Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ervaringen met bookmaker account verificaties

Hallo,

Ik ben momenteel bij 2 bookmakers aan het wachten tot me account geverifieërd word ( Circus en Betvictor )
Bij Betvictor waren er problemen dat ze blijkbaar mijn e-mails niet binnenkregen terwijl ik op de link klikte die ik in een mailtje van hun kreeg en die opende een nieuwe email venster met hun e-mail etc. al ingevuld. Livechat contact opgenomen en de eerste 3x kreeg ik telkens een antwoord dat ik het moest versturen vanaf het account waarmee ik ook was ingeschreven bij Betvictor wat ik ook deed. En daarna zeiden ze maar telkens makkelijk '' We didn't receive any e-mails from your email. Ook meerdere keren gevraagd kan ik het niet via de livechat sturen? Nee dat kon niet. Dag later nogmaals geprobeerd via livechat en wel succes, eindelijk werd ik dan geholpen en kon ik het opeens wel via de livechat sturen.. Nog geen reactie gehad dat het is goedgekeurd en is inmiddels al weer 2 dagen later en ben bij Betvictor al ruim 1,5 week hiermee bezig..

Ook bij Circus.be wat voor de rest prima beviel ondanks het kleine aanbod dat ze hebben op live gebied, ben ik nu al 4 dagen aan het wachten na het opsturen van de documenten via e-mail waar ik ook een bevestiging van kreeg dat de documenten werden doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Heb gisteren een mail gestuurd hoelang het nog gaat duren en dat konden ze niet beantwoorden. Vandaag zag ik opeens een e-mail van ze maar helaas weer stond erin dat ze niet wisten hoelang het zal gaan duren.

Vind het allemaal toch apart dat het allemaal zolang moet duren terwijl je bij de meeste in max 1,5 dag alles voltooid hebt. Meerdere mensen problemen met dit soort dingen ?

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar remco-afca
Country flagremco-afca in 17-08-2016 16:22 Bookmakers
in 17-08-2016 16:22 Bookmakers
8 reacties
Is dat noodzakelijk dat verifieren ?
Mvg

0 Vind ik leuk's
Ja bij de meeste wel zodra je iets wil withdrawen vragen ze om ID en adres verificatie.. Bij 888sports overigens niet tot zover.
0 Vind ik leuk's
Nu ga ik mss stom klinken maar euh...
Wat is withdrawen ? :p
0 Vind ik leuk's
Geld laten uitbetalen.
Ik had het laatst ook bij 888sport. Vrijwel elke bookmaker vraagt hierom.


0 Vind ik leuk's
Aah oke, heb daar bij uni geen probleem mee :p0 Vind ik leuk's
UPDATE: Na anderhalve week klote is dan eindelijk me BETVICTOR account geverifieërd.. Nu nog wachten op Circus waarvan ik alleen maar te horen krijg via de mail elke dag dat ze niet weten hoelang het gaat duren doordat een andere afdeling dit regelt maar dat ze me niet vergeten.....
0 Vind ik leuk's
Rustig afwachten, lijkt vaak of ze je een oor aannaaien maar het kan best dat ze echt veel te doen hebben ;)
0 Vind ik leuk's
Pick, Bet, Win .. Easy Money
Heb vandaag nog een keer een mail gestuurd.. 13/08 documenten opgestuurd en vandaag 21/08 nog niks.. Ben benieuwd wat ze gaan antwoorden waarschijnlijk het standaard..
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten - voor nieuwe klanten bij bet365. Meld je aan en stort tussen de €5 en €10 om vijf keer dat bedrag aan wedkredieten te ontvangen. Wedkredieten worden
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 5 x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie. Alleen winsten van de Fre