• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Realdealbet
Engelstalige bookmaker

Realdealbet, ontvang direct een 100% stortingsbonus

RealDealBet is een nieuwe speler op het gebied van online wedden. Met oud-bokser Evander Holyfield als het gezicht van de aanbieder probeert men de concurrentie met de andere bookmakers aan te gaan. De website is nog niet bekend bij het grote publiek, maar hier zal snel verandering in moeten komen. Holyfield droeg vroeger de bijnaam ‘The Real Deal’. Zodoende is ook de naam van het wedkantoor tot stand gekomen. In deze review stellen wij RealDealBet verder aan je voor.

Aantrekkelijke welkomstbonus: Stort 100, ontvang 100 bonus!

Bij het registreren wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van een welkomstbonus. Bij het invoeren van de code RDB100 krijg je tot een maximum van €100 aan bonusgeld. Om de bonus vrij te spelen moet het gestorte geld + ontvangen bonusgeld achtmaal worden rondgespeeld tegen quoteringen van minstens 1.60. Dit is een aantrekkelijk aanbod om te registreren.

Let op: leden van Voetbalwedden.net vallen ook onder 8 van de terms and conditions

Geen onderscheidende odds

De odds van RealDealBet zijn niet heel bijzonder. De bookmaker onderscheidt zich in ieder geval niet op zijn odds; de odds lijken zelfs identiek te zijn aan die van de bookmaker 10Bet. Ze zijn daarom ook zeker niet laag, maar het geeft aan dat de bookmaker zich in het algemene segment van bookmakers bevindt wat betreft de hoogte van de odds. RealDealBet stunt niet met hoge quoteringen, maar kijkt vooral naar wat de markt aanbiedt. De ene keer liggen deze wat hoger en de andere keer wat lager.

Aanbod van weddenschappen: focus op voetbal én boksen

RealDealBet biedt veel verschillende weddenschappen aan. Op elke sport is wel een mogelijkheid te vinden om een gokje te wagen. De focus ligt voornamelijk op het voetbal. Naast de gebruikelijke weddenschappen, is ook het wedden op Asian Handicaps een mogelijkheid. Dit zien wij als grote plus bij deze aanbieder. Een ander richtpunt van RealDealBet is het boksen. Hierin heb je ook de mogelijkheid om op verschillende wedstrijden te wedden. 

Op het gebied van live wedden bieden zij vrijwel dezelfde weddenschappen als het pre-match gedeelte. De over/unders, draw no bet, both teams to score en andere weddenschappen worden dan aangeboden. Deze zijn veelal in lijn met andere bookmakers.

Klantenservice mét live chat

Op het gebied van klantenservice heeft RealDealBet de beschikking over een live chat. Dit werkt erg prettig en de klantenservice reageert behulpzaam. Daarnaast kan er contact worden opgenomen via de mail, welke normaal gesproken ook snel beantwoord wordt.

Snelle, oerdegelijke website

Op het eerste gezicht oogt de website van RealDealBet erg degelijk. De website heeft naast het wedden op sport, ook de beschikking over het casino en andere spellen. De sportpagina is overzichtelijk en geeft direct inzicht in het aanbod van weddenschappen. Je hebt de mogelijkheid om in verschillende talen de website weer te geven. Echter is de Nederlandse taal hierbij geen optie. De website reageert verder snel. De interface is dan ook gebruiksvriendelijk te noemen. Qua lay-out heeft de website wel iets weg van een andere aanbieder van sportweddenschappen, Netbet. Over de mobiele versie van RealDealBet kunnen we erg kort zijn. Deze is namelijk uitstekend. De mogelijkheid om een app van de bookmaker te downloaden is er niet. Er is dus enkel een mobiele website beschikbaar. Deze is erg overzichtelijk, reageert snel en biedt alle hulpmiddelen om snel een weddenschap af te sluiten. Op sommige single pre-match en live bets is er een Cash-Out beschikbaar, maar per bet staat aangegeven of hier wel of geen Cash-Out mogelijk is.

Storten en uitbetalen: iDeal ontbreekt (nog)

Bij RealDealBet is het mogelijk om op verschillende manieren stortingen te doen, enkel iDeal ontbreekt. Dit is een groot nadeel. Geld deponeren op de website kan door middel van een bankoverschrijving, Skrill, Neteller, of creditcard. Hierbij is een minimum van €10 vereist om te storten op je account. Wanneer je gebruik maakt van een bankoverschrijving duurt het drie tot vijf werkdagen voordat het geld teruggestort is. Hierbij is een minimum van €50 vereist. Voor de overige uitbetalingsmogelijkheden duurt het, volgens de website, één tot twee werkdagen en is een minimum van €10 vereist.

Conclusie: Breed aanbod en een leuk alternatief

Het grote nadeel van deze bookmaker is dat deze niet beschikbaar is voor Belgische spelers. Een ander groot minpunt is het ontbreken van iDeal.  Echter blijft ons algemene oordeel erg positief. Het aanbod van weddenschappen is dusdanig breed en ook de zaken om het wedden heen zijn prima geregeld, zoals de klantenservice bijvoorbeeld. Daarnaast valt RealDealBet onder dezelfde holding als die van enkele andere grotere spelers in de markt, waardoor je weet dat je te maken hebt met een betrouwbare bookie.

Wat is jouw mening over Realdealbet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Realdealbet reviews

Realdealbet leden reviews
Er zijn 7 reviews voor Realdealbet achtergelaten met een gemiddeld van 7.4 gemiddeld (van de 10) sterren.
Realdealbet website screenshot