• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betclic
Engelstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Betclic: 100 euro risicovrij wedden

Ook Betclic besloot de server te plaatsen op het belastingtechnisch voordeligere Gibraltar. In Frankrijk is deze bookmaker zeer populair, al zit daar een verklaarbare reden achter. Het bedrijf achter Betclic is Everest Group en dat is een van oorsprong Frans bedrijf. Betclic bestaat sinds 2005 en heeft in het verleden al grote clubs als Juventus, Fiorentina en Marseille gesponsord. 

Leuke welkomstbonus!

Betclic heeft nu een leuke welkomstbonus. Op je eerste weddenschap krijg je bij verlies tot 100 euro terug! Ze hanteren geen minimale odd, maar je zult wel een weddenschap moeten pakken met minstens drie uitkomsten (bijvoorbeeld 1X2). De bonus is geldig voor nieuwe Belgische en Nederlandse klanten. Daarnaast kun je via de mobiele website de eerste keer tot tien euro gratis wedden. Ook krijg je een bonus wanneer je een vriend aanmeldt. Dit levert niet alleen jou tien euro op, maar je vriend ook nog eens vijf euro. 

Odds zijn lager

De odds vallen bij deze bookmaker simpelweg tegen. 1X2 wedstrijden kun je sowieso beter links laten liggen aangezien ze ten opzichte van de andere bookmakers in principe iedere keer een minder hoge odd aanbieden. Wat dat betreft is deze bookmaker geen aanrader.

Aanbod valt tegen

Wat betreft live wedden moet deze bookmaker zijn meerdere erkennen in de grote jongens. Een kleine steekproef leert ons dat de grote bookmakers allen meer live weddenschappen aanbieden. Dat sluit aan op de bevindingen omtrent de pre-live weddenschappen. Ook deze vallen namelijk wat tegen. Waar een Unibet in sommige gevallen bijna driehonderd weddenschappen aanbiedt voor een wedstrijd, komt Betclic meestal net tot tachtig verschillende weddenschappen. Een enorm verschil. Dit zal voor de beginnende wedder geen probleem zijn, aangezien de gangbare weddenschappen wel aanwezig zijn. Om een belangrijk ontbrekend onderdeel aan te geven: Asian handicaps.

Nederlandse helpdesk!

De chat is in principe van tien uur in de morgen tot elf uur in de avond bereikbaar. Dit keer werden we in het Engels te woord gestaan, al verliep dat prima. De tweede keer zal ons echter wat langer bij blijven. In keurig Nederlands hielp degene achter de desk ons met het probleem. Wat ons betreft een dikke pluspunt! Het is namelijk geen gegeven dat een ieder goed en begrijpelijk Engels spreekt. Mocht je een keer (tijdelijk) niet op de chat komen kun je altijd terugvallen op de FAQ of een e-mail sturen naar de bookmaker. Het is wat omslachtiger en duurt wat langer voordat je een antwoord krijgt. 

Overzichtelijke website 

Betclic hanteert een rustig huisstijl. Dit is iets waar een hoop bookmakers een voorbeeld aan kunnen nemen. Meestal ontploffen de websites door de kleuren, pop-ups en andere bewegende effecten. Betclic valt wat dat betreft reuze mee. De kleuren wit en rood zorgen voor rust en ook ontbreken alle irritaties waar de concurrentie soms nog wel eens de vingers aan wil branden. Verder is de website redelijk overzichtelijk en de zoekfunctie voorkomt lang scrollen naar de juiste competitie.

Betalingsmogelijkheden voldoende

De bookmaker beschikt over alle gangbare betaalmogelijkheden. Uiteraard gaat betalen gemakkelijk en snel. Wat betreft uitbetalen ben je veroordeeld tot Skrill of Neteller. Uiteraard is er ook een mogelijkheid tot een banktransactie, al duurt dat maximaal zeven werkdagen. Overigens mag je maar een banktransactie per week doen, anders berekent Betclic vijftien euro transactiekosten. 

Odds en aanbod te summier

Al met al kunnen we niet stellen dat Betclic het adres is voor de ervaren wedder. Het ontbreken van bepaalde weddenschappen is zonde en ook het aanbod wedstrijden is gewoon minder. Daar staat wel een overzichtelijke rustige website tegenover. Ook de (uit)betalingsmogelijkheden zijn prima. De Nederlandse helpdesk is wat ons betreft ook een positief punt. 

Of de laatstgenoemde punten opwegen tegen de het beperkte aanbod en de lagere odds, valt zeer te betwijfelen. Uiteindelijk kiest de wedder eieren voor zijn of haar geld en dat betekent dat men toch eerder zal terugvallen op de hogere odds en een beter aanbod. 

Wat is jouw mening over Betclic?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betclic reviews