• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betcenter
Nederlandstalige bookmaker

Betcenter, tot 100 euro bonus op je eerste storting

We kunnen Betcenter zeker schalen in de categorie jonge bookmakers. Het bedrijf bestaat sinds 1982 en is sinds 2005 ook op de Belgische markt te vinden. Door de jaren heen hebben ze al een hoop wedkantoren in België geopend en in 2015 besloten ze ook de online markt op te gaan. Uiteraard beschikken ze over een vergunning in België, wat ook betekent dat deze bookmaker voor Nederlanders niet toegankelijk is. 

10 euro gratis weddenschap!

Dit kalenderjaar biedt Betcenter speciaal voor leden van Voetbalwedden een 10 euro gratis weddenschap aan. Deze weddenschap ontvang je automatisch na het registreren op je account. De rondspeelvoorwaarden zijn hetzelfde als bij de welkomstbonus, hierboven uitgelegd. Let wel, deze actie is speciaal voor nieuwe leden van Betcenter. 

100% stortingsbonus 

Betcenter biedt een 100% welkomstbonus op je eerste storting aan. Je eerste stortingsbedrag wordt verdubbeld. Dit gaat van minimaal 10 euro, tot een maximum van 100 euro. De rondspeelvoorwaarden lijken op het eerste schappelijk, alleen zit er wel een klein addertje onder het gras. De bookmaker vraagt je het bonusbedrag en het gestorte bedrag drie keer rond te spelen. Het rondspelen kan alleen via combinatieweddenschappen met een odd van 1.50 of hoger per weddenschap. Kort gezegd: combinatieschappen (twee weddenschappen of meer), los van elkaar met odds van 1.50 of hoger. Het bedrag moet in negentig dagen zijn rondgespeeld, anders vervalt het bonusgeld en de eerder verkregen winst. 

Daar komen twee andere bonussen bij. Allereerst spaar je bonuspunten, om vervolgens een bedrag als wedtegoed te ontvangen. Daarnaast spaar je voor een eXtreme bonus en kun je je winsten tot 30% verhogen. De voorwaarden van deze twee bonussen staan verder uitgelegd op de website van Betcenter.

Gemiddelde odds

De odds van Betcenter zijn voor Belgische begrippen van een prima niveau, waardoor ze niet onderdoen voor de meeste andere bookmakers. Aangezien Belgen alleen klant kunnen worden bij bookmakers met een Belgische licentie, is Betcenter voor hen een prima aanbieder van odds. Ten opzichte van aanbieders buiten België, zijn de odds van Betcenter van een gemiddeld niveau.

Aanbod is prima

Het aanbod aan (live)weddenschappen is meer dan in orde. Er is geen mogelijkheid om in te zetten op paarden of hondenraces. Daarnaast is het aanbod in sporten als tennis, handbal en voetbal meer dan voldoende. Ook heeft Betcenter de nodige weddenschappen omtrent eSports en dat is een positief punt. De eSports zijn upcoming en als bookmakers daar nu al aandacht aan schenken is dat een goed teken. 

Goede mobiele site

De website oogt fris en overzichtelijk. Toch zitten er wel wat minpunten aan de functionaliteit en navigatie van de website. Zo moet je bij live wedden goed oppassen waar je op inzet. Het lijkt voornamelijk bij 1X2 weddenschappen omtrent voetbalwedstrijden dat de odds erg hoog liggen. Boven de weddenschap staat echter dat dit om het restant van de wedstrijd gaat en dat de huidige tussenstand niet meetelt. Kijk dus goed alvorens je je laat verleiden om een liveweddenschap mee te pakken.

De mobiele website is een pluspunt. De website is zeer overzichtelijk en vlot, waardoor je gemakkelijk je weg vindt op de mobiele pagina. Dit is urgent wanneer je nog wel eens vanaf andere locaties een weddenschap wilt afsluiten. De bookmaker biedt naast de website ook nog een applicatie aan. 

Livechat ontbreekt

De helpdesk houdt niet echt over. Waar spelers het bijvoorbeeld kunnen waarderen dat er een livechat aanwezig is, ontbreekt deze bij Betcenter. Zeker bij problemen met (uit)betalen is het fijn dat je direct contact hebt met een medewerker van de bookmaker. Bij Betcenter is het de bedoeling dat je eerst een kijkje neemt op de hulp-pagina. Deze levert wel wat informatie, maar is vanwege het karige keuzemenu niet erg overzichtelijk. Kun je daar geen antwoord vinden op je vraagstuk, is er altijd nog de mogelijkheid om een e-mail te sturen. Je krijgt direct een automatisch bericht en niet veel later een antwoord op je vraag. Een stuk omslachtiger dan een livechat en dus valt de helpdesk toch wel wat tegen. 

Gangbare betaalmogelijkheden 

Bij Betcenter kun je op verschillende manieren storten. Denk aan Netteller, PayPal en HiPay als digitale portefeuilles. Een andere optie is overmaken via Sofort. Inmiddels heeft Betcenter ook Skrill als betaalmogelijkheid toegevoegd, wat direct een pluspunt is. 

Wat betreft uitbetalen zegt de Belgische bookmaker dat er twee mogelijkheden zijn. Zo kun je via PayPal uit laten betalen, of via een de gebruikelijke bankoverschrift. De laatste optie kan echter wel tussen de vijf en zeven werkdagen duren. 

Bookmaker met potentie

Het aanbod weddenschappen en odds is van een prima niveau. Daar komt bij dat vooral de mobiele website gebruiksvriendelijk is. Wat dat betreft is het een prima bookmaker om op in te stappen. Toch zal Betcenter er goed aan doen bepaalde pijnpuntjes aan te pakken, aangezien ze daarin voorbijgestreefd worden door de concurrentie. Denk aan een functionele livechat en het vooralsnog ontbreken van een belangrijke betalingsmogelijkheid als Skrill. Er zijn dus nog wat verbeterpuntjes, maar in potentie is dit geen onaardige bookmaker, zeker gezien de jonge leeftijd van de online bookmaker.

Wat is jouw mening over Betcenter?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betcenter reviews

Betcenter leden reviews
Er zijn 4 reviews voor Betcenter achtergelaten met een gemiddeld van 6 gemiddeld (van de 10) sterren.
Betcenter website screenshot