• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betfirst
Nederlandstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Betfirst: 110 Euro risicovrij wedden!

Betfirst is een online bookmaker uit België die, in 2012, als eerste een licentie verkregen heeft voor het aanbieden van sportweddenschappen in België. Betfirst is internationaal actief en heeft momenteel vier talen op de website: Nederlands, Frans, Engels en Turks. In 2014 kreeg de site een serieuze boost waarmee BetFirst een aanval op de top wil doen.

Bonus: 110 euro gratis op jouw eerste weddenschap!

Deze bookmaker heeft tal van promoties die op de website te vinden zijn in het menu onder 'promoties'. De promotiebonus waar natuurlijk iedere nieuwe klant gebruik van kan maken is de €100 welkomstbonus. De eerste weddenschap (alleen je eerste weddenschap!) kan je bij deze bookmaker niet verliezen, want bij verlies krijg je jouw gestorte geld terug op je account, tot maximaal €100. Het teruggestorte bedrag hoef je enkel eenmaal rond te spelen op odds boven de 1.20 voordat je het eventueel weer als cash kunt opnemen, makkie dus! Zorg er wel voor dat je binnen zeven dagen na eventueel verlies van je eerste weddenschap een email stuurt naar promoties@betfirst.be met als onderwerp: 'Lucky Weddenschap'. Daarnaast kan je een bonus krijgen op je mobieltje. De eerste weddenschap via je mobiele telefoon is ook risicoloos tot €10. In totaal beschik je dus over een bonus van €110.

- Voorwaarden 100 euro 'no lose' weddenschap
- Voorwaarden 10 euro mobiele weddenschap

Odds zoals zovelen

Wat betreft de odds hoef je niet per se een account aan te maken bij Betfirst. Bij Betfirst moet je het hebben van het ruime aanbod en het feit dat het een Belgische bookie is ('dicht bij huis'), wat een erg prettig idee is. De odds zitten soms aan de hoge kant, soms aan de lage kant. Het is zeker geen reden om Betfirst links te laten liggen, want de odds doen niet onder voor die van de reguliere bookies. Maar voor baanbrekende odds hoef je met een uitzondering hier en daar niet exclusief een account bij Betfirst aan te maken.

Welke weddenschappen worden aangeboden?

Het pre-game aanbod van deze bookmaker bevat vele verschillende sporten. Zo zijn alle populaire weddenschappen te vinden op deze website. Je kan naast het voetbal, tennis, basketbal en zo verder ook wedden op Moto GP, Futsal en zelfs skispringen. Het paradepaardje van deze bookmaker is het Live Wedden. Er worden erg veel voetbalwedstrijden aangeboden in de Live sectie. De meeste live voetbalwedstrijden bevatten minstens 54 wedmogelijkheden om tijdens de wedstrijd in te zetten. En ook hier weer zal je op competities kunnen wedden waar je nog nooit van gehoord hebt. Of dat een goed idee is, laten we in het midden. Ook is het mogelijk om tijdens het live wedden een cash-in te doen. Zo kun je op ieder moment tijdens de wedstrijd de winst van je live weddenschap laten uitbetalen of je verlies beperken. Op die manier heb je nog meer controle over je bets!

Uitgebreide helpdesk: dagelijks bereikbaar

De klantenservice is via de chat bijna heel de dag te bereiken (van 09:00 - 22:00) en je kan er met al je vragen terecht. Via de mail kan je naar verschillende afdelingen een mail sturen: afdeling management, marketing, technisch of promoties. Om direct met een medewerker in contact te komen kan je het beste bellen met het Belgische telefoonnummer. Zij zijn bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur tijdens werkdagen en van 08:00 tot 20:00 uur in het weekend op het volgende nummer: :+32 (0) 78480597. Voor het opsturen van documenten is er nog de mogelijkheid om te faxen naar 02 400 29 80.

Mooie en toegankelijke website, zowel mobiel als desktop

De website van Betfirst is overzichtelijk en prettig in gebruik. Zorg er wel voor dat software zoals Flash up to date is, anders kan de website nog wel eens haperen. Helaas is het niet mogelijk om competities toe te voegen aan je favorieten om ze snel op je scherm te kunnen toveren, maar je kunt wel erg gemakkelijk competities waar je op wilt wedden selecteren. Sinds de zomer van 2014 is Betfirst ook gemakkelijk toegankelijk via jouw smartphone. De mobiele website van de bookmaker is erg goed en je kunt gemakkelijk pre-game en live inzetten, waarbij het aanbod precies hetzelfde is als op de desktop website.

Geld storten: Zelfs PayPal is een mogelijkheid

Momenteel heeft Betfirst voornamelijk stortingsmogelijkheden voor Belgische klanten, maar ook voor Nederlandse klanten zijn er mogelijkheden om geld te storten. Moneybookers, iDEAL en zelfs Paypal zijn beschikbaar voor het maken van een storting. Daarnaast kan je hier ook via Bancontact en Paysafecard betalen. Ook via HiPay kan je gemakkelijk vanuit jouw bankrekening een storting doen op deze website.

Onze conclusie over Betfirst

Betfirst heeft twee jaar lang geen vuist kunnen maken tegen de grote concurrenten. De site van deze bookmaker was in 2012 en 2013 erg onoverzichtelijk, liep vaak vast en behaalde een erg lage score in de beoordelingen. Daarom werden er in 2014 heel wat wijzigingen doorgevoerd. Vooral het live wedden is op deze website absoluut één van de sterkste punten, want Betfirst beschikt over bijzonder veel mogelijkheden in het live wedden. Daarnaast is de mobiele website van topkwaliteit. Toch kan Betfirst voor ons toch beter een normale 100% bonus aan haar klanten geven. De huidige voorwaarden rond de bonus zijn te verwarrend en indien je geen e-mail stuurt na je eerste weddenschap kan je deze bonus ook vergeten. Als Betfirst zich blijft ontwikkelen kan het blijven groeien tot aan de top in België en Nederland.

Wat is jouw mening over Betfirst?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betfirst reviews

Betfirst leden reviews
Er zijn 90 reviews voor Betfirst achtergelaten met een gemiddeld van 7.8 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door h3likopter geplaatst op 23-06-2017 om 14:02.
"Een aangename ervaring, zeer gebruiksvriendelijke website, the odds mogen mss een tikje hoger zijn. Maar al met een prima booky!"
Review door domi geplaatst op 01-06-2017 om 19:28.
"Redelijke bookie met beperkt aanbod qua markten. Aanmeldingsactie is top."
Review door thomas2x4u geplaatst op 01-06-2017 om 14:05.
"Positieve ervaring tot nu toe. Leuke bonussen en verhoogde odds op belangrijke matchen. Correcte uitbetaling. Enig minpunt is de laadtijd van de site en de livestream die telkens bij herladen start. "
Betfirst website screenshot