• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Leden reviews over de bookmaker: Bwin

Gemiddelde cijfer voor Bwin, beoordeeld door 330 leden uit de community.

Aangeboden weddenschappen
Gebruikersgemak van de website
Hoogte odds
Live weddenschappen
Stortingen en uitbetalingen
Mobiele- website of app
Klantenservice
Totaal

Bwin reviews met toelichting (122)

Schrijf jouw review over Bwin


umbra666 Ik raad deze bookmaker aan

Duidelijk en groot aanbod met goede live betting, enkel zonde van de limieten.

Pluspunten

Aanbod Gebruiksvriendelijk

Minpunten

(snel) limieten bij live wedden

Groot aanbod, vlotte e duidelijke live betting, het enige grote nadeel is dat je, zodra je wint of zelfs inzetten van +100 doet, er met limieten naar je hoofd gesmeten wordt. Ook moest ik eens langer wachten op uitbetalingen (totaal van ca. 2000 euro, mailtjes sturen helpt dan wel. Toch overheerst het positieve en leg je je er gewoon bij neer, dat de limieten er zijn, denk bij vele sites.

Geplaatst op 13-05-2017

gzeven Ik raad deze bookmaker aan

goede bookmaker met veel aanbod.

Pluspunten

Veel aanbod

Minpunten

geen Asian Handicap

Heeft veel aanbod van wedstrijden maar ik mis de Asian Handicap.

Geplaatst op 25-01-2017

chucknorris Ik raad deze bookmaker aan

Heel relaxt via hun app. Werkt echt prima

Pluspunten

De app, via de site te downloaden, top! Bonussen vrijspelen, ook met over/under bets en AH bets!

Minpunten

Weinig AH bets

Geplaatst op 17-01-2017

ravesrovers Ik raad deze bookmaker aan

Bwin is een prima bookmaker waar ik graag een weddenschap plaats

Pluspunten

Uitgebreide weddenschappen Gebruisvriendelijke site

Minpunten

Lagere odds

Bevalt prima. Snelle afwikkeling van withdrawals en een mooie site

Geplaatst op 12-01-2017

hyt0501 Ik raad deze bookmaker aan

top website!

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 12-01-2017

daan17 Ik raad deze bookmaker aan

Gewoon een fijne en betrouwbare bookmaker

Pluspunten

De lay out is erg mooi en daardoor overzichtelijk Breed sport aanbod en goede promoties Leuke en interessante bet varianten.

Minpunten

De snelheid van de site en chat ook zeer traag Zoekmachine niet altijd efficiënt Live odds vaak lager dan sommige bookmakers

Vergeleken met andere bookmakers heb ik vaak een cash out gedaan. Hiermee heb ik best wat geld gepakt omdat er daarna nog wel eens dingen gebeurd zijn die mijn bet niet als gewonnen beschouwde. Top dat ze goede cash out systeem hebben!

Geplaatst op 12-01-2017

wittekop83 Ik raad deze bookmaker aan

Betrouwbare bookmaker!

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 12-01-2017

munckie Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker voor beginnend voetbalwedder.

Pluspunten

Aanbod

Minpunten

Odds

Geplaatst op 11-01-2017

voetbalkennertje Ik raad deze bookmaker aan

Bwin is een goede en duidelijke bookmaker

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 10-01-2017

rudicross Ik raad deze bookmaker aan

Net dat tikkeltje extra tegenover z'n concurrenten.

Pluspunten

Samenwerking met VW Wed mededeling via mail Aanbod van Freebets

Minpunten

900 euro rondspelen met 100 euro bonus is veel.

Nog niet erg lang lid maar het totaalbeeld in vergelijking met andere bookmakers is eerder positief.

Geplaatst op 10-01-2017

balta Ik raad deze bookmaker aan

Bwin is super ook de app van bwin

Pluspunten

App

Minpunten

Heb goede ervaring met bwin.de app is super ben blij dat ik daar een account heb

Geplaatst op 10-01-2017

poortmans Ik raad deze bookmaker aan

Door hun app mijn favoriete bookie

Pluspunten

Fantastische app

Minpunten

Geplaatst op 10-01-2017

chrismiya Ik raad deze bookmaker aan

bwin is super

Pluspunten

snelle verwerkingen veel aanbod veel mogelijkheden bij live wedden

Minpunten

ik vindt bwin goed omdat het veel aanbod heeft, zowel prematch als live. tevens is het zeer prettig te werken op hun website , het is overzichtelijk , reageert snel en duidelijk in de handling

Geplaatst op 10-01-2017

greg-briesen Ik raad deze bookmaker aan

Goeie bookie met kleine aandachtspunten op het gebied van soorten weddenschappen

Pluspunten

Grafisch mooi Snelle App

Minpunten

Zou meer soorten weddenschappen zien goalscorer, player cards

Prima aanbieder, staat in mijn top 5 van bookie. Snel en redelijk goeie odds

Geplaatst op 10-01-2017

redeye Ik raad deze bookmaker aan

Een superbookmaker

Pluspunten

Overzichtelijke site Goed werkende app Storten + uitbetalen

Minpunten

Odds net iets te laag

Ik vind Bwin een uitstekende bookmaker vanwege de overzichtelijkheid en het aantal weddenschappen dat ze aanbieden.

Geplaatst op 10-01-2017

123wags Ik raad deze bookmaker aan

Voor de hoogste noteringen, zowel pre-match als live, moet je niet bij Bwin zijn maar het grote aantal wedstrijden waarop inzetbaar is, maakt veel goed.

Pluspunten

Animatie bij livewedstrijden Groot(ste) aantal keuzemogelijkheden per wedstrijd Rekening wordt onmiddellijk gedebiteerd

Minpunten

Lage noteringen bij livevoetbalwedstrijden "doelpunten over" Intervalweddenschappen vermijden Spelen soms te kort op de bal, waardoor noteringen niet aantrekkelijk zijn

Ik heb pas account bij Bwin sinds drie jaar. Voordien had ik er geen (speelde enkel via Unibet) omdat enkele vrienden er slechte ervaringen mee hadden - voornamelijk met het afhandelen van uitbetalingen. Blijkbaar is hierin toch verandering gekomen want de (weinige) keren dat ik tot op heden tot een uitbetaling overging, gebeurde alles zoals het hoort: snel en correct.

Geplaatst op 10-01-2017

kleij Ik raad deze bookmaker aan

Gebruiksvriendelijke bookie met een groot aanbod op voetbal en darts

Pluspunten

Totaal aanbod Darts aanbod Gebruiksvriendelijk

Minpunten

Lagere quoteringen als bv Unibet

Geplaatst op 10-01-2017

gilgamesh82 Ik raad deze bookmaker aan

zeer fijne bookie, waarbij alles goed functioneert

Pluspunten

Ik heb de indruk dat de odds van BTTS veelal ietsjes hoger Mobiele site werkt zeer goed Basis als bookie goed op orde

Minpunten

Asian handicaps niet aanwezig Live werkt niet altijd mee. Menu-indeling is niet altijd handig, waardoor wat onoverzichtelijk

Bwin doet wat het moet doen. Je merkt aan alles dat dit een grote bookmaker is. Alles functioneert zoals het moet doen en ziet er gelikt uit. Ik vind met name de mobiele site zeer goed werken, al kan het kan het menu wel wat overzichtelijker. Ik merkte met name, gedurende live wedden, dat ik te veel aan het zoeken was. Alhoewel moet ik wel toegeven dat na verloop van tijd de ervaring met bwin en de kennis mbt het aanbod het wel makkelijker werd. Alle afhandelingen mbt bonus/free bets verloopt zeer soepel en vlot. Bij uitbetalen moest ik wel even wachten op de verificatie, maar nadat ik een e-mail had gestuurd naar de klantenservice was het ook meteen geregeld inclusief snel antwoord. Zeer prettig dus. Jammer dat er geen licentie is ivm een app.

Geplaatst op 10-01-2017

84lange84 Ik raad deze bookmaker aan

Goede Bookie om als beginnende better mee te starten!

Pluspunten

Storten en uitbetalen gaat perfect met neteller combi tussentijds uitcashe top

Minpunten

Slecht contact te vinden met klantenservice Op mobiel en tablet traag en veel vastlopers odds liggen vrij laag tov de andere bookies die ik gebruik

Klantenservice is veel in te verbeteren Live chat veel en veel te lange wachtrijen. Mailtjes duurt vrij lang voor je antwoord krijgt en vaak heb je er dan niet veel aan en kun je opnieuw mailen. Gebruiksgemak via pc is wel leuke opzet. Met tablet en mobiel is het gebruiksgemak wat minder, maja wat verwacht je op die kleine schermpjes. Vaak hebben ze leuke aanbiedingen en goede voorwaarden om je bonus rond te spelen.

Geplaatst op 10-01-2017

Beter zoek je een andere bookmaker.

Pluspunten

Minpunten

Je word snel gekort op je inzetten weddenschappen worden zonder opgaaf van reden geanuleerd.

Zolang als je verliest is er niks aan de hand, maar ga je winnen worden je max inzetten redelijk snel beperkt.

Geplaatst op 10-01-2017

retsleppa Ik raad deze bookmaker aan

Betrouwbare, overzichtelijke bookmaker met een ruim aanbod.

Pluspunten

Mooi design Overzichtelijk Betrouwbaar

Minpunten

Odds kunnen hoger

Bwin is een overzichtelijke, betrouwbare bookmaker met een prettige website. Ook mobiel is de website goed bereikbaar. De odds zijn redelijk, maar kunnen wat scherper.

Geplaatst op 10-01-2017

kieft8 Ik raad deze bookmaker aan

Leuke bookmaker die meedenkt met de klant en altijd voor een goed resultaat gaat.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Minpunten

Alles is goed, duidelijk en overzichtelijk, heb niet echt klachten over deze bookmaker.

Geplaatst op 10-01-2017

tiarake Ik raad deze bookmaker aan

LEUKE BOOKMAKER , OVERZICHTELIJKE SITE .

Pluspunten

OVERZICHTELIJK GOEDE ODDS

Minpunten

KLANTENSERVICE TRAAG SOMS TRAAG

ALS JE EEN MAIL DOET NAAR DE KLANTENDIENST DE ANTWOORDEN DUURT EEN DAG OF 2

Geplaatst op 10-01-2017

jansend10 Ik raad deze bookmaker aan

Prima bookie voor expert en rookie

Pluspunten

Lay out van de site Prima klantenservice

Minpunten

Bonussen (Adventkalender)

Site is zeer gebruiksvriendelijk. Odds zijn ook goed en uitbetalen verloopt prima. Veel meer heb ik niet nodig.

Geplaatst op 10-01-2017

kingkayser Ik raad deze bookmaker aan

overzichtelijk maar helaas geen combi live en pre match mogelijk

Pluspunten

overzichtelijk cash out

Minpunten

geen combi wedden live en niet standaard

prima site, maar zou nog beter zijn als er een combi mogelijk was tussen live en prematch

Geplaatst op 10-01-2017

emsikej Ik raad deze bookmaker aan

Bwin staat in de top 5 van alle betsites around the world.

Pluspunten

Ruim aanbod

Minpunten

Loopt af en toe vast

Ik vind Bwin een leuke website met ruim aanbod en waardige odds.

Geplaatst op 10-01-2017

sjoepap09 Ik raad deze bookmaker aan

Gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk

Minpunten

Bwin heeft een groot aanbod aan weddenschappen en is heel gebruiksvriendelijk via de app.

Geplaatst op 10-01-2017

sinus Ik raad deze bookmaker aan

zeker concurererend met unibet

Pluspunten

nederlands

Minpunten

goed maar als ik bel zijn er dan ook nederlandstalige mensen aanwezig ?

Geplaatst op 10-01-2017

psvjw Ik raad deze bookmaker aan

Gewoon goed

Pluspunten

Overzichtelijke website

Minpunten

Minder weddenschappen dan bv unibet

Geplaatst op 10-01-2017

Bwin grote sponsor van pauperclubs en Is sus zelf de grootste pauperclub

Pluspunten

Minpunten

Haters van mensen buiten Nederland Weinig tot geen promoties

Nieto goed omdat ik in spanje woon en bwin verschillende versies heeft per land waardoor ik nooit in kan loggen.

Geplaatst op 10-01-2017

superrpapa Ik raad deze bookmaker aan

topsite en geen problemen met inloggen. altijd bereikbaar en hoge odds

Pluspunten

veel weddenschapen goede odds diverse sporten

Minpunten

geen

veel weddenschappen , geen enkele fout op de site en altijd bereikbaar

Geplaatst op 10-01-2017

matchlezer Ik raad deze bookmaker aan

Met bwin genoeg keuze uit wedstrijden gecombineerd met een goed overzichtelijk aanbod.

Pluspunten

genoeg (live) aanbod heerlijke app overzichtelijk

Minpunten

soms klantenservice onbereikbaar

Eigenlijk alleen goede ervaringen met bwin. Om er zomaar 1 op te noemen die niet cliche is; bij veel bookies is de meest recente wedstrijd niet automatisch boven aan de lijst als je de zoekfunctie gebruikt. Vaak staat bijvoorbeeld als je milan intypt de wedstrijd van over 2 weken van milan boven aan de lijst en de meest recente wedstrijd van bijvoorbeeld over 2 dagen een paar regels lager, maar bwin zet de meest recente boven aan, dat is gebruiks gemak!

Geplaatst op 10-01-2017

ulmeister Ik raad deze bookmaker aan

De bookmaker waar ik het meest actief ben.

Pluspunten

Minpunten

Overzichtelijke site, voldoende aanbod en makkelijke mobiele app! Bwin is gewoon een prima bookmaker.

Geplaatst op 10-01-2017

charreke Ik raad deze bookmaker aan

Voor een weddenschap, quotering groot of klein, moet je bij bwin zijn

Pluspunten

overzichtelijke interface ook mogelijkheid van casino slots Vaak veel promo-acties

Minpunten

odds kunnen hoger graag meer NCAA-weddenschappen

Toffe bookie in het algemeen, af en toe ook gratis bonus om casino uit te proberen. Aanrader!

Geplaatst op 10-01-2017

frododinho Ik raad deze bookmaker aan

Top 5 bookmaker!

Pluspunten

Overzichtelijk en snel werkende site Snelle uitbetaling

Minpunten

Prima bookmaker de akties vielen erg tegen maar dat hebben ze samen met Voetbalwedden voorlopig goedgemaakt dus vooral doorgaan!! ;)

Geplaatst op 10-01-2017

juvejef Ik raad deze bookmaker aan

Een goede professionele bettingssite met veel aanbod betreffende sportweddenschappen en uniek in het bettingwereldje aangaande de mogelijkheid om je weddenschappen te verzekeren.

Pluspunten

groot aanbod weddenschappen mogelijkheid tot verzekeren van je weddenschappen gebruikersgemak website

Minpunten

Prima! Nooit problemen gehad met Bwin, groot aanbod weddenschappen en je hebt zelfs de mogelijkheid je weddenschappen te verzekeren.

Geplaatst op 09-01-2017

remyarsenal Ik raad deze bookmaker aan

Top bookmaker met wel wat lage odds

Pluspunten

Regelmatig free bets Fijne mobiele app Snelle site

Minpunten

Lang verwerken van uitbetaling Slome live chat

Goede ervaringen. Uitbetalen duurt wel wat aan de lange kant tov unibet

Geplaatst op 09-01-2017

kgsven Ik raad deze bookmaker aan

Prima

Pluspunten

Duidelijke site

Minpunten

Slechte klantenservice Langzame antwoorden op email Weinig bonus offers

Goede bookmaker met snelle uitbetaling. Alleen op emails reageren ze traag maar als bookmaker zijn ze prima.

Geplaatst op 09-01-2017

kabrange Ik raad deze bookmaker aan

gebruiksvriendelijk

Pluspunten

website

Minpunten

lage odds

Geplaatst op 09-01-2017

johanvvvv Ik raad deze bookmaker aan

Fijne bookmaker

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

lexusflexus Ik raad deze bookmaker aan

Is een absolute top en betrouwbare bookie!Ik zou iedere beginnnende wedder bwin aanraden.ld

Pluspunten

Goede app Historie van het onderlinge resultaat Cash out

Minpunten

Weinig aanbod voor doelpuntenmakers Nu met voetbalwedden wel bonussen maar anders niet. Klantenservice kan sneller

Makkelijke weddenschappen plaatsen en een super fijne app. Je kan op veel verschillende manieren geld storten.

Geplaatst op 09-01-2017

justind Ik raad deze bookmaker aan

Gebruiks vriendelijke bookmaker

Pluspunten

Uitbetalen Groot aanbod

Minpunten

Lagere odds dan de concurrentie

Gemakkelijke te gebruiken, ruim aanbod maar de odds zouden wel wat hoger mogen.

Geplaatst op 09-01-2017

curbyy Ik raad deze bookmaker aan

Ik ben tevreden maar het kan beter

Pluspunten

Mobiele app is erg snel Interessante weddenschappen per 15 minuten in een wedstrijd

Minpunten

Odds vaak lager dan andere bookies In verhouding met andere bookies weinig individuele weddenschap mbt spelers Weinig sportbonussen

Prima, maar voor de Nederlandse voetballiefhebber wat karig. App is handig in gebruik.

Geplaatst op 09-01-2017

dikkelou Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

gewoon

Pluspunten

duidelijke site

Minpunten

odds weinig promotie lastig om bonusgeld vrij te spelen

Geplaatst op 09-01-2017

delano33 Ik raad deze bookmaker aan

iedereen aan te raden om bij bwin aan te sluiten en te genieten van alle spel opties

Pluspunten

vele acties

Minpunten

heb ik nu niet

goed op de hoogte gehouden van alle acties en goede service

Geplaatst op 09-01-2017

hypnotist86 Ik raad deze bookmaker aan

Mooie, betrouwbare en gebruiksvriendelijke site, maar zoals alle bookmakers hier en daar nog wat werkpunten.

Pluspunten

Af en toe mooie acties. Zeer betrouwbare site.

Minpunten

Ze leggen limieten op als je te veel wint. Trage klantendienst.

Ik vind het een zeer betrouwbare bookmaker met grote naam en een goed werkende website. Hun odds zijn conform de markt. Qua aanbod mis ik vooral de Asian handicaps. De grootste ergernissen zijn de limieten die ze opleggen en de trage klantendienst.

Geplaatst op 09-01-2017

sportgambler Ik raad deze bookmaker aan

Eén van de beste bookmakers van België

Pluspunten

Gemakkelijk te gebruiken website

Minpunten

Dat er geen live chat is wat andere bookmakers wel aanbieden

Ik ben zeer tevreden over Bwin Enig puntje zoals hierboven aangehaald is dat ik het jammer vind dat er geen live chat is. Vaak kunnen problemen snel opgelost worden via de chat en via mail ben je al vlug enkele dagen aan het mailen met elkaar.

Geplaatst op 09-01-2017

buffalooli1995 Ik raad deze bookmaker aan

degelijk

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

mooie bonus gehad

Pluspunten

Minpunten

te langzaam voor een apple computer

de site ziet er wel leuk en mooi eruit alleen de ouds zijn te laag. op safari internet werk de site ooit dat hebben wel meer bookmakers.

Geplaatst op 09-01-2017

bigmac Ik raad deze bookmaker aan

Must-have bookmaker van beginner tot expert, met uitgebreid aanbod en heldere interface

Pluspunten

Gebruiksgemak Interface Wedmogelijkheden

Minpunten

Mobiele interface Live wedden Lagere noteringen dan andere bookies

Goed vanwege zeer uitgebreid aanbod, snelle goede klantenservice en heldere en uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

Geplaatst op 09-01-2017

viezedoggy Ik raad deze bookmaker aan

Ik ben heel tevreden, door jullie actie ben ik vaste klant geworden

Pluspunten

Snelle uitbetaling Groot aanbod

Minpunten

niet veel bonussen na de inschrijvingsbonussen

Zie hierboven voor een samenvatting van mijn ervaringen bij bwin.

Geplaatst op 09-01-2017

boutjh Ik raad deze bookmaker aan

kan beter

Pluspunten

duidelijke en overzichtelijk leuke acties i.c.m. voetbalwedden

Minpunten

lange wachttijd op mijn mail

Speel nauwelijks via bwin omdat ik mijn wachtwoord kwijt was, hier had ik een mail over gestuurd maar nog niks over ontvangen

Geplaatst op 09-01-2017

ruiz Ik raad deze bookmaker aan

prima bookmaker

Pluspunten

mobiele app

Minpunten

live aanbod zoals kaarten, corners, goalscorers

live aanbod kan verbeterd worden, verder een prima aanbod en leuke acties (premium)

Geplaatst op 09-01-2017

em10 Ik raad deze bookmaker aan

Prima site, maar odds zijn te vaak niet hoog genoeg vergeleken met unibet.

Pluspunten

Veel weddenschappen Snelle site

Minpunten

klantenservice niet zo snel en helder. Odds zijn op andere sites vaak hoger

Prima site, alleen doordat de odds bij voetbal vaak hoger zijn bij unibet, speel ik liever meer bij unibet.

Geplaatst op 09-01-2017

simon-goethals Ik raad deze bookmaker aan

Bwin is een goede bookie voor om pre-weddenschappen te plaatsen.

Pluspunten

Snelle uitbetaling Groot aanbod sportweddenschappen Duidelijk website

Minpunten

Weinig acties voor sportwedden App is geen aanrader op gsm Lage odds vergeleken met andere bookies

Bwin is goed om dat een ruim aanbod hebben om op te wedden, snel uitbetalen en goede klantenservice ter beschikking hebben.

Geplaatst op 09-01-2017

patpgw Ik raad deze bookmaker aan

ruime sportweddenschappen met kleinere winst

Pluspunten

andere aanbiedingen cashout op combi vlotte site

Minpunten

ods lager dan bvb unibet cashouts blijven zeer laag

saldo's van sport en casino niet gescheiden , op een bepaald moment wist ik niet meer hoeveel en op wat ik nog kon wedden. ook gevaarlijk om uw sportgeld onbewust te verdoen op casino. casino snel geld kwijt op spellen spel taktiek

Geplaatst op 09-01-2017

calcionapoli Ik raad deze bookmaker aan

fantastisch

Pluspunten

altijd leuke aanbod veel freebets goede service

Minpunten

geen

ik ben al meer dan 15 jaar klant altijd prima aanbod

Geplaatst op 09-01-2017

namka Ik raad deze bookmaker aan

Doe wat aan je klantenservice

Pluspunten

Duidelijk uitzicht

Minpunten

Contact met klantenservice bijna onmogelijk Ze reageren of niet of na dagen.

Bwin is kwa noteringen en aanbod wel interessant maar het heeft geen uiterlijk als een unibet dat zo fijn is. En bwin is echt slecht in klantenservice. Ze reageren of niet op je mailtje of na dagen pas. Ik blijf bij unibet spelen. Bwin alleen als er een leuk bonus is voor de bonus meer niet helaas bij bwin

Geplaatst op 09-01-2017

Bwin is een ok bookmaker omdat het ondanks een grote/bekende bookmaker toch zeker wel bepaalde dingen mag aanpassen

Pluspunten

Aanbod Gebruikersgemak Liveaanbod

Minpunten

Klantenservice Hoogte van odds Uitbetalen duurt lang

Bwin is een ok bookmaker omdat het ondanks een grote/bekende bookmaker is, er enkele belangrijke dingen aangepast mag worden. Waaronder de belangrijkste toch wel de klantenservice en de hoogte van de odd.

Geplaatst op 09-01-2017

junina Ik raad deze bookmaker aan

En te goede wedsite haha

Pluspunten

Minpunten

Ben tevreden,ben al jaren bij bwin,mag af en toe wel een freebet krijgen,ik speel veel.

Geplaatst op 09-01-2017

shampoo Ik raad deze bookmaker aan

Prettige aanbieder maar zelden goede odds.

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

rolwol Ik raad deze bookmaker aan

Redelijke wed site.. maar denk dat er betere zijn

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle uitbetaling Zit een protector functie bij bwin

Minpunten

Slechte live chat Geen combi live en pre live weddenschappen

Opzich wel een goede bet site alleen weinig bonus aanbiedingen.

Geplaatst op 09-01-2017

kezza1979 Ik raad deze bookmaker aan

makkelijk bedienbare bookie

Pluspunten

hoge odds mooie live bets premium betts

Minpunten

af en toe blijft een bet openstaan terwijl de wedstrijd al lang afgelopen is

makkelijk te bedienen en makkelijk uit te betalen of storten

Geplaatst op 09-01-2017

tomfcdb Ik raad deze bookmaker aan

Prima voor beginners, minder voor ervaren spelers.

Pluspunten

Ruim aanbod in bets

Minpunten

Geen asian handicaps, over/under Matig aanbod op live tennisduels

Vrij positief, degelijke bookie met een ruim aanbod. Site is echter niet bijzonder snel en ik mis de asian bets.

Geplaatst op 09-01-2017

supersander Ik raad deze bookmaker aan

prima

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

dirkvisser1982 Ik raad deze bookmaker aan

Bwin speelt in de top van champions leaque van de bookies

Pluspunten

Goed werkende applicatie Overzichtelijk(mooie lay out) Veel aanbod

Minpunten

Uitbetaling duurt wat lang( 6 a 7 dagen)

Mijn ervaring met Bwin is dat het een goede bookie is met een diversiteit aan verschillende sporten. Bwin heeft voor mij de beste app voor telefoon en tablet met zeer gebruiksvriendelijke lay out.

Geplaatst op 09-01-2017

Laten we met een punt eindigen: 6/10 (algemeen). Niet super, maar zeker oké voor een 'basic' iemand zoals ik.

Pluspunten

Aanbod aan weddenschappen is wel goed. De app doet het prima. Live wedden + kijken is prima.

Minpunten

Overzicht van de wedstrijden is hier minder duidelijk. Soms problemen met uitcashen. Odds zijn niet spectaculair.

Ben geen expert op vlak van bookmakers. Ben er op 3 actief, en vind deze de minst interessante van de 3. Ik breek deze bookmaker zeker niet af, maar het is ook niet zo dat ik deze iedereen aan zal raden. De odds zijn er wel oké, maar ook niet meer dan dat. Het aanbod van de weddenschappen zelf is duidelijk en overzichtelijk, net zoals de app. Het overzicht van de (live)wedstrijden vind ik dan weer minder goed. Het is voor mij soms onhandig. Naast de welkomstbonus zijn er nog weinig/geen andere acties of promoties aangeboden geweest, maar dat kan natuurlijk nog komen aangezien ik er nog niet zolang actief op ben. Ik heb ook soms problemen met het uitcashen.

Geplaatst op 09-01-2017

snackie Ik raad deze bookmaker aan

geweldig

Pluspunten

Minpunten

Om dat ze af en toe met leuke weddenschappen komen en ook nog gratis.

Geplaatst op 09-01-2017

windkracht11 Ik raad deze bookmaker aan

niks op aan te merken, alleen als ik op mijn tablet wil wedden is het een drama

Pluspunten

goed odss

Minpunten

mobiele website is drama

goed, tijdje niet gewed via Bwin, maar na slechte ervaring met Unibet weer overgestapt.

Geplaatst op 09-01-2017

waaazaaa Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker met een groot aanbod

Pluspunten

Het premium gedeelte

Minpunten

Dat premium los staat van de normale site, hierdoor konden we met de adventkalender bijvoorbeeld niet meedoen met de freebet code actie

Geplaatst op 09-01-2017

Prima site, volgens mij minder bets dan bij uni.

Pluspunten

Heb alleen nog maar freebets gespeeld, ben Unibet gewent

Minpunten

Heb alleen nog maar freebets gespeeld, ben Unibet gewent

Werkt vrij goed, moet alleen wennen aan het overzicht dat Bwin aanbied

Geplaatst op 09-01-2017

Er zijn betere bookies te vinden

Pluspunten

Minpunten

Lage winstlimieten Geen E-sports

Geplaatst op 09-01-2017

Kan beter.

Pluspunten

groot aanbod goede website

Minpunten

lage odds lage inzetlimieten klantenservice

Eens je een beetje wint,krijg je zeer lage inzetlimieten. Geen mogelijkheid tot chat.Laat reageren op emails.

Geplaatst op 09-01-2017

benibet Ik raad deze bookmaker aan

Vlugge verwerking van de weddenschappen en ruim aanbod in weds

Pluspunten

Ruim aanbod

Minpunten

Voorlopig geen

Voorlopig nog geen slechte ervaring met deze bookmaker, voorlopig aan te raden

Geplaatst op 09-01-2017

charleszz99 Ik raad deze bookmaker aan

Prima duidelijke website, prima quoteringen, zeer klantvriendelijk te gebruiken. Ook live wedden is zeer overzichtelijk

Pluspunten

Minpunten

Soms duren uitbetalingen langer dan bijvoorbeeld bookmakers als unibet, daarnaast is het wel zeer klantvriendelijk te gebruiken

Geplaatst op 09-01-2017

tikker Ik raad deze bookmaker aan

Aanrader!

Pluspunten

Minpunten

Ik ben heel tevreden met Bwin. Enig min puntje is de soms wat lage odds. Veel aandoe en zeer goede mobiele app. Aanrader.

Geplaatst op 09-01-2017

madena Ik raad deze bookmaker aan

De beste en prettigste bookmaker.

Pluspunten

Minpunten

Een prettige lay out. Een groot aanbod met live weddenschappen. Snelle uitbetaling.

Geplaatst op 09-01-2017

Slecht aanbod, klantenservice en quotering. App is goed.

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

markoezz88 Ik raad deze bookmaker aan

Betrouwbare grote bookmaker met een ruim aanbod van verschillende weddenschappen

Pluspunten

Minpunten

Weer een ander aanbod qua weddenschappen. De weddenschap draw away/home win no bet is altijd aantrekkelijk

Geplaatst op 09-01-2017

donnynedved Ik raad deze bookmaker aan

een redelijk goede bookmaker, maar heeft niet het ruimste aanbod in wedstrijden en weddenschappen

Pluspunten

redelijke odds teams en wedstrijden makkelijk te vinden soms stortingsbonussen met niet al te hoge rondspeelvoorwaarden

Minpunten

niet meest ruime liveaanbod niet altijd veel verschillende bets, teamgoals bijv missen soms

de site is gemakkelijk in gebruik, ook op je mobiel. Verder heb ik nooit slechte ervaringen gehad in de afgelopen jaren.

Geplaatst op 09-01-2017

nongwill Ik raad deze bookmaker aan

Bwin uitmuntend in volledige wedsite.

Pluspunten

Minpunten

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Bwin, het storten en uitbetalen gaat zeer snel. Ik zou ook aan iedereen Bwin aanraden als zeer goede wedsite.

Geplaatst op 09-01-2017

mwah.....

Pluspunten

redelijk snelle uitbetaling

Minpunten

promotions te zeer poker/casino gericht zelden tot nooit op voetbal bepaalde live voetbalweddenschappen niet geaccepteerd ivm winstbedrag te hoog??? al gaat het om bedragen van niks uploaden document paspoort etc eerste keer een waar drama

ben gelijk naar bwin.de (premium) terug gegaan mede door het aangegeven minpunt met het om wazige redenen niet accepteren van bepaalde live bets voetbal

Geplaatst op 09-01-2017

lange-1965 Ik raad deze bookmaker aan

Bwin is een overzichtelijke website,mogen iets meer freebets geven!!

Pluspunten

hogere odds live wedden cash out

Minpunten

Bwin geeft hoge odds en de cash out is zeer interessant!!

Geplaatst op 09-01-2017

eindelijkprijs Ik raad deze bookmaker aan

Een betrouwbare bookmaker met een zeer leuke duidelijke website.

Pluspunten

Goede website betrouwbare firma

Minpunten

Een betrouwbare bookmaker met een zeer leuke duidelijke website.Gewoon de beste.

Geplaatst op 09-01-2017

doedannn Ik raad deze bookmaker aan

Speel je combis speel dan op bwin.

Pluspunten

Protektor om bij combis wedstrijden te verzekeren Cashout, zeer handig bij combis om op ieder moment uit te laten betalen Ruim aanbod, waarbij het sorteren ook vlekkeloos werkt

Minpunten

Duurt af en toe wel lang als een wedstrijd op slot gaat en op slot blijft, je kan dan ook niet uitcashen

Ik vind Bwin goed omdat ik combis speel en bijna op ieder moment kan beslissen live of pre game om mijn combi uit te laten betalen tegen de waarde op dat moment.

Geplaatst op 09-01-2017

tomba Ik raad deze bookmaker aan

prima bookie

Pluspunten

betalen/uitbetalen promo's

Minpunten

odds live aanbod

Goed, snelle uitbetaling en mooi promoties, nadeel is het live aanbod en de odds

Geplaatst op 09-01-2017

pozdynakov Ik raad deze bookmaker aan

Traag met reageren en uitbalen, verder een goede bookmaker.

Pluspunten

Mobiele website en app Promoties

Minpunten

Klanten service Uitbelaten

Mooie promotie als je graag 5-25 euro 5-folds of meer speelt.

Geplaatst op 09-01-2017

ibizaloco Ik raad deze bookmaker aan

Nuttige tool ????

Pluspunten

Veel live aanbod Snelle server zeker mobiele versie Een van de eersten voor de odds te bepalen

Minpunten

Live bets kunnen niet gecombineerd worden met niet live bets (komende evenementen die niet op live betting pagina staan) Er komen bijna nooit nieuwe betmogelijkheden bij vb (op voetbalwedsrijden) hoe meer hoe liever bwin ! Speler ,corner, kaarten bets ... Geen asian handicap ,teamgoals over under niet altijd aanwezig , haltime fulltime result ...

Ik vind bwin wel goed voor live weddenschappen ,maar er zijn vergeleken met andere bookies te weinig nieuwigheden ,pregame te weinig opties !

Geplaatst op 09-01-2017

gs320 Ik raad deze bookmaker aan

Op basis van gebruikersgemak en aanbod zeker de beste die er is.

Pluspunten

Overzichtelijke website Grote aanbod Gemakkelijke zoekfunctie

Minpunten

Het gemak en aanbod is zeer sterk. Of ze de beste odds hebben weet ik niet, hier let ik niet zo veel op.

Geplaatst op 09-01-2017

agent007 Ik raad deze bookmaker aan

Een prima bookmaker

Pluspunten

Layout Gebruiksvriendelijk

Minpunten

Te weinig competities op corners weddenschappen Live wedden op corners niet mogelijk

Ik speel al meer dan 10 jaar op bwin. En het bevalt uitstekend

Geplaatst op 09-01-2017

wiezw Ik raad deze bookmaker aan

Een van de beste bookmakers in België en Nederland.

Pluspunten

Variatie aan weddenschappen Storten en uitbetaling veel mogelijkheden Leuke promoties

Minpunten

Live aanbod is te beperkt Klantenservice reactie is traag Doelpuntenmakersmarkt wordt vaak niet aangeboden

Dit was de eerste online bookmaker waar ik op begonnen ben. Ik heb nu 7 jaar een account bij Bwin en gebruik deze regelmatig als er leuke promoties zijn of markten die andere bookies niet aanbieden. De klantendienst laat te wensen over ivm reactietijd maar hebben onlangs wel een livechat toegevoegd. Dit verkort het wachten wel aanzienlijk. Ze leggen daarnaast ook vaak limieten op waardoor ik nu meer bij een andere bookmaker speel.

Geplaatst op 09-01-2017

davidjos Ik raad deze bookmaker aan

Prima site voor sport weddenschappen waardoor ik er regelmatig gebruik van maak.

Pluspunten

Overzichtelijk Gebruiksvriendelijk Weing bonussen

Minpunten

Gebruiksvriendelijk. Ik heb er louter en alleen goede ervaringen mee gehad.

Geplaatst op 09-01-2017

jobbeekers Ik raad deze bookmaker aan

Een van de betere bookies!

Pluspunten

Cash out bij live wedden

Minpunten

Klanten service niet altijd goed bereikbaar / lange wachttijden

Erg makkelijk met storten wn uitbetalen! Goede odds, veel aanbod

Geplaatst op 09-01-2017

nachtburrie Ik raad deze bookmaker aan

Mooie Kerst Freebetactie

Pluspunten

Minpunten

weinig live betting

Overzichtelijke website, met misschien wat weinig livebets, over het algemeen positief

Geplaatst op 09-01-2017

thecrazyone Ik raad deze bookmaker aan

Ik mijn optiek een van de betere bookies met redelijke odds.

Pluspunten

Goede snelle uitbetaling(en) Overzichtelijke app en mobiele site Redelijke odds

Minpunten

Klantenservice is soms wat traag

Goede bookie, na enige tijd kan je over naar premium. Kreeg toen €50 extra. Ze betalen probleemloos uit mits je je documenten hebt geüpload.

Geplaatst op 09-01-2017

thierryputs Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker

Pluspunten

Goede bonus

Minpunten

Moet wel tegen veel strengere voorwaarden worden rondgespeeld

Groot aanbod (vergelijkbaar met unibet) en kreeg ook snel antwoord op mijn vragen. Enige nadeel is de voorwaarde om je welkomstbonus rond te spelen. 1.70 odds en vaak rondspelen

Geplaatst op 09-01-2017

dalek Ik raad deze bookmaker aan

Prima voor het livewedden, voor het niet livewedden niet beter dan andere.

Pluspunten

Live wedden

Minpunten

Inzet niet lager dan € 0,50 Je bent na ongeveer een kwartier niet inzetten ongevraagd automatisch uitgelogd (was vroeger niet zo)

Het heeft met livewedden wedmogelijkheden, die belangrijke andere niet hebben (bijv. doelpunten per kwartier).

Geplaatst op 09-01-2017

ginannsan Ik raad deze bookmaker aan

over het algemeen goed...live kan beter en meer mogelijkheden aan bieden

Pluspunten

over het algemeen goed...

Minpunten

te weinig live voetbal matches bij live ook te weinig mogelijkheden

over het algemeen goed...over het algemeen goed...live kan beter en meer mogelijkheden aan bieden

Geplaatst op 09-01-2017

koeniuer Ik raad deze bookmaker aan

Bwin is een goed startpunt voor beginnende en geoefende wedders.

Pluspunten

Eenvoudig Website op desktop is snel en responsief

Minpunten

performantie mobiele website kan beter niet genoeg promoties voor speciale matchen

Bwin was de eerste site waar ik lid van werd.

Geplaatst op 09-01-2017

mister136 Ik raad deze bookmaker aan

De site bwin premier vind ik een goede site met veel aanbof

Pluspunten

Minpunten

Om heel eerlijk te zijn ik ben premier en heb eigenlijk niets aan de kalender gehad . Er wordt helemaal niks voor premier leden gedaan . De Free bets codes waren niet voor premier leden .

Geplaatst op 09-01-2017

sam67 Ik raad deze bookmaker aan

Ik vind het een mooie site en overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Pluspunten

Minpunten

Ik werk graag met bwin en heb niks op aan te merken

Geplaatst op 09-01-2017

afcadiempie Ik raad deze bookmaker aan

Ik spendeer bij geen andere bookmaker liever mijn centjes !????????

Pluspunten

Geen livechat? Of niet te vinden. Geen doelpuntenmakers te voorspellen bij live wedstrijden. wedstrijdverloop bij voetbal erg handig te volgen !

Minpunten

Makkelijk storten en opvragen, groot aanbod aan weddenschappen, bij live voetbalwedstrijden kan je erg makkelijk het wedstrijdbeeld volgen via t schermpje! Kortom top bookmaker!

Geplaatst op 09-01-2017

hackermans Ik raad deze bookmaker aan

Beter dan Unibet

Pluspunten

Leuke bonussen en loyaltyprogramma Snelle uitbetaling

Minpunten

Website is traag op mobiel

Bwin vind ik beter dan Unibet wegens loyaltyprogramma en uitbetaling

Geplaatst op 09-01-2017

rosicky86 Ik raad deze bookmaker aan

Mee met zijn tijd, vooruitstrevend.

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

janw Ik raad deze bookmaker aan

Toppers mits er meer free bets of acties voor vaste spelers komen.

Pluspunten

Prima mobiele app Zeer gebruikersvriendelijk

Minpunten

Nooit freebets of aanbiedingen Gemiddelde odds

Beste mobiele app. Echter nooit free bets of actie voor bestaande spelers

Geplaatst op 09-01-2017

jose127 Ik raad deze bookmaker aan

Door Bwin krijg ik weer Zinnn ;-)

Pluspunten

Minpunten

Ik vindt Bwin een goede bookmaker alleen zie ik het verschil niet zo tussen Bwin normaal of Premium.... Verder nooit problemen met Bwin gehad, bets worden snel uitbetaald en verder alles ok geregeld

Geplaatst op 09-01-2017

Ga liever naar unibet oid.

Pluspunten

Site

Minpunten

Klantenservice

Bwin, en ik had een premium account, weigerde een bonus (freebet) uit te keren terwijl ik bewijs had dat ik aan de voorwaarden had voldaan. Ook geen antwoord meer op mijn bewihsstukken gekregen. Ben daar nu weg.

Geplaatst op 09-01-2017

eriks46 Ik raad deze bookmaker aan

Redelijk goede bookie

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

Bwin is een uitstekende bookie waar je terecht kunt, wanneer je je 'eerste' bookie even niet gebruikt.

Pluspunten

Goed live-overzicht Incashen van combi's

Minpunten

Asian Lines ontbreken Niet alle matches die je zoekt Multi view is erg handig

Fijne bookie, maar kan beter op meerdere punten - waaronder het aanbod van (live) asian lines.

Geplaatst op 09-01-2017

coen045 Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker met breed aanbod

Pluspunten

Overzichtelijkheid Goede app Aanbod breed

Minpunten

Lang uitbetaal wachten

Veel op gespeeld en goede ervaringen mee over het algemeen. Alleen het uitbetalen duurt vaak wat langer

Geplaatst op 09-01-2017

Mooie layout maar daar is ook alles mee gezegd.

Pluspunten

Mooie site

Minpunten

Klantenservice niet of nauwelijks te bereiken. Uitbetalen duurt erg lang

Geplaatst op 09-01-2017

matador Ik raad deze bookmaker aan

Degelijk. Middelmatige bookie. Helaas moet ik minimaal 10 woorden typen, dus dat doe ik dan maar.

Pluspunten

Minpunten

Soms hoogste odd, verder niet bijzonder. minimaal 10 woorden, waarom? Ik doe het maar.

Geplaatst op 09-01-2017

somersyannick Ik raad deze bookmaker aan

De meest complete bookmaker!

Pluspunten

Snelle afhandeling bets Duidelijke manier van inzetten (systems, bankers)

Minpunten

Vaak lagere odds dan op andere sites Live incashen lukt zelden

Meest complete aanbod, met snelle (korte) verwerkingstijden. Jammer dat de odds vaak lager zijn dan elders.

Geplaatst op 09-01-2017

spielert Ik raad deze bookmaker aan

Jammer van het aanbod, wél een behulpzame klantenservice

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

jonathan125 Ik raad deze bookmaker aan

ok

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 09-01-2017

Goed in aanbod, slecht in service.

Pluspunten

Aanbod Mobiliteit Live wedden

Minpunten

Klantenservice Uitbetalen

Ik probeer al een half jaar contact met ze te krijgen omdat ze mijn account hebben bevroren.

Geplaatst op 09-01-2017

domi Ik raad deze bookmaker aan

Prima site

Pluspunten

Makkelijke site in gebruik

Minpunten

Odds vaak matig Aanbod qua weddenschappen vaak niet erg uitgebreid

Geplaatst op 09-01-2017

annovic Ik raad deze bookmaker aan

Dit is voor mij DE website waar ik mijn weddenschappen plaats

Pluspunten

Klanten service chat Hoge bonussen Persoonlijke accountmanager

Minpunten

Veel dagelijkse prijzen. Persoonlijke accountmanager is een absolute pluspunt. Storten en uitbetalen gaat super snel.

Geplaatst op 09-01-2017

rickoss Ik raad deze bookmaker aan

Prima bookmaker met mooie welkomstaanbieding.

Pluspunten

Minpunten

BWIN heeft een nieuwe openingsbonus. Deze hoeft slechts 3x te worden rondgespeeld, in plaats van de vermelde 5x op deze site.

Geplaatst op 02-06-2016

Klantenservice en uitbetalen grootste probleem bij Bwin.

Pluspunten

Welkomstbonus App werkt prima en ziet er goed uit

Minpunten

Klantenservice Uitbetalen

Oké bookie als het gaat om het aanbod, de odds en de welkomstbonus. Storten is ook geen probleem, maar als het gaat om uit betalen zit je niet al te best bij Bwin. Bij mij heeft het anderhalve week geduurd, voordat mijn gegevens waren goedgekeurd. Daarna nog een week moeten wachten totdat de centen daadwerkelijk op m'n rekening stonden. Klantenservice zijn in zulke gevallen onbereikbaar. Mail gestuurd, 5 dagen later pas antwoord. Ook voor een technische issue ze een mail gestuurd, 4 dagen erna pas reactie.

Geplaatst op 23-05-2016

kak

Pluspunten

Minpunten

klantenservice verifiëren id snelle limieten

het wedgedeelte zit aardig in elkaar op wat trage uitbetalingen na, snelle limieten en soms beperkt aanbod. maar de klantenservice is slecht.

Geplaatst op 19-05-2016
Bwin leden reviews
Er zijn 330 reviews voor Bwin achtergelaten met een gemiddeld van 7.6 gemiddeld (van de 10) sterren.