• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: SBOBet
Engelstalige bookmaker & Ideal betalen mogelijk

SBOBet: ontvang 15% tot €150 bonus

SBObet is één van de beste bookmakers op het gebied van Asian Handicaps en is winnaar van 'Beste Asian bookmaker' in 2009 en 2010. SBObet biedt haar diensten aan in Azië en Europa en heeft licenties in de Filippijnen en op de Island of Men (voor de kust van Engeland). Iedere week worden er meer dan 500 evenementen aangeboden in vele verschillende sporten, waaronder alle grote voetbalcompetities. Een snelle uitbetaling, snelle afhandeling van afgelopen evenementen en live voetbal weddenschappen zijn speerpunten bij deze op Asian handicaps gerichte bookmaker.

Onmogelijke welkomstbonus van €150

Wanneer je een nieuw account aanmaakt bij SBOBet krijg je een stortingsbonus tot €150 wanneer je gebruik maakt van de bonus code DEPBON16. Deze bonus is 15% van het bedrag dat je aanvankelijk stort, dus om een bonus van €150 te krijgen moet je €1000 storten. Dat is behoorlijk fors en dat zullen maar weinigen zomaar doen. Daarnaast heb je de bonus niet zomaar; je zult je storting eerst twaalf keer op odds van 1.50 rond moeten spelen voordat je de bonus op je account gestort zult krijgen.En dit alles binnen zestig dagen. Met andere woorden: voordat je die bonus hebt is de kans al behoorlijk groot dat je storting in rook opgegaan is.

Hoge odds op Asian Handicaps

Het grote voordeel van SBOBet is natuurlijk de aanwezigheid van hoge odds. SBOBet richt zich vooral op de Asian Handicap markt en daarin biedt het vaak de meest competitieve odds van deze specifieke markt.

Beperkt wedaanbod

Het grote nadeel van SBOBet is dat de keuze in weddenschappen beperkt is. Je kunt vrijwel alleen kiezen uit de markten waarop je Asian Handicaps kunt spelen, zoals de winnaar, het aantal doelpunten of het aantal corners. Wel is de traditionele 1X2 markt ook beschikbaar bij SBOBet. Het aanbod live weddenschappen is eveneens beperkt en bestaat uit vrijwel alleen Asian Handicaps. Een cashout, waarbij je ervoor kunt kiezen om je live bet eerder uit te laten betalen om je winst te verzekeren of je verlies te beperken, is bij SBOBet niet mogelijk.

Uitstekende en makkelijk bereikbare klantenservice

De klantenservice  is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Ze proberen je zo goed mogelijk te  ondersteunen in verschillende zaken als accountbeheer, stortingen, uitbetalingen en globale help bij het plaatsen van weddenschappen en/of vragen hierover. De klantenservice is te bereiken via live-chat, email (support@sbobet.com), skype (gebruikersnaam: sbo-css) en/of telefoon: +44 1624 721960. Meer informatie over contactmogelijkheden kan je vinden op deze pagina.

Saai uiterlijk, maar doet wat het moet doen

De website van SBOBet is niet bijzonder mooi vormgegeven, hoewel dit natuurlijk een kwestie van smaak is. SBOBet biedt je een redelijk overzichtelijke website waarin je uit het menu links je gewenste sport en vervolgens de wedstrijd waarop je in wilt zetten kunt kiezen. Bij het onderdeel voor live wedden is dit niet anders, maar is alles rood/bruin gekleurd in plaats van blauw. Verwacht geen grafische poespas, maar je kunt gemakkelijk vinden wat je wilt vinden. De mobiele website werkt precies hetzelfde, maar is geoptimaliseerd voor je mobiele device. Ook daarvoor geldt: geen grafisch vernuft, maar het werkt prima.

Gangbare internationale stortingsmogelijkheden

Je kunt op veel gangbare manieren geld storten en laten uitbetalen bij SBOBet. Je kunt kiezen voor een creditcard, NETELLER, Skrill, Envoy enzovoorts. SBOBet hanteert de closed loop policy, wat betekent dat je je geld alleen kunt laten uitbetalen naar een provider waarmee je eerder geld gestort hebt. Je kunt slechts één keer per 24 uur een uitbetaling aanvragen. Het laten uitbetalen van je geld kan enkele uren tot een aantal dagen duren. SBOBet geeft geen tijdskader waarbinnen je verzoek tot uitbetaling afgehandeld moet worden, maar 'wanneer je vindt dat je uitbetaling te lang duurt, kun je contact opnemen met de klantenservice.

Conclusie: Geen bookie voor de gemiddelde wedder

De meeste bookmakers die in Nederland en België beschikbaar zijn bieden je een aardige welkomstbonus en een uitgebreid wedaanbod. Dit is bij SBOBet; de welkomstbonus is haast onmogelijk vrij te spelen en het wedaanbod is zeer beperkt. Wanneer je veel gebruik maakt van Asian Handicaps, waarbij je de mogelijkheid op een gelijkspel (gedeeltelijk) kunt elimineren, dan is SBOBet een geschikte bookie om erbij te hebben. Op die markten biedt SBOBet je namelijk erg goede noteringen. Mocht je een recreatieve wedder zijn, dan hoef je eigenlijk niet bij SBOBet te zijn. De meeste serieuze wedders zullen SBOBet echter wel in hun portfolio (moeten) hebben vanwege de hoge odds op de Asian Handicap markten.

 

 

Wat is jouw mening over SBOBet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle SBOBet reviews

SBOBet leden reviews
Er zijn 51 reviews voor SBOBet achtergelaten met een gemiddeld van 7.6 gemiddeld (van de 10) sterren.
SBOBet website screenshot