• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betsafe
Engelstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Betsafe: Wed €10, krijg een €20 Freebet

Betsafe is een bookmaker gevestigd op Malta én onderdeel van de Betsson Group en richt zich voornamelijk op klanten die niet gelimiteerd willen worden alhoewel deze regel nog niet standaard in landen doorgang heeft gevonden. Bij Betsafe zit je dus goed als je veel geld wilt inzetten. Sinds 2006 biedt Betsafe haar producten aan waarbij sportsbetting de grootste pijler is. Naast sportweddenschappen biedt Betsafe ook online poker, online casino én mobiel wedden aan.

De Betsafe promotie: Wed €10, krijg €20

Nieuwe klanten uit Nederland ontvangen een prachtige welkomstbonus. Het enige wat je moet doen is €10 inzetten op een willekeurige bet met odds van minimaal 1.80. Als die bet gesetteld is ontvang je een Free Bet van €20. Het enige wat je moet doen is je volgende bet kiezen en dan kun je in je wedcoupon de Free Bet aanvinken.

#UPDATE

De Betsafe welkomstbonus is momenteel niet geldig voor Nederlanders. 

Daarnaast biedt Betsafe je nog andere promoties. Eén daarvan is de 'All-in op Manchester City'. Als officiële wedsponsor van Manchester City krijg je een €10 In Play Bet wanneer je een kwalificerende bet op een willekeurige Premier League wedstrijd plaatst. Je bet wordt als kwalificerend gezien wanneer je hem plaatst op odds van tenminste 1.50.

Voor verdere promoties kun je een kijkje nemen op de promotiepagina van Betsafe.

Odds

De odds van Betsafe zijn over de loop van de tijd sterk verbeterd. Betsafe focust zich met name op de Scandinavische sporten en daardoor liep het voetbalgedeelte wat achter, maar daar is inmiddels geen sprake meer van. Wanneer de kansen voor een winnende partij volgens Betsafe precies gelijk zijn, zet Betsafe de odds op 1.87 - 1.87. Dit is net iets onder het gemiddelde, dus qua odds kan het hoger, maar het scheelt niet veel.

Aanbod (live) weddenschappen

Zoals gezegd heeft Betsafe zijn aanbod wat betreft weddenschappen sterk weten te verbeteren, maar nog steeds zijn er een aantal wedstrijden die achter blijven. Het live wedden bij Betsafe is ook niet het beste beschikbaar op de markt, maar je kunt op de meeste wedstrijden nog wel een paar tiental bets verwachten. Dit zijn wel vaak de standaard bets en er zit verder niet veel bijzonders tussen. Bij grote wedstrijden is je keuze uit bets wel een stuk groter dan bij de kleinere duels, maar dit is bij ongeveer iedere bookmaker het geval.

De Klantenservice

Betsafe pretendeert een klantenservice van superieure kwaliteit te hebben. De klantenservice is 24/7 geopend waarbij je altijd verzekerd bent van een goede service. Je kan contact opnemen middels een 'live chat', email én telefoon. Wij hebben nog weinig slechte ervaringen met de support van deze bookmaker kunnen ontdekken. Dankzij de goede klantenservice heeft Betsafe een respectabele en betrouwbare naam opgebouwd, wat wij in onze ervaringen kunnen onderstrepen. De klantenservice van Betsafe is niet voor niets 'award-winning'.

De website

De website is te bezoeken via www.betsafe.com en heeft een donker uiterlijk. Grafisch zit de website mooi in elkaar waarbij alle elementen goed op elkaar aansluiten. Waar andere bookmakers nog wel eens achterblijven in snelheid, kan dit niet van deze bookmaker gezegd worden. De website is razendsnel en navigeert op die manier erg makkelijk. Kortom, weinig op aan te merken.

Storten en uitbetalen

Alle gangbare stortingsmethodes zijn aanwezig. Je kunt storten via CreditCard, Neteller, Skrill, ClickandBuy, Trustly, en - handig voor de Nederlanders - iDeal! Via deze methodes kun je ook weer laten uitbetalen. De minimale uitbetaling bedraagt €20 en het duurt gemiddeld genomen één werkdag om je uitbetalingsverzoek te verwerken en te bevestigen. Over het algemeen betaalt Betsafe zeer snel uit en dat is een enorm pluspunt!

Conclusie: Uitstekende bookie met vlotte uitbetalingen

Wanneer je op zoek bent naar een bookmaker met een betrouwbare naam, een mooie uitstraling en vlotte uitbetalingen, dan is Betsafe dé bookmaker voor jou. De odds van Betsafe zijn gemiddeld en verder niets bijzonders, maar ook geen reden om Betsafe links te laten liggen. Het snelle uitbetalen is een groot pluspunt en de klantenservice is gemakkelijk bereikbaar en erg responsief. Bij Betsafe weet je zeker dat je geld in goede en betrouwbare handen is, en dat is ook wat waard.

 

Wat is jouw mening over Betsafe?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betsafe reviews

Betsafe leden reviews
Er zijn 34 reviews voor Betsafe achtergelaten met een gemiddeld van 8.4 gemiddeld (van de 10) sterren.
Betsafe website screenshot

Betsafe in ons forum