als het aan mij ligt een aanrader

Pluspunten

redelijke odds goed aanbod veel bonussen

Minpunten

zeker een van de betere bookmakers met veel bonussen als het aan mij ligt een aanrader

Geplaatst op 06-02-2017

feyethomas Ik raad deze bookmaker aan

Goed, maar te scherpe limieten

Pluspunten

Minpunten

Hele zware limieten

Identiek aan unibet en unibet is een van de beste bookmakers. Probleem is alleen dat ik op 888sports bijna niks kan inzetten. Alleen bedragen van een paar euro.. Meer staat deze bookmaker niet toe.

Geplaatst op 27-01-2017

tjerkslagman Ik raad deze bookmaker aan

Top bookmaker, zeker aan te bevelen voor in je website portefolio.

Pluspunten

veel bonussen

Minpunten

Complete website. Er is een uitbetaling gaat goed, goed aanbod, goede bonussen

Geplaatst op 25-01-2017

gzeven Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker met veel freebet en bonusacties.

Pluspunten

Veel freebet acties

Minpunten

uitbetaling soms wat traag

Door de vele freebet acties blijf je terugkomen op de website.

Geplaatst op 25-01-2017

donnynedved Ik raad deze bookmaker aan

gemiddelde bookie in alle opzichten, heeft soms leuke acties

Pluspunten

redelijke odds goed bereikbare chat

Minpunten

geen

een gemiddelde site qua odds en aantal matches en bets, de livechat is wel prima. Wel veel opties tot freebets en acties

Geplaatst op 25-01-2017

janw Ik raad deze bookmaker aan

Als cash-out wordt ingevoerd en een paar navigatie aanpassingen dan is het een topper!

Pluspunten

Veel acties met vaak free-bets Redelijke odds zeer vlotte uitbetaling

Minpunten

Geen cash-out Navigate op website kan beter

888Sport scoort hoog met aanbiedingen, free bets of free plays en betaalt zeer vlot uit!

Geplaatst op 24-01-2017

klaaszuid Ik raad deze bookmaker aan

Om te wedden op live top wedstrijden een uitstekende bookie

Pluspunten

Mobiele website is gebruiksvriendelijk.

Minpunten

ZIjn niet veel wedstrijden live

Er zijn niet veel live wedstrijden van de lagere divisies behalve die uit Engeland uiteraard! Als je uiteindelijk premier player bent krijg je leuke acties waar je "makkelijk" geld mee kan verdienen.

Geplaatst op 24-01-2017

supersander Ik raad deze bookmaker aan

super bookie met goede site en free bets en bonussen

Pluspunten

bonussen freebets

Minpunten

reclame

veel gratis bets en free bets en dat is erg fijn

Geplaatst op 23-01-2017

ronald1311 Ik raad deze bookmaker aan

Na diverse sites geprobeerd te hebben, wil ik niets anders meer...!!

Pluspunten

voldoende bonuskansen

Minpunten

uitbetalen duurt ( te ) lang

Prima, gebruiksvriendelijk en ben erg tevreden over 888, die mij alles kan bieden.

Geplaatst op 23-01-2017

michael210690 Ik raad deze bookmaker aan

Goede service, mooie promoties en snelle uitbetaling

Pluspunten

Free-bets & promoties Goede klantenservice Ruim aanbod

Minpunten

Vrijwel nooit de mogelijkheid om live te wedden op wielrennen Site werkt niet al te snel

Naar mijn mening één van de betere bookmakers. Odds zijn niet heel hoog maar door free-bets en mooie bonussen zeker de moeite waard!

Geplaatst op 23-01-2017

Het voegt geheel niets nieuws toe in vergelijking met sites als Unibet & Napoleongames (zelfde opmaak, hoogte van de odds enz.): allemaal dezelfde bron

Pluspunten

Snel

Minpunten

Geen overzichtige site: kopie van diverse andere sites

Tot nu toe weinig mee gedaan, omdat het niets nieuws met sport biedt, wat anderen als Unibet & Napoleongames ook doen.

Geplaatst op 23-01-2017

johanvvvv Ik raad deze bookmaker aan

Is een van de betere bookmakers, betrouwbaar, goede service en veel leuke extras

Pluspunten

Betrouwbaar Snelle reactie Goede klantenservice

Minpunten

Uitbetaling blijft 24 open

Zeer fijn bookmaker. Heeft groot spelaanbod. Tevens diverse leuke acties.

Geplaatst op 23-01-2017

psvjw Ik raad deze bookmaker aan

Gewoon goed

Pluspunten

Site werkt goed Mobiele site ook prima

Minpunten

Minder weddenschappen dan bv unibet

De site werkt prettig, zowel op een desktop als mobiel.

Geplaatst op 23-01-2017

Het gaat niet veel gespeeld

Pluspunten

Minpunten

Niet veel mee gedaan speel niet veel dus kan er niet veel van zeggen

Geplaatst op 23-01-2017

rolwol Ik raad deze bookmaker aan

Te engels gericht.. zoals de odds zijn moeilijk te begrijpen

Pluspunten

Minpunten

Moeilijke odds.. namelijk int engels. Wel veel goede bonussen int weekend

Geplaatst op 23-01-2017

elmehdiholland Ik raad deze bookmaker aan

Prima bookmaker alleen zouden van mij het aantal livebets voor voetbal wel omhoog mogen

Pluspunten

Minpunten

Klasse bookmaker. Nog nooit een email hoeven sturen met een klacht. Veel en vaak freebets te verdienen als je VIP bent

Geplaatst op 23-01-2017

thecrazyone Ik raad deze bookmaker aan

Bookie met een goede mobiele website zeker een aanrader!

Pluspunten

Goede mobiele website Regelmatig acties

Minpunten

Niet al te hoge odds

Tot nu toe ben ik redelijk tevreden met deze bookie. Heb nog niet bijster veel gespeeld maar dat gaat zeker nog wel gebeuren. Nog geen ervaring met uitbetalingen helaas.

Geplaatst op 23-01-2017

bvanhinthum Ik raad deze bookmaker aan

Prima bookie met fijne bonussen en freebets.

Pluspunten

Mooie bonussen Veel freebets Prima klantenservice

Minpunten

Mager live aanbod Slome mobiele site

Prima site met mooie freebets, vriendelijke klantenservice en geen problemen met uitbetalingen.

Geplaatst op 23-01-2017

delano33 Ik raad deze bookmaker aan

ik zou iedereen aanraden om deel te nemen bij 888sport

Pluspunten

regelmatig acties altijd op de hoogte gehouden voor acties

Minpunten

888sport is goed door de vele acties en goede communicatie

Geplaatst op 23-01-2017

frododinho Ik raad deze bookmaker aan

Goed !

Pluspunten

Minpunten

Leuke akties voor nieuwe klanten daarna niet vaak gebruik van gemaakt!

Geplaatst op 23-01-2017

greg-briesen Ik raad deze bookmaker aan

Prettige bookie om erbij te hebben

Pluspunten

Goeie odds Prettig navigeren op de site Hoeveelheid markten

Minpunten

App wat aan de trage kant

Prettige bookie met goeie odds en veel mogelijkheden en meer dan genoeg markten

Geplaatst op 23-01-2017

lexusflexus Ik raad deze bookmaker aan

888 is echt een bookie om er bij te hebben ik speel er graagdi

Pluspunten

De vele bonussen als je veel speelt Makkelijke en overzichtelijke site Snelle uitbetaling

Minpunten

Weinig wedstrijdaanbod Geen cash out bij multiple

Snelle uitbetaling en leuke freebets! Speel er al een jaar of 2 en vindt het tegenwoordig beter dan Unibet.

Geplaatst op 23-01-2017

0kan91 Ik raad deze bookmaker aan

Veelbelovende bookie met leuke acties/promoties.

Pluspunten

Minpunten

Grote pluspunt is de vele acties die ze hebben (ook regelmatig no deposit). Gebruikersinterface vergelijkbaar met unibet, dus ook goed. Odds kunnen iets beter, net als de mobiele weergave en de klantenservice.

Geplaatst op 23-01-2017

fcbrabant Ik raad deze bookmaker aan

leuke aanbieder die mijn voorkeur heeft

Pluspunten

Live betting Uitbetalen acties en freebets

Minpunten

klantenservice Mobiele app

Zeer handige en overzichtelijke site. Veel live bets. Leuke odds en veel leuke acties en freebets Klantenservice duurt soms wat lang als je een antwoord wilt

Geplaatst op 23-01-2017

tinus83 Ik raad deze bookmaker aan

betrouwbaar

Pluspunten

goeie klantenservice mobiele website werkt goed oods zijn prima

Minpunten

uitbetaling aan skrill duurt lang tov andere bookmakers aanbod weddenschappen is lager tov andere bookmakers te weinig live aanbod

Odds zijn prima en mobiele website werkt goed, daarnaast werd ik goed geholpen door de klantenservice!

Geplaatst op 23-01-2017

kingkayser Ik raad deze bookmaker aan

prima internationale wedsite

Pluspunten

Minpunten

redelijk hetzelfde als de andere sites, duidelijk en overzichtelijk, geen opmerkingen verder.

Geplaatst op 23-01-2017

onslowacidcrew Ik raad deze bookmaker aan

Leuke bookmaker, ook vanwege de regelmatig terugkerende acties voor leden!

Pluspunten

regelmatig leuke acties

Minpunten

Heb nog geen slechte ervaringen, heb echter ook nog niet laten uitbetalen.

Geplaatst op 23-01-2017

flapske Ik raad deze bookmaker aan

Een site dat goed in elkaar zit maar wat meer variatie mag hebben qua sports.

Pluspunten

Goed overzicht bij het zoeken naar bets Snelle uitbetaling Vriendelijke klantenservice

Minpunten

Weinig variatie qua NBA Te weinig bets App

Het is een goeie overzichtelijke site met een gebruiksvriendelijke lay out.

Geplaatst op 23-01-2017

erikrustig Ik raad deze bookmaker aan

Een erg overzichtelijke bookmaker met mooie promoties

Pluspunten

Bij 888 kun je gemakkelijk free bets winnen. Erg overzichtelijke site Mooie welkomstbonus

Minpunten

Site is soms traag Als je op bijvoorbeeld live betting klikt, wordt je eerst doorverwezen naar een informatiepagina en 1 seconde later naar Live betting pagina

Mijn ervaringen met 888 sport: Heb 1 keer gestort en je kreeg een erg mooie welkomstbonus waarbij je je winsten kunt ver drie dubbelen. Ook zijn andere free bets makkelijk te winnen op de promotie pagina. Helaas is de site soms een beetje traag. Al met al zou ik deze site wel aanraden

Geplaatst op 23-01-2017

kieft8 Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker, overzichtelijk, duidelijk en de klant is er koning.

Pluspunten

Klantenservice Snelle uitbetaling

Minpunten

Geen

Prima, geen op of aanmerkingen over deze site, alles is naar wens.

Geplaatst op 23-01-2017

dizzle Ik raad deze bookmaker aan

Prima bookmaker met goede promoties en fijne interface

Pluspunten

Prettige interface Goede promoties, free bets etc.

Minpunten

Uitbetalen laat soms lang op zich wachten Mobiele versie traag

888Sport is een prima bookmaker, met vele promoties voor de degene die wekelijks veel betten, zoals de Free Bets die je wekelijks kan verdienen. De interface voelt verder erg vertrouwd, zeker als je van Unibet komt.

Geplaatst op 23-01-2017

ploegert Ik raad deze bookmaker aan

prima site, vooral als je wint ;)

Pluspunten

Minpunten

Een goede bookmaker, overzichtelijk. Daarnaast vaak leuke bonussen! Freebets zijn ook altijd leuk.

Geplaatst op 23-01-2017

josco Ik raad deze bookmaker aan

Een prima bookmaker met veel goede bonussen.

Pluspunten

Bonussen zijn meer dan prima!

Minpunten

Bij live wedden na een doelpunt lange tijd niet direct weer kunnen spelen.

Een prima bookmaker, met als gezegd gebruiksvriendelijk en met veel en goede bonussen!

Geplaatst op 23-01-2017

retsleppa Ik raad deze bookmaker aan

Betrouwbare bookmaker met goede quoteringen.

Pluspunten

Overzichtelijk Goede quoteringen

Minpunten

Mobiele website niet erg goed

888Sport is een betrouwbare, overzichtelijke bookmaker met prima quoteringen. De mobiele website vind ik iets minder goed, maar bij deze bookmaker kun je uitstekend uit de voeten.

Geplaatst op 23-01-2017

daweas Ik raad deze bookmaker aan

Goed op een pc, maar minder op een telefoon of tablet

Pluspunten

Veel mogelijkheden Hoge odds Ook casino

Minpunten

Website is slecht Mobiele site is niet goed

Odds zijn hoog, en er zijn veel mogelijkheden om te betten.

Geplaatst op 23-01-2017

visp Ik raad deze bookmaker aan

Veel bonussen/freebets

Pluspunten

Hoeveelheid bonussen

Minpunten

Lang wacht goedkeuring uitbetaling

Het fijne aan 888 is de hoeveelheid bonussen/freebets, het nadeel van 888 is dat het erg lang duurt voordat je uitbetaling wordt goedgekeurd

Geplaatst op 23-01-2017

sewpal Ik raad deze bookmaker aan

fijne bookie die weet waar het aanbod moet liggen

Pluspunten

mooi uiterlijk goede odds overzichtelijk

Minpunten

vastloper via mobiel bonus spelletjes

ik vind 888 sport een fijne bookie omdat ze veel free bets uitdelen en daarnaast qua uiterlijk 't zelfde zijn als unibet

Geplaatst op 23-01-2017

888 keer niks

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 23-01-2017

boutjh Ik raad deze bookmaker aan

goed

Pluspunten

aanbod acties

Minpunten

ik speel niet heel veel via deze bookie maar ben wel van plan deze vaker te gebruiken

Geplaatst op 23-01-2017

daan17 Ik raad deze bookmaker aan

Eindelijk een bookmaker vol gericht op sport

Pluspunten

Breed aanbod wedstrijden Zeer interessante promoties De lat out zorgt voor een spannende sfeer! Wat veel bookmakers niet hebben.

Minpunten

Soms is de site traag Slechte casino. Super want het is een sport bookmaker. Actualiteit van de live wedstrijden lopen niet altijd gelijk.

Volgens mij een bookmaker die al een tijdje mee draait. Dat ik er niet eerder op gespeeld heb is mij een raadsel. Het betten ging makkelijker en overzichtelijker dan bijvoorbeeld op Comeon. Unibet is een goede 2e na 888sport.

Geplaatst op 23-01-2017

coning Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker met dezelfde engine als Unibet, maar hier zijn betere acties en promoties te vinden.

Pluspunten

Veel acties/promoties

Minpunten

Sommige (jeugd) competities ontbreken Geen Cash-out mogelijkheid

Goede bookmaker met dezelfde engine als Unibet, maar hier zijn betere acties en promoties te vinden.

Geplaatst op 23-01-2017

emsikej Ik raad deze bookmaker aan

888Sport de juiste keuze bij wedden op sport.

Pluspunten

Ruim aanbod Hoge odds Goede klantenservice

Minpunten

Storten en uitbetalen

Ik vind 888Sport goed omdat er ruime aanbod beschikbaar is de odds zijn goed en klantenservice is behulpzaam en vriendelijk.

Geplaatst op 23-01-2017

dennicism Ik raad deze bookmaker aan

Prima bookie als je uitgekeken bent op de rest en uit bent op freebets.

Pluspunten

Veel Asian Lines Zat aanbod van weddenschappen Kans op 'veel' freebets

Minpunten

Af en toe een beetje langzaam Geen streams

Wed er af en aan als ik even niet bij mijn anderen speel en dat zonder problemen. Storten en uitbetalen gaat zeer snel met alle mogelijkheden die je wensen wilt!

Geplaatst op 23-01-2017

kevind Ik raad deze bookmaker aan

Keurig

Pluspunten

Minpunten

Wel prima maar uitbetaling kan sneller en meerdere wedstrijden aanbieden

Geplaatst op 23-01-2017

flipvdd Ik raad deze bookmaker aan

Een goede bookmaker met een leuk aanbod!

Pluspunten

Intuïtieve website met een goed live aanbod aan weddenschappen. Relatief snelle uitbetaling. Leuke bonussen voor vaste klanten.

Minpunten

Soms worden live weddenschappen heel laat gekeurd.

888Sport is wat mij betreft een prima bookmaker aangezien ze veel aantrekkelijke acties hebben waarbij veel freebets worden weggegeven.

Geplaatst op 18-05-2016
888Sport leden reviews
Er zijn 95 reviews voor 888Sport achtergelaten met een gemiddeld van 7.2 gemiddeld (van de 10) sterren.