• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Leden reviews over de bookmaker: Intertops

Gemiddelde cijfer voor Intertops, beoordeeld door 10 leden uit de community.

Aangeboden weddenschappen
Gebruikersgemak van de website
Hoogte odds
Live weddenschappen
Stortingen en uitbetalingen
Mobiele- website of app
Klantenservice
Totaal

Intertops reviews met toelichting (10)

Schrijf jouw review over Intertops


mromit Ik raad deze bookmaker aan

Indien je een MLB liefhebber bent, go for it!

Pluspunten

Overzichtelijke Layout Voor de MLB liefhebbers keuze genoeg Leuke bonussen

Minpunten

Voor de allround sportliefhebber is het aanbod wel beperkt Klantvriendelijkheid in de chat kan wel een stuk beter

Deze bookmaker is een leuk alternatief indien je op MLB wedstrijden wenst te spelen. Voor een ruim aanbod in sportweddenschappen zijn er wel betere alternatieven alsook voor het live aanbod, maar deze bookmaker is wel betrouwbaar omtrent uitbetalingen en bonussen.

Geplaatst op 14-06-2017

adodenhaag- Ik raad deze bookmaker aan

Overzichtelijk maar toch nog veel te leren van andere bookies.

Pluspunten

Veel jaarlijkse promoties Uitbetaling

Minpunten

Odds Weinig wedstrijden

Mooie overzichtelijke website, Ze mogen wel meer wedstrijden aanbiedingen, Maar dat is iets voor de toekomst.

Geplaatst op 12-06-2017

namka Ik raad deze bookmaker aan

Bookmaker alleen eenmaal voor de bonus daarna niet meer bij hun

Pluspunten

Alles makkelijk te vinden Live chat Bonus is leuk

Minpunten

Geen ideal Weinig aan aanbod Mobiel website kan beter

Alles is namelijk makkelijk te vinden op hun website maar Wel kan de design beter van het mobiel versie Ideal betalen kan helaas niet. Vroeg waarom ze een foto willen van klanten waarbij ze hun Id naast hun hoofd moeten houden en vervolgens daar een foto van maken En naar hen opsturen. Want andere gok websites vragen alleen kopie paspoort meer niet En sommige vragen niks. Werd gezegd op live Chat dan ga je toch bij hun spelen :) arrogant zijn ze ook. Het is geen bookmaker dat voor mij een word waar ik op blijf spelen. Bonus is leuk daar blijft het bij. Groetjes

Geplaatst op 12-06-2017

madena Ik raad deze bookmaker aan

Intertops is niet mijn favoriete bookmaker, maar zeker een aanrader.

Pluspunten

Live wedden Aanbod weddenschappen Hoogte van de odds

Minpunten

Mobiele- website of app storten en uitbetalen

Goed is het aanbod van live en gewone weddenschappen, het live wedden en de hoogte van de odds. Het is een gebruiksvriendelijke website. Ik raad daarom het wedden bij Intertops aan.

Geplaatst op 12-06-2017

matchlezer Ik raad deze bookmaker aan

Het is de moeite waard om deze bookmaker een keer uit te proberen.

Pluspunten

Mooie bonus klantenservice wel ok

Minpunten

Geen ideal Aanbod mag breder

Ik heb destijds bij intertops gespeeld omdat ze een goede bonus hadden. Het aanbod mag wel wat beter en daarom heb ik bij intertops alleen de grote wedstrijden gespeeld. Het feit dat ze geen ideal hebben is echter wel een groot minpunt.

Geplaatst op 12-06-2017

fr18 Ik raad deze bookmaker aan

Geen slechte bookie, maar er zijn nog verbeterpunten

Pluspunten

Prima overzichtelijke site Klantenservice vriendelijk Leuke welkomstbonus

Minpunten

Aanbod Geen Ideal

Odds bij Amerikaanse sporten inderdaad wat hoger, al vind ik ook daarin het aanbod wel tegenvallen. Voor voetbal, tennis e.d. kan je beter wat anders zoeken

Geplaatst op 10-06-2017

Redelijke bookmaker

Pluspunten

Leuke bonus

Minpunten

weinig aanbod

Vette welkomst bonus! Aanbod vind ik zelf niet vrij weinig en ik vroeg op de chat of ze corner bets zouden plaatsen voor de wedstrijd Brazilie-Argentinie toen werd mij verteld ja als ze beginnen dan kan je het vinden onder live wedden. Nou ik heb gestort en wilde betten op corners en wat denk je? Geen corners te bekennen. Voor de bonus is het interessant gebruik van te maken voor de rest trekt het mij niet echt

Geplaatst op 09-06-2017

smittaa Ik raad deze bookmaker aan

Een prima vervanger voor de grote bookies

Pluspunten

aanbod odds

Minpunten

overzicht live weddenschap live chat

Vind de site niet overzichtelijk. Het aanbod is prima. Live chat moeilijk te vinden.

Geplaatst op 08-06-2017

gretig9 Ik raad deze bookmaker aan

Interressant om eens te proberen.

Pluspunten

goede welkomstbonus livechat goed aanbod aan sporten

Minpunten

geen ideal storting mogelijk bij sommige wedstrijden niet heel veel opties

Ik vind intertops goed om eens uitgeprobeerd te hebben, dit door de goede welkomstbonus en de overzichtelijke layout van de site, over uitbetalen kan ik nog geen oordeel geven. Het is nog even afwachten of ik bij deze bookie zal blijven spelen

Geplaatst op 06-06-2017

retsleppa Ik raad deze bookmaker aan

Degelijke bookmakers met goede odds

Pluspunten

Overzichtelijk Goede odds

Minpunten

Aanbod

Degelijke bookmaker met goede odds. Het aanbod is niet zeer uitgebreid, maar voldoende om interessant te zijn als bookmaker.

Geplaatst op 06-06-2017
Intertops leden reviews
Er zijn 10 reviews voor Intertops achtergelaten met een gemiddeld van 6.2 gemiddeld (van de 10) sterren.