• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betfair
Engelstalige bookmaker & Ideal betalen mogelijk

Betfair, 100% bookmaker bonus tot 100 euro.

Betfair is een Britse online bookmaker waar je weddenschappen kunt afsluiten op veel sportwedstrijden en evenementen. Betfair is wereldwijd de marktleider op het gebied van betting exchange. Deze online bookmaker accepteert ook spelers uit Nederland.

Naast sportwedden heeft dit gokmerk ook een online aanbod in poker, casino en exchange gerelateerde games. Deze online bookmaker is in Nederland heel populair door de enorm goede wedden software die op de website te vinden is.

Bonus van €100

Betfair biedt nieuwe klanten een welkomstbonus tot €100 aan. Open je account en vul de code ZSKABW in. Stort vervolgens een bedrag tussen de €10 en €100. Je krijgt automatisch een 100% bonus op je gestorte bedrag, met een max van €100 bonus. Stort je €20 dan ontvang je dus €20 bonus. De enige voorwaarden die de bookmaker treft: je zult het bedrag (bonus + storting) drie keer rond moeten spelen op odds van 1.60 of hoger. Bij een combi moet in ieder geval één selectie een odd hebben van 1.60. Hiervoor heb je 90 dagen de tijd. Prima te doen en zeker een mogelijkheid tot een mooie bankroll om bij deze bookmaker te beginnen. 

Let erop dat niet alle stortingsmogelijkheden zijn toegestaan voor het claimen van je bonus. 

Erg goede odds

Het grote voordeel van een betting exchange als Betfair is natuurlijk de goede odds. Dit komt omdat de marges van de bookmaker niet zo hoog hoeven te zijn, want je speelt tegen anderen. Je betaalt wel een klein bedrag aan commissie aan Betfair waardoor je uiteindelijke odds iets lager zijn, maar je zult altijd hoge odds krijgen en dat spreekt zeker in het voordeel van Betfair.

Ruim aanbod van weddenschappen

Nog een groot voordeel van Betfair is het feit dat Betfair zeer veel weddenschappen aan biedt. Werkelijk alle voetbalwedstrijden en evenementen zijn er op de website te vinden. Maar niet alleen voetbalwedstrijden, ook American Football, Tennis, Darts, Paardenracen, Snooker, noem het maar op; je vindt het allemaal bij Betfair. Daarnaast zijn er bij de meeste wedstrijden en evenementen ook genoeg side bets te plaatsen, waardoor je altijd een ruim aanbod en veel keuze hebt.

Uitstraling: super professioneel

De website van ziet er erg professioneel en netjes uit. Zo is er voor mensen die nieuw zijn direct duidelijk welke handelingen ze moeten doen om een account aan te maken of wat ze moeten doen om bets te plaatsen. De uitstraling is erg prettig en je krijgt het idee dat je met een echte, serieuze bookie te maken hebt. Ondanks het feit dat er een enorm aanbod aan weddenschappen is blijft het allemaal redelijk overzichtelijk. Het is wel jammer dat je geen competities of clubs aan persoonlijke favorieten toe kunt voegen, maar dat is eigenlijk het enige minpuntje van de website. Ook op de mobiele website verloopt alles soepel en vlotjes.

Prima klantenservice

Deze online bookmaker heeft een uitstekende klantenservice waar alle problemen en vragen via de telefoon of mail afgehandeld kunnen worden. Door op de website op ''contact us'' te klikken krijg je direct een duidelijk overzicht van contact mogelijkheden. Er is zelfs een Twitter Helpdesk waar je terecht kunt met al je vragen, en je hebt altijd tijdens kantooruren dezelfde dag nog antwoord. Ook voor de wat traditionele bettors onder ons is er wat wils, want Betfair is ook per post te benaderen.

Storten en uitbetalen: fluitje van een cent

Bij Betfair kun je op alle gangbare manieren geld storten. Als Nederlander heb je de mogelijkheid om te storten via iDeal, maar je kunt ook kiezen voor Skrill, Creditcard, NETELLER en PayPal. Wel maakt Betfair gebruikt van het zogenaamde closed loop policy. Dit betekent dat wanneer je geld hebt gestort met bijvoorbeeld Skrill, je ook weer naar Skrill uit moeten laten betalen. Wanneer je een uitbetalingsverzoek doet zal deze binnen 24 uur gevalideerd zijn, dus Betfair is een prettige bookmaker om bij uit te betalen.

Conclusie: zeker gebruik van maken

Al met al kan geconcludeerd worden dat Betfair een bookie is waar je zeker van gebruik moet maken. Je krijgt er een prima welkomstbonus bij en je kunt bij er bij Betfair wel van op aan dat je te maken hebt met een betrouwbare bookmaker die zijn sporen absoluut verdiend heeft. Daarnaast zijn de odds altijd hoog en een betting exchange is altijd leuk om erbij te hebben. Je geld is in goede handen en dat is altijd een fijn idee wanneer je aan het wedden bent, en bij Betfair kun je met dat geld hele leuke dingen doen!

Wat is jouw mening over Betfair?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betfair reviews