• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Intertops
Nederlandstalige bookmaker

Intertops, tot 200 euro bonus voor nieuwe klanten

Sportsbook is voor Intertops geen nieuwigheid. Het casino is sinds 1983 geregistreerd en al 21 jaar biedt Intertops wedden op het web aan. Doordat ze in 1996 al online weddenschappen aanboden, zijn ze de oudste online bookmaker. Ze zijn gevestigd op Curacao, ongetwijfeld vanwege het gunstige belastingsysteem. 

Leuke bonus met gebruiksaanwijzing

Voor het aantal bonussen kun je gerust een kijkje nemen bij Intertops. De bookmaker biedt verschillende bonussen aan. Ze pakken grote evenementen op om met promoties (nieuwe) leden te plezieren. Daarnaast heb je een keuze wat betreft de welkomstbonus. Intertops biedt drie verschillende bonussen aan:

ROOKIE200: 200% tot €50 Bonus (bonus+ storting 8x rondspelen)

ROOKIE100: 100% tot €100 Bonus (bonus+ storting 6x rondspelen)

ROOKIE50: 50% tot €200 Bonus (bonus+ storting 4x rondspelen)

Het is wijsheid om de voorwaarden goed door te lezen, aangezien er wat haken en ogen aan zitten. Zo moet je de bonus niet alleen rondspelen, maar ook je eerste gestorte bedrag. Je stort bijvoorbeeld 20 euro, vervolgens moet je dit gehele bedrag rondgespeeld hebben om vervolgens in de chat te laten weten welke bonus je kiest. Wanneer je voor de Rookie50 gaat, ontvang je dus na de eerste keer rondspelen een bonus van 10 euro.

Het klinkt wat omslachtig, maar vervolgens hoef je de bonus maar vier keer rond te spelen. Dit is uiteraard afhankelijk van de bonus waar je voor kiest. Het bedrag moet worden rondgespeeld op odds van 1.50 of hoger. Geen onmogelijke opgave dus. 

Variatie in odds

De odds voor de meeste voetbalweddenschappen zijn niet speciaal. Sterker, veelal vallen de odds onder het gemiddelde aanbod van andere bookmakers. Als je puur naar de odds voor voetbal kijkt, is het daarom beter om deze bookmaker links te laten liggen. Voor de Amerikaanse Major Leagues (MLB, NHL, NFL, NBA) zijn de odds daarentegen weer bovengemiddeld, evenals het aanbod. Hier valt zeker wat te halen. 

Focus op Amerikaanse sporten

Zoals we eerder al even noemden, is het aanbod voor voetbal niet heel breed. De bookmaker kiest voor een selectief aanbod, waarin het een hoop sporten links laat liggen. Intertops is van oorsprong Amerikaans en dat is aan het aanbod wel een beetje te zien. Zo kiezen ze voor voetbal alleen voor de grote competities, waardoor de doorgewinterde wedder niet altijd zijn of haar wedstrijd kan vinden.

Voor de liefhebber van Amerikaanse sporten als ijshockey en American football is Intertops dan wel weer een uitstekende partner. 

Klantenservice is prima

De klantenservice van Intertops is meer dan voldoende. In de live chat word je op een snelle en vriendelijke manier behandeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mail (media@intertops.eu) te sturen of kun je bellen met de zogenaamde hotline: 00-800-3344-3322.

Overzichtelijk en snel

Allereerst moeten we stellen dat de website overzichtelijk is. Je kunt de sporten gemakkelijk vinden en ook het navigeren tussen de sporten gaat prima. Een kanttekening is wel dat de website mede goed werkt doordat het aanbod summier is. De bookmaker biedt beduidend minder wedstrijden aan dan andere grote bookies, waardoor ze simpelweg ook minder hoeven weer te geven op de website.

Mochten ze in de toekomst gaan uitbreiden en meerdere sporten en competities toevoegen, hou je altijd de mogelijkheid om via de zoekfunctie een wedstrijd te vinden. 

Geen iDEAL

Wat betreft (uit)betalen haalt Intertops een voldoende, maar hadden ze zeker een hoger cijfer gescoord als ze ook iDEAL hadden toegevoegd aan de mogelijkheden. Vooral de Nederlandse speler is gewend om via dit systeem geld over te maken. Een prima alternatief is overigens Skrill, waar je eigenlijk bij iedere bookmaker mee terecht kan.

Vooral interessant voor Amerikaanse sporten

Intertops heeft een aardige welkomstbonus, overzichtelijke website (vooral mobiel werkt deze erg goed) en snelle live chat. Door het beperkte aanbod aan voetbalweddenschappen - en de relatief lage odds hiervoor - kan Intertops zit echter nog niet meten aan de andere grote bookmakers. Dit is zeker iets om rekening mee te houden. Voor liefhebbers van Amerikaanse sporten is Intertops daarentegen wél een aantrekkelijke optie. 

Wat is jouw mening over Intertops?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Intertops reviews

Intertops leden reviews
Er zijn 10 reviews voor Intertops achtergelaten met een gemiddeld van 6.2 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door mromit geplaatst op 14-06-2017 om 08:38.
"Deze bookmaker is een leuk alternatief indien je op MLB wedstrijden wenst te spelen. Voor een ruim aanbod in sportweddenschappen zijn er wel betere alternatieven alsook voor het live aanbod, maar deze bookmaker is wel betrouwbaar omtrent uitbetalingen en bonussen."
Review door adodenhaag- geplaatst op 12-06-2017 om 23:34.
"Mooie overzichtelijke website, Ze mogen wel meer wedstrijden aanbiedingen, Maar dat is iets voor de toekomst."
Review door namka geplaatst op 12-06-2017 om 19:50.
"Alles is namelijk makkelijk te vinden op hun website maar Wel kan de design beter van het mobiel versie Ideal betalen kan helaas niet. Vroeg waarom ze een foto willen van klanten waarbij ze hun Id naast hun hoofd moeten houden en vervolgens daar een foto van maken En naar hen opsturen. Want andere gok websites vragen alleen kopie paspoort meer niet En sommige vragen niks. Werd gezegd op live Chat dan ga je toch bij hun spelen :) arrogant zijn ze ook. Het is geen bookmaker dat voor mij een word waar ik op blijf spelen. Bonus is leuk daar blijft het bij. Groetjes "
Intertops website screenshot