• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Unibet
Nederlandstalige bookmaker & Ideal betalen mogelijk

Unibet bonus €80 (BE) voor online sportweddenschappen

Unibet is en blijft nog steeds één van de grootste bookmakers in Europa. De bookmaker is vooral actief in de Scandinavische landen als Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland en werd ook Zweden opgericht in 1997. Sinds 2013 heeft Unibet een licentie gekregen in België en Belgen kunnen er daarom tegenwoordig legaal wedden. De website staat bekend als de meest populaire bij de Belgen.

Registratie en website: handig aanmeldformulier

Wanneer u een account wilt openen is het erg handig dat het aanmeldformulier u meer informatie geeft bij iedere stap die u moet uitvoeren. Door deze extra informatie is het aanmaken van een account een fluitje van een cent. Het aanmaken van een account is gratis. Bij de opening van een account ontvangt u wel geen bonus zonder storting.

Deze bookmaker is één van de weinige bookmakers die eigen software heeft ontwikkeld voor de sportweddenschappen. De website is overzichtelijk, helder en snel in gebruik. Vooral de snelle laadtijd is een pré wanneer je deze met andere bookmakers vergelijkt. De website heeft in 2013 een complete metamorfose ondergaan en regelmatig worden nieuwe updates doorgevoerd. Naast de sportweddenschappen biedt deze bookmaker ook (Live) Casinospelen, Poker en Bingo aan.

Stortingsbonus van 80 euro voor Belgische klanten

U krijgt wél een bonus wanneer u een gratis account als Belgische klant heeft geopend. Deze bonus bedraagt 200%, met een maximum tot 80 euro. Indien u 20 euro stort, krijgt u 60 euro om mee te spelen. Indien u 40 stort, dan wordt dit 120 euro. De bonus kan rondgespeeld worden mits deze drie keer is ingezet. Indien u 40 euro heeft gestort en een bonus van 80 euro ontving, dan zal u 240 euro moeten inzetten om deze bonus vrij te spelen. Enkel wedstrijden met noteringen boven de 1.40 komen in aanmerking om de bonus vrij te spelen. U hebt hier dertig dagen de tijd voor. Regelmatig biedt Unibet ook nieuwe bonussen aan aan haar vaste klanten.

Mobiele risicoloze weddenschap

Je krijgt ook een mobiele risk free bet van 10 euro. Indien je dus via je smartphone een weddenschap van 10 euro plaatst en verliest, dan krijg je dit bedrag terug. Let er wel op dat dit bedrag een bonus wordt die dient vrijgespeeld te worden (zie hierboven).

Hoeveel bedraagt de maximale uitbetaling per website?

Unibet heeft geen limieten gezet op winsten. Weddenschappen met hoge noteringen worden door Unibet bekeken en eventueel goedgekeurd. Indien de winstkans te groot is, krijgt u de resterende som van uw inzet terug op uw speelrekening.

Welke weddenschappen worden aangeboden?

Unibet beschikt over een uitgebreid aanbod in sportweddenschappen. Net als bij veel andere bookmakers ligt ook bij deze online bookmaker de nadruk op de voetbal weddenschappen. Naast voetbal worden ook alle andere iets of wat populaire sporten aangeboden. Daarnaast kan u ook op politieke zaken een weddenschap plaatsen, en ook op een categorie genaamd ‘entertainment’.

Live wedden op Unibet

Unibet beschikt over een degelijk aanbod voor live weddenschappen, maar in vergelijking met hun pre-sportweddenschappen stelt dit toch vaak teleur. Het aanbod van wedstrijden is hierbij vooral beperkt, een werkpunt voor Unibet.

De helpdesk is open van 08:00 tot 24:00

Op de website is een telefonische helpdesk te vinden die je dagelijks kan bereiken. Deze helpdesk is Belgisch/Franstalig en is gratis (!) bereikbaar via het nummer: 0800 74408. Wanneer je een vraag per email stuurt kan het 48 uur duren voordat je een antwoord krijgt. Een email kan je sturen aan: info-benl@unibetsupport.be. Mogelijk kan je je antwoord ook al terugvinden in de Veelgestelde Vragen sectie op de website. Er is ook een live chat aanwezig indien je dringend verder geholpen wil worden. Je kan Unibet in België altijd bereiken tussen 08.00 en 24.00. Buiten deze uren kan je hen zelfs ook nog contacteren, maar dan in het Engels.

Geld storten en uitbetalen, vele mogelijkheden

Er zijn enorm veel mogelijkheden om geld op je account te storten. Zo kan er geld gestort worden via bancontact, maar ook paysafecards en internetportefeuilles zoals Neteller en Skrill kunnen gebruikt worden voor een storting. Let wel op dat er een extra percentage verrekend wordt bij storting met bancontact of paysafecard. Geld teruggestort krijgen verloopt ook erg eenvoudig. Binnen de 48 uur verwerkt Unibet jouw transactie. Je kan je geld uitbetalen op je bankrekening, moneybookers, neteller of andere betaal portefeuille.

Live streams op de website te zien

Op de site is het live stream programma altijd te vinden onder het ''TV'' logo en zo kunnen er kunnen vele sportwedstrijden live bekeken worden via deze gratis live stream. Om het programma overzichtelijk te houden is het handig om te filteren op sporten zodat alleen de sport waar jij interesse in hebt getoond wordt. Per land verschilt het aanbod van uitgezonden wedstrijden, dit heeft te maken met de uitzendrechten.

Mobiele website: makkelijk op de bank weddenschappen plaatsen
Unibet beschikt ook over een mobiele website en zelfs een app, waarmee je gemakkelijk online sportweddenschappen kan plaatsen of zelfs plaats kan nemen aan een pokertafel.

Onze conclusie over Unibet

Deze online bookmaker is een zeer betrouwbare aanbieder van sportweddenschappen met aandacht voor uw veiligheid en privégegevens. In de afgelopen jaren heeft Unibet een goede naam opgebouwd in Europa en voornamelijk ook in de Benelux. Deze bookmaker verslaat haar concurrenten door het uitgebreide en duidelijke overzicht van weddenschappen. Het aanbod van pre-sportweddenschappen is erg uitgebreid, toch kan het aanbod van Live Wedden nog beter en zijn de extra kosten bij het storten via Paysafecard of Bancontact in onze ogen overbodig. Toch hoeft er geen twijfel bij te bestaan dat deze bookmaker tot de absolute top behoort op gebied van sportweddenschappen in België.

Wat is jouw mening over Unibet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Unibet reviews

Unibet leden reviews
Er zijn 260 reviews voor Unibet achtergelaten met een gemiddeld van 8 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door mrarb geplaatst op 28-09-2016 om 12:12.
"Unibet heeft mijn account een jaar geleden gesloten, waar nog €2.755,13 op stond. Ze hebben hier nooit een geldige reden voor gegeven, en die hadden ze ook niet. Ik had dat account al ruim 3 jaar, heb alle benodigde documenten toen opgestuurd die ook al waren geverifieerd, en heb op geen enkele manier hun regels overtreden o.i.d. Ik adviseer een ieder die van plan is hier een account te maken heel ver weg te blijven. Ze sluiten zonder pardon je account en er is niks wat je er tegen kunt doen."
Review door vinodorie geplaatst op 14-05-2016 om 14:45.
"Ik heb al jaren een account bij Unibet en ben zeer tevreden met deze aanbieder van sportweddenschappen. Een mooi merk waarvan je bijna denkt dat het Nederlands is. De website werkt intuitief en snel, erg fijn. Daarnaast vind ik het live wedden altijd erg leuk. "
Unibet website screenshot