• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Betvictor
Engelstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Betvictor, wedden bij Betvictor en ontvang 25 euro bonus

Victor Chandler is de oprichter van een van de oudste bookmakers in Groot Brittannië. Al meer dan zestig jaar bieden zij sportweddenschappen aan en Betvictor hoort bij de voorlopers in het online wedden. Inmiddels biedt Betvictor in 160 landen online weddenschappen aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gibraltar, maar er wordt ook bestuurd vanuit Groot Brittannië. Betvictor staat bekend om de mooie odds. In de oddschecker behoort deze bookmaker vaak bij de aanbieders van de hogere odds, en dat is natuurlijk altijd. Is de site verder ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk?

Leuke welkomstbonus

Voor Nederlandse spelers geldt een gratis weddenschap als welkomstbonus. Bij het storten van maximaal 25 euro, kun je dit bedrag inzetten op een sportevenement. De keuze voor sport is vrij, alleen de hoogte van de odd moet 2.00 of hoger zijn. Na het inzetten krijg je van een gratis weddenschap Betvictor ter hoogte van 25 euro. Je bent vrij om deze weddenschap binnen dertig dagen in te zetten. Het soort sportevenement of de hoogte van de odd is dan niet meer van belang. Er kleeft nog wel een voorwaarde aan: voordat je de mogelijke winst kunt uitbetalen, moet je vier keer de waarde van de gratis weddenschap in hebben gezet. In het geval van 25 euro, betekent het dus dat je 100 euro moet hebben gespeeld voordat het bedrag vrij is om terug gestort te worden. Daarnaast biedt Betvictor met regelmaat andere bonussen. Denk in dit geval ook aan bonussen omtrent paardenraces of casino-spellen.

Voorloper in de odds

Betvictor staat al lang bekend om de goede quoteringen. Met regelmaat komt deze bookmaker als beste aanbieder naar voren wanneer we odds vergelijken. In de wetenschap dat niet iedere bookmaker toegankelijk is voor de Nederlandse speler, is Betvictor misschien wel de beste aanbieder wat betreft de hoogte van de odds. Op dit punt scoren zij dus erg goed!

Uitgebreid aanbod in (live)weddenschappen

Uiteraard beschikt Betvictor ook over de mogelijkheid om live in te zetten. De bookmaker heeft per wedstrijd een fraaie pagina met een behoorlijk uitgebreid aanbod aan weddenschappen. Zo kun je kiezen uit corners, doelpuntenmakers, overs/unders, handicaps en kun je bij de grotere competities ook inzetten op welke speler een kaart krijgt. Helaas is het aanbod in kleinere competities, zoals de Eredivisie en de Jupiler Pro League, kleiner. Toch is er voldoende om te spelen. Ook kun je in vrijwel alle categorieën beslissen of je je live-bet wil laten uitbetalen tijdens het evenement. Er is genoeg keuze in het live wedden. Je kunt zelfs terugvallen op een zestal virtuele sporten. Op deze manier is er dus altijd aanbod in live wedden. 

Pre-match is het aanbod goed. De sporten lopen uiteen van voetbal tot hurling. Ook kun je inzetten op politieke verkiezingen. Het voetbalaanbod is prima in orde en dus kun je als punter alle kanten op. 

Goede service, wel in het Engels

De klantenservice zit prima in elkaar. Door middel van een livechat kun je vragen stellen over verschillende categorieën. Kleine kanttekening is dat de website alleen in het Engels, Duits en Chinees wordt aangeboden en dus is de helpdesk ook alleen in die talen aan te spreken. Naast de chat is er ook een aparte helpdesk met veel gestelde vragen, hulpartikelen en topics. De zoekfunctie werkt prima, al geldt ook hier dat de informatie alleen in het Engels verkrijgbaar is. Zowel de chat als de helpdesk is wat betreft opmaak wel een beetje gedateerd en zou een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Ook mobiel goed bereikbaar

De website is overzichtelijk en makkelijk in te navigeren. Toch is het enigszins vreemd dat deze bookmaker er voor kiest om de paardenraces als trekpleister op de homepage te plaatsen. De meeste bookmakers kiezen voor een rij interessante voetbalwedstrijden en daar lijkt ook groter draagvlak voor. Er ontbreekt een favorieten functie om zo in het menu een eigen opsomming te creëren met je eigen favoriete competities of landen.

Zowel de applicatie als de website werken prima op de telefoon. Ondanks de brede keuze aan sporten en soorten weddenschappen is hier wel gemakkelijk in te navigeren. De applicatie werkt snel en is van alle functies voorzien. Een prima toevoeging.

Van vrijwel alle gemakken voorzien

Zowel storten als uitbetalen kan op verschillende manieren. Inmiddels worden Skrill en Neteller geaccepteerd en iDeal behoort ‘gewoon’ tot de mogelijkheden. Het minimale bedrag van storten is bij iDeal vijf euro. De andere betaalmogelijkheden starten allemaal vanaf tien euro. Een nadeel van Betvictor is dat de iDeal-functie niet beschikbaar is op het moment dat je de mobiele versie van de website bezoekt. iDeal kun je dus alleen via de desktop versie van de website gebruiken.

Uitbetalen kun je het beste doen via de E-Wallets. In dat geval duurt het een of twee dagen voordat je geld is gestort. De andere mogelijkheden zijn ook zeer toegankelijk, maar dan is je geld ongeveer vijf werkdagen onderweg. 

Goede bookmaker, met dito mogelijkheden

In onze optiek is Betvictor niet voor niets een van de beste bookmakers op het internet. De website kent nog wat nadelen, maar dat wordt ruim goed gemaakt door het aanbod en met name de odds. De mobiele website en applicatie werken erg plezierig en maken het gemakkelijk om onderweg je weddenschappen te beheren. Wat ook nadelig is is dat je bij de kleinere competities minder keuze hebt om in te zetten; in de Eredivisie is het bij veel wedstrijden bijvoorbeeld niet mogelijk om in te zetten op het aantal corners. Wanneer de homepage en de voetbalpagina ook iets overzichtelijker worden weergegeven, zijn er weinig tot geen aanmerkingen meer. BetVictor is namelijk een keurige bookmaker die zeer goede odds biedt!

Wat is jouw mening over Betvictor?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Betvictor reviews

Betvictor leden reviews
Er zijn 2 reviews voor Betvictor achtergelaten met een gemiddeld van 5.8 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door exturminator2 geplaatst op 12-02-2017 om 12:32.
"slecht na de 4de keer n weddenschap plaatsen kreeg ik bericht dat ik verbannen werd van het sport wedden "
Betvictor website screenshot