• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betsson
Engelstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Betsson bonus, ontvang 55 euro voor sportweddenschappen

Betsson heeft een groot aanbod aan kansspelen die online gespeeld kunnen worden. Deze goksite is vooral bekend vanwege het grote aanbod van sportweddenschappen op de website, maar biedt ook online games, poker, casino en bingo aan. Betsson is mede groot geworden door de veilige en vertrouwde gaming omgeving die Betsson haar klanten biedt.

Betsson bonus: 100% tot maximaal 55 euro

De bonus is 100% (én exclusief voor voetbalwedden.net!) tot aan maximaal €55 euro. Dat betekent dat je €55 moet storten om de extra €55 bonus op je account te krijgen. Maak een account aan en maak een eerste storting (eerste storting geldt de bonus 50% van wat u bij u eerste storting op uw account stort. Surf naar Mijn account en klik in het linkermenu op Beschikbare bonussen om de bonus te krijgen. De bonus is alleen beschikbaar voor de Sportsbook site van Betsson.

Naast de welkomstbonus biedt Betsson regelmatig acties aan zijn leden, zoals een free bet of een reload bonus.

Aardige odds

Betsson biedt odds zoals die gangbaar zijn op de markt. Over het algemeen behoren de odds van Betsson niet tot het hogere segment van de markt met een uitzondering hier en daar. Betsson legt wel eens limieten op die gedifferentieerd zijn. Wel kun je, als je een limiet opgelegd krijgt, contact opnemen met de klantenservice om te bespreken of hier wat aan te doen is.

Zeer uitgebreid aanbod aan weddenschappen

Het grootste voordeel van Betsson is het uitgebreide wedaanbod dat het biedt. Bij Betsson kun je op bijna alle soorten sporten wedden, maar je kunt ook wedden op bijvoorbeeld politiek, TV, de Oscars, etcetera. Het aanbod van Betsson behoort wel tot het grotere van de markt. Wanneer je er voort kiest om bij Betsson op voetbal te wedden moet je er wel rekening mee houden dat Betsson per wedstrijd niet altijd even veel weddenschappen biedt. Zo kun je bij sommige wedstrijden wel op corners wedden of een Asian Handicap weddenschap plaatsen, terwijl dat bij andere wedstrijden niet mogelijk is. Het aantal markten waarop je kunt wedden is dus uitgebreid, maar de verschillende soorten weddenschappen zijn soms dus beperkt.

24/7 Klantenservice

De klantenservice is snel en duidelijk. Via de live chat, telefoon of email kun 24/7 contact met Betsson opnemen. Mocht je vraag niet in de FAQ staan dan is het erg gemakkelijk om Betsson via één van de drie genoemde manieren te benaderen. Wij hebben geen negatieve ervaring met de klantenservice van Betsson gehad en we verwachten dat jij dat ook niet zult hebben.

Onderscheidende website

De website van Betsson ziet er zeer gelikt uit en is één van de mooiste websites die er op bookmakergebied online zijn. In de website is een zoekfunctie geïnteregreerd zodat je je weddenschap erg gemakkelijk kunt vinden. Het is makkelijk om te switchen van prematch weddenschappen en tussen het live wedden gedeelte. Het storten en laten uitbetalen van geld is een peulenschil en je kunt ook gemakkelijk navigeren tussen de verschillen soorten sporten en de verschillende competities.

De mobiele website is in dezelfde stijl opgebouwd en ziet er erg goed uit. Ook hier is het gemakkelijk navigeren tussen alle opties die je hebt. De website loopt vloeiend en alles gaat lekker snel, maar we missen hier wel de zoekfunctie die er wel op de desktop website is. Betsson heeft tevens een app voor zowel Android als iOS, maar deze werkt hetzelfde als de mobiele website. Het geeft echter wel een professionele uitstraling, iets wat goed bij Betsson past.

Makkelijk storten en snel uitbetalen

Je kunt geld storten via de meest gangbare manieren zoals Skrill, Creditcard, NETELLER, Bank Transfer, Paysafecard. Voor Nederlanders is er ook de mogelijkheid om via iDeal geld te storten. Via Bank Transfer, Creditcard, Skrill en NETELLER kun je je geld weer uit laten betalen. Het verwerken van je uitbetalingsverzoek duurt maximaal 24 uur. Wanneer je meer dan €2000 uit wilt laten betalen moet er wel een verificatie aan te pas komen, hoewel deze meestal plaats zal vinden bij je eerste uitbetalingsverzoek.

Conclusie: Goede en betrouwbare bookmaker

Betsson is een betrouwbare bookmaker waarbij je zeker weet dat je zaken doet met een partij die in ieder geval zijn woord houdt. Betsson heeft een heel goede reputatie opgebouwd en over het algemeen verlopen uitbetalingen snel via Skrill of NETELLER. Betsson heeft aardige odds en vooral veel promoties voor zijn nieuwe en bestaande klanten, wat Betsson een heel goede bookmaker maakt die je er eigenlijk wel bij moet hebben. Als reputatie belangrijk voor je is, dan moet je Betsson zeker toevoegen aan je lijstje met bookmakers!

Wat is jouw mening over Betsson?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betsson reviews