• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Mybet
Engelstalige bookmaker & Ideal is NIET mogelijk

Mybet, online wedden en ontvang €200 bonus na registratie

Met wekelijks zo'n 14.000 sport- & liveweddenschappen, gericht op duizenden sportevenementen per week is Mybet een grote online bookmaker die internationaal goed bekend staat.

Mooie 100% bonus tot maximaal €200

Voor nieuwe klanten heeft Mybet een mooie 100% stortingsbonus die kan oplopen tot maximaal €200. Let er wel op dat je de bonuscode "start200" invult. De bonus plus je storting moeten, voordat deze kan worden uitbetaald, binnen dertig dagen drie keer rondgespeeld worden op minimale odds van 1.50. Dit zijn, zeker vergeleken met andere bookmakers, schappelijke rondspeelvoorwaarden. Als je €200 stort, krijg je dus €400 op je rekening en moet je binnen dertig dagen €1200 ingezet hebben op minimaal 1.50. 

Daarnaast heeft Mybet een dagelijks 'lucky number'. Iedere dag wordt een willekeurig nummer getrokken van twee cijfers. Wanneer deze twee cijfers overeen komen met de laatste twee cijfers van een verloren bet van de vorige dag, dan krijg je die inzet terug van Mybet. Een leuke actie!

LET OP: Als je je eerste storting maakt via Skrill of NETELLER, kom je niet in aanmerking voor de bonus. Alleen stortingen met Paysafecard, PayPal, Sofortüberweisung, Giropay, Bank Transfer en Credit Card gelden.

Inconsistente odds

Mybet richt zich met name op de sportweddenschappen en dat zie je terug in de odds. De odds voor de grote wedstrijden in bijvoorbeeld de Champions League of tijdens een EK of een WK zijn erg aantrekkelijk. Je ziet bij Mybet wel grote verschillen tussen de odds; bij de ene wedstrijd zijn de odds bijvoorbeeld voor scherper dan bij de andere wedstrijd. Het kan dus voorkomen dat je op een bepaalde wedstrijd prachtige odds krijgt, maar dat deze odds voor een volgende wedstrijd om te janken zijn. Wat dat betreft is Mybet een wat inconsistente bookmaker, maar dat kan voor de wedder ook positief uitpakken.

Ruim aanbod aan voetbalweddenschappen

Voor het wedden op voetbal ben je bij Mybet aan het goede adres. Vooral de grote wedstrijden zijn uitgebreid aanwezig en je hebt bij die wedstrijden voldoende keuzemogelijkheden. Je kunt ook op andere sporten wedden zoals bijvoorbeeld tennis, basketbal en volleybal, maar deze zijn niet zo uitgebreid aanwezig als het voetbal. Tevens heb je bij Mybet de mogelijkheid om live te wedden en dat aanbod is vrij aardig, maar steekt niet boven de top uit. Als je echt graag live wilt wedden met eventueel live streams moet je niet bij Mybet zijn, maar het is een leuke toevoeging waar je zeker van gebruik zult maken als het er eenmaal is. Het is bij Mybet (nog) niet mogelijk om je live weddenschappen uit te cashen.

Erg responsieve klantenservice

De klantenservice van Mybet is te bereiken via telefoon, email en live chat. Om telefonisch contact te hebben met Mybet zul je wel moeten betalen en dat kan behoorlijk oplopen wanneer je vanuit Nederland of België belt. Via email en live chat zul je ook antwoorden krijgen en via mail reageert de klantenservice van Mybet relatief snel. Daarnaast is de klantenservice erg meedenkend en zullen ze hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Over de klantenservice valt er dus niets te klagen!

Overzichtelijke maar wat drukke uitstraling

De website van Mybet heeft een overzichtelijke uitstraling. Bovenin het scherm kun je kiezen of je op sport wilt wedden, of je live wilt wedden of dat je misschien een bezoekje wilt brengen aan de pokertafels of het online casino. Wanneer je naar het Sportsbook gaat zie je overal op je scherm mogelijkheden om op te wedden. De tekst staat allemaal vrij dicht op elkaar, wat een beetje een drukke uitstraling geeft. De mobiele website van Mybet ziet er een stuk overzichtelijker uit en navigeert ook lekker snel. Wat erg prettig is, is dat je op de website van Mybet met één druk op de knop een mooi overzicht kunt krijgen van relevante statistieken.

Snelle uitbetalingen

Bij Mybet kun je uiteraard gebruik maken van de meest gangbare stortingsmethoden zoals Creditcard, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Ukash en Bank Transfer. Je kunt zelfs betalen via PayPal, wat niet bij alle bookmakers beschikbaar is. Nederlanders kunnen er ook voor kiezen om hun bankroll door middel van iDeal aan te vullen.

Ook Mybet maakt gebruik van de zogenaamde closed loop policy. Dat betekent dat als je geld gestort hebt via bijvoorbeeld Skrill, je je uitbetaling ook via Skrill zult moeten laten verlopen. Het geld kan al na een aantal uur op je e-wallet staan, maar het kan ook 24 uur duren. Normaal gesproken verlopen de uitbetalingen bij Mybet erg snel. Let er wel op dat je geen geld kunt laten uitbetalen naar je creditcard.

Onmisbare bookie voor erbij

Je hoeft bij Mybet niet bang te zijn dat je te maken hebt met scam of een onbetrouwbare bookmaker. Mybet heeft al sinds 2002 een betrouwbare naam in met name het Verenigd Koninkrijk en heeft daarin een behoorlijk marktaandeel. Voor het wedden op voetbal is Mybet zeer geschikt en kun je soms lekker hoge odds meepikken. Omdat Mybet hierin een beetje inconsistent is kun je bij sommige wedstrijden behoorlijk hoge odds krijgen. De welkomstbonus is bovendien heel aantrekkelijk voor nieuwe klanten!

Wat is jouw mening over Mybet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Mybet reviews