• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Bingoal
Nederlandstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Bingoal bookmaker, 300% bonus als nieuwe klant

Bingoal is een opvallende Belgische bookmaker die al sinds de jaren ’80 actief is op de Belgische markt. Voor Nederlanders is Bingoal (nog) niet beschikbaar. De bookmaker draagt naar buiten dat het gespecialiseerd is in de paardensport, maar ook wat betreft het wielrennen en cyclocross gaan ze de diepte in - getuige het ruime aanbod aan weddenschappen. De odds voor wielrennen en cyclocross worden overigens door eigen bookmakers bepaald. 

Mooie bonus!

De bonus van Bingoal verdient een dikke pluim. Nieuwe klanten ontvangen een stortingsbonus van maar liefs 300% - met een max bonusbedrag van 60 euro. Anders gezegd: stort 20 euro en ontvang 80 euro. De voorwaarden zijn ook gunstig. Waar andere bookmakers nog wel eens de plank misslaan door behoorlijke eisen te stellen, vraagt Bingoal je slechts het bonusbedrag drie keer rond te spelen. Ook de minimum odd ligt niet erg hoog. De bonus moet op odds vanaf 1.4 worden vrij gespeeld. Een prima bonus dus!

TIP: Activeer eerst onze exclusieve 300% stortingsbonus en daarna de reguliere 100% bonus. Op deze manier kun je profiteren van 2 bonussen. 

Gemiddelde odds

De odds van Bingoal steken er niet boven- of onderuit. Vergeleken met andere Belgische bookmakers zitten de odds van Bingoal net boven het gemiddelde en daarmee zijn ze het spelen waard. 

Aanbod vooral gericht op België

Bingoal lijkt zich in het bijzonder te richten op sporten die in België populair zijn. Je kunt bijvoorbeeld weddenschappen plaatsen op vrijwel alle Belgische voetbalcompetities, waaronder de Beloften Jupiler Pro League en de Eerste Amateurliga. Ook op het gebied van cyclocross en wielrennen is het aanbod groot en divers. Bingoal is overigens een van de weinige partijen die voor deze sporten eigen bookmakers in dienst heeft. Dit zorgt ervoor dat odds vaak snel online staan.

Wat betreft internationaal voetbal biedt Bingoal weinig extra's. Er zijn voldoende competities en landen, alleen is het aanbod per wedstrijd vrij summier. Waar andere bookmakers meer dan tweehonderd verschillende weddenschappen per wedstrijd aanbieden, komt Bingoal niet verder dan ongeveer veertig weddenschappen. Het ontbreken van de Asian lines en weddenschappen met betrekking tot gele of rode kaarten is een minpuntje. Al zal het wedden op kaarten in België sowieso lastig worden, aangezien dat verboden is.

Wedden op eSports is opvallend genoeg nog niet mogelijk bij Bingoal. Dat is bijzonder, aangezien deze tak van sport en wedden steeds meer 'upcoming' is. Liefhebbers van paardensport kunnen daarentegen wel hun ei kwijt.

Ook op het gebied van live wedden is het contrast tussen nationaal en internationaal zichtbaar. Hoewel er redelijk veel data wordt aangeboden, is het aanbod aan af te sluiten weddenschappen niet erg ruim. Weddenschappen op cyclocross en wielrennen zijn wel weer beschikbaar, maar daartegenover staat dus een klein aanbod aan live weddenschappen op internationale duels. 

Geen live chat

Bingoal heeft helaas geen live chat. De bookmaker geeft wel aan dat de helpdesk 24/7 bereikbaar is, maar dat de nachtelijke berichten de ochtend daarna worden behandeld. In principe is dat dus in strijd met het 24/7 verhaal. Het is echter niet onbegrijpelijk. Grote bookmakers hebben de mogelijkheid om een live chat aan te bieden en dat is voor kleinere partijen gewoon lastiger. Wat dat betreft is het verklaarbaar dat deze bookmaker er voor kiest om andere prioriteiten te stellen.

Originele en overzichtelijke website

De website is overzichtelijk en het is gemakkelijk navigeren. Dit maakt het voor onervaren wedders een prima website. Een leuke originele toevoeging is de wereldkaart met alle sportevenementen - inclusief weddenschappen. Er zit waarschijnlijk niet echt een functie achter, maar het is toch leuk om te zien waar alle evenementen plaatsvinden. Wanneer je op het evenement klikt, kom je direct op de weddenschap.

De mobiele website verschilt weinig van de normale website en dat is jammer. De eerste pagina is daardoor direct erg druk. De website werkt wel vlot waardoor je alsnog redelijk gemakkelijk bij jouw weddenschap komt. De bookmaker heeft wel aangegeven druk bezig te zijn met een verbeterde versie. We houden daarom nog even een slag om de arm. Het zou mooi zijn als ze kiezen voor een rustiger ontwerp, met alleen functies die er echt toe doen. 

Betalen en uitbetalen gratis

Het (uit)betalen is keurig geregeld bij deze bookmaker. Alle gebruikelijke en toegankelijke manieren van betalen worden aangeboden. Van bankoverschrijving en Mister Cash tot Skrill, Netteller en Hipay. Alleen iDeal ontbreekt in het lijstje. Uitbetalen kan helaas enkel en alleen via bankoverschrijving. Daar staat wel tegenover dat zowel betalen als uitbetalen altijd volledig gratis is. Het duurt normaliter een dag of drie voordat je uitbetaling verwerkt is. 

Leuk, maar met schoonheidsfoutjes

Voor Belgische wedders is Bingoal een prima startpunt. Zeker als je naar de welkomstbonus kijkt. De site is verder overzichtelijk en de meeste weddenschappen worden aangeboden - al had het aanbod uiteraard uitgebreider gekund. Ook het ontbreken van een goede mobiele website is een gemis. Als de bookmaker deze - en nog enkele andere schoonheidsfoutjes - eruit weet te halen, zijn wij helemaal overtuigd. 

Wat is jouw mening over Bingoal?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Bingoal reviews

Bingoal leden reviews
Er zijn 5 reviews voor Bingoal achtergelaten met een gemiddeld van 8.2 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door toxar geplaatst op 15-02-2017 om 21:54.
"2 zaken die ik enorm storend vind. - beperkt aanbod voor zowel voetbal als tenniswedstrijden - gebruiksvriendelijkheid website, zo kun je bijv. niet wedden en tegelijk je lopende weddenschappen bekijken."
Review door muaythai1 geplaatst op 02-11-2016 om 12:59.
"goeie site via email snel contact ze doen hun best om je te helpen wel lage odds maar daar krijg je dan wel weer een mooie bonus en lage rondspeelvoorwaardes voor terug als Belg zeker de moeite"
Bingoal website screenshot