• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Goldenpalace
Nederlandstalige bookmaker & Ideal is NIET mogelijk

Goldenpalace: 5 euro (gratis) + 70 euro risicovrij wedden

Golden Palace is een onderdeel van Golden Palace-groep en heeft in België een vergunning voor het aanbieden van kansspelen. Het bedrijf is in België marktleider met maar liefst 28 speelzalen en vijftig jaar ervaring in de business. Op de website kun je terecht voor sportwedden, casino en pokerspelen.

Exclusieve bonus voor leden van Voetbalwedden.net!

Als nieuwe klant van GoldenPalace krijg je een no-deposit bonus van vijf euro. Dit betekent dat je geen storting hoeft te doen om vijf euro in te zetten op een sportweddenschap van jouw keuze. Je zult je wel eerst moeten legitimeren om de weddenschap te ontvangen. Voor Belgen houdt dit in dat ze de bonus krijgen via een gratis SMS nadat zij hun Belgische ID nummer ingevuld hebben, anderen zullen een kopie van de voor- en achterkant van hun ID op moeten sturen.

Maar dat is nog niet alles. Leden van Voetbalwedden krijgen een risicovrije weddenschap cadeau! Na het plaatsen van je eerste weddenschap krijg je bij verlies je inzet weer terug. Dit doe je door een screenshot van je geplaatste weddenschap op te sturen. Dit hoeft echter niet, al duurt het dan langer voordat je je bedrag teruggestort krijgt. De minimale notering voor je weddenschap is 1.70 tot een maximum 10.00. Dit mag ook een combinatieweddenschap zijn. Als je je weddenschap verliest, moet je het terugbetaalde geld vijf keer inzetten op odds van minimaal 1.70 om je geld weer uit te kunnen laten betalen.

Matige odds

Als je op zoek bent naar de hoogste en onderscheidende odds op sportweddenschappen van jouw keuze, dan kun je Golden Palace links laten liggen. De meeste bookmakers bieden hogere odds dan Golden Palace. Dit gaat vaak om een verschil van ongeveer 0.10 – 0.20. Wanneer je tien euro inzet kun je dus één of twee euro winst mislopen vergeleken bij andere, hoger aangeschreven bookmakers. Voor de recreatieve wedder niet zo’n groot probleem, maar voor de serieuze wedder wel.

Alleen de meest gangbare weddenschappen

Wat ook in het nadeel van Golden Palace spreekt is het weinig uitgebreide aanbod van weddenschappen. Als je een wedder bent die vooral op de gangbare weddenschappen speelt (over / under, goalscorer, 1x2, DNB, Asian Handicap) dan heb je voldoende aan Golden Palace, want die weddenschappen worden allen aangeboden in veel competities. Andersoortige weddenschappen die je minder vaak tegenkomt, zoals kaarten, corners of schoten, worden over het algemeen niet aangeboden. Overigens worden wel alle (voetbal)competities aangeboden om op te wedden. De een heeft een meer uitgebreid aanbod dan de ander, maar je kunt er op inzetten en dat is positief.

Nieuwe website ziet er mooi uit

De website van Golden Palace heeft een oude en een nieuwe versie en de nieuwe versie ziet er goed en mooi uit. De pagina’s laden over het algemeen snel en je kunt redelijk gemakkelijk navigeren tussen prematch en live wedden én er is een zoekfunctie ingebouwd waar je snel naar een competitie of een team kunt zoeken. Dat is erg gemakkelijk en het kan zaken behoorlijk versnellen. Het is aan te raden om de nieuwe versie te gebruiken, want de oude versie laat qua snelheid en overzichtelijkheid wel wat te wensen over.

Klantenservice in drie verschillende talen

De klantenservice van Golden Palace is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Frans. De website heeft een uitgebreide FAQ waar je een snel antwoord kunt krijgen op je vraag. Als je je vraag niet kunt vinden kun je via het contactformulier je vraag stellen via email, of een email sturen naar het reguliere emailadres. Contact opnemen via live chat of telefoon is niet mogelijk. Via email reageert de klantenservice wel erg snel, maar niet altijd even adequaat.

Minimale uitbetaling van vijftig euro

Je kunt bij Golden Palace gebruik maken van onder anderen VISA, Mastercard, Bancontact, Ogone, Paysafecard en iDeal voor Nederlanders. Storten via Skrill of NETELLER is niet mogelijk en dat is wel een gemis. Het uitbetalen kan alleen naar je bankrekening en dit duurt gemiddeld drie tot vijf werkdagen. Het minimale bedrag voor een uitbetaling bedraagt vijftig euro en dat is behoorlijk fors.

Conclusie: Geschikte Belgische bookmaker

Golden Palace is als bookie vooral geschikt omdat het een Belgische bookmaker is die een redelijk uitgebreid aanbod aan competities om op te wedden heeft. Daarnaast is de vijf euro no-deposit bonus ook aantrekkelijk en de insurance bet is ook een leuke om mee te pakken. Het rondspelen van de bonus indien je je weddenschap verliest is wel pittig; vijf keer op minimale odds van 1.70. Daarnaast heeft de website sinds de nieuwe interface een waardevolle makeover ondergaan.

Helaas zijn de odds van Golden Palace niet zo interessant en is het aantal uitbetalingsmethoden beperkt tot één; je kunt alleen uitbetalen naar je bank en er kan geen gebruik worden gemaakt van e-wallets. De klantenservice houdt hier en daar ook wat te wensen over en als je het liefst bij één bookie speelt, dan zijn er betere opties beschikbaar dan Golden Palace.

Wat is jouw mening over Goldenpalace?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Goldenpalace reviews

Goldenpalace leden reviews
Er zijn 38 reviews voor Goldenpalace achtergelaten met een gemiddeld van 7.8 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door koentje79 geplaatst op 06-12-2016 om 01:10.
"ik speel graag op golden palace omdat je veel keuze hebt van live voetbal wedstrijden. snelle service als er iets is en vriendelijk. uitbetalingen gebeuren vlot"
Review door thijs92 geplaatst op 01-11-2016 om 00:02.
"Geen slechte bookie, helaas wat onoverzichtelijk. Erg leuke welkomstbonus! De odds zijn helemaal niet zo laag als in de review hier van voetbalwedden wordt gezegd. In ieder geval niet vergeleken met unibet/bwin, vergeleken met de Aziaten zou je bij geen enkele europese bookmaker blij worden van de gemiddelde odds, maar dat zegt niets over hoe hoog of laag deze odds zijn ten opzichte van de concurrentie (Euro bookies)."
Review door thommeijer geplaatst op 23-06-2016 om 10:00.
"Ik bet op E-sports en Goldenpalace heeft daar leuke odds en een leuk live aanbod in. Eerste drie weddenschappen ging het goed en betaalde ze netjes uit. Daarna stonden mijn E-sports bets soms meer dan 24 uur open en werden ze uit het niets geannuleerd terwijl de verloren bets binnen een kwartier na de wedstrijd verwerkt waren. Kortom slechte verliezers"
Goldenpalace website screenshot