• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betrally
Engelstalige bookmaker

Betrally bonus, ontvang €100 als nieuwe klant

Met ongeveer 12.500 dagelijkse sport- en liveweddenschappen en duizenden wekelijkse sportevenementen is Betrally een grote online aanbieder van weddenschappen. Betrally heeft een licentie op Curacao en is eigendom van Zap Zap Marketing Limited. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bulgarije waar ook alle klantenservice en ontwikkelaars zich huisvesten. Betrally is nieuw in de markt en de website is online sinds 1 oktober 2013, een groentje dus.

Betrally bonus tot maximaal 100 euro

Voor nieuwe klanten heeft Betrally een 100% stortingsbonus (bonuscode: 100RALLY) die kan oplopen tot maximaal €100. De bonus moet, binnen negentig dagen, 5 keer worden rondgespeeld op combi's met 3 selecties, waarvan elke selectie een odd heeft van minimaal 1.50. 

Let op:
Je ontvangt je 100% bonus pas als je het stortingsbedrag éénmaal volledig hebt ingezet op combi's, waarvan elke selectie een odd heeft van minimaal 1.50. Zonder het gebruik van de bonuscode 100RALLY ontvangt je geen bonus!

Gemiddelde odds

De odds van Betrally zijn aardig, maar niet de hoogste van de markt. We kunnen daar heel kort over zijn: het is mogelijk dat je bij veel andere sites (iets) hogere odds zult vinden, maar er zullen ook bookies zijn waarbij de odds lager zijn.

Behoorlijk aantal keuzemogelijkheden

In totaal biedt Betrally je 27 sporten om op in te zetten. Voornamelijk voetbal, basketbal, American football en tennis hebben een prominente positie op de website, maar uiteraard kun je overal je ei kwijt. Ook het aantal weddenschappen waar je op in kunt zetten per wedstrijd is redelijk. Voornamelijk het Engelse voetbal is goed vertegenwoordig. Ook kun je er live wedden, hoewel deze markt niet erg uitgebreid is. Wel heb je er de mogelijkheid om een cash-out te doen bij zowel pre-match als live bets. Weddenschappen op de Asian Handicap, Asian Over/Under, Spread en Over/Under en Total Goals komen hiervoor niet in aanmerking.

Karige klantenservice

Op de website van Betrally zit een mooie 'Contact Us' knop waar je maar één mogelijkheid hebt om met Betrally in contact te komen en dat is email: support@betrally.com. Daar wordt je er wel van verzekerd dat het team alles op alles zal zetten om je te helpen en zal het je binnen 24 uur proberen te antwoorden. Onze ervaring is dat dat meestal wel gebeurt, maar het is vergeleken met andere bookmakers wel wat karig.

Mooie website en prachtige web app

De website ziet er op het eerste oog heel overzichtelijk uit en flitsend uit. De website is alleen in het Engels te bezoeken. Leuk is dat ze rechtsbovenin een tweetal saldo's bijhouden: het totaalbedrag aan ingezette weddenschappen en het restant aan krediet (nog in te zetten). Dat zien we niet vaak.

Wanneer je de mobiele website van Betrally bezoekt kom je meteen in een web app terecht. De mobiele site ziet er prima uit en er is zelfs een zoekfunctie ingebouwd, waarbij je de mogelijkheid hebt om je favoriete team of weddenschap te zoeken zonder daar eerst een paar menu's voor te moeten doorzoeken.

Lang wachten op je geld

Bij Betrally is het helaas niet mogelijk om via iDeal te betalen, maar je kunt er uiteraard wel voor kiezen om geld te storten via Skrill, NETELLER, creditcard en andere gangbare methoden. Het laten uitbetalen is ook een fluitje van een cent en wanneer je naar een e-wallet uitbetaalt (Skrill of NETELLER) duurt het ongeveer 24-48 uur voordat je het geld ontvangen hebt. Het enige nadeel is dat je uitbetaling soms wel drie tot vijf dagen op 'pending' kan blijven staan.

Conclusie: Leuk voor de bonus

Het meeste aan Betrally is positief, maar het is een bookmaker zoals zovelen. De bonus op de website zelf is niet goed, maar wanneer je de bonus van Voetbalwedden met de code VRally gebruikt kun je nog een aardige bonus krijgen. Het gebrek aan een goede, bereikbare klantenservice komt de geloofwaardigheid van deze bookmaker niet ten goede. Ook het uitbetalen van je winsten kan erg lang duren. Daarom kun je voor dezelfde moeite net zo goed bij een andere bookie spelen, maar de bonus VRally kun je natuurlijk altijd meepakken!

Wat is jouw mening over Betrally?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betrally reviews

Betrally leden reviews
Er zijn 26 reviews voor Betrally achtergelaten met een gemiddeld van 7.2 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door rickvisser1834 geplaatst op 16-05-2016 om 09:37.
"wrerewrew sdffd sdsdf sd sdf sdf sdf sf sdf sd sd fs fsdfdsds"
Betrally website screenshot