Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Interview met spelverdeler en prijsvragen koning: Santiiago

Iemand die ik zeker nog een keer persoonlijk hier in het zonnetje wil zetten is onze Belg Santiiago. Santi slaat geen dag op voetbalwedden.net over en is zeer betrokken bij alle prijsvragen in het forum. Santiiago heeft op deze site al vanaf januari een goed lopend topic met geweldige basketbal tips. Een Aanrader om te volgen dus! Een klein beetje afwisseling in het dagelijkse 'voetbalwedden' kan volgens mij geen kwaad.

Santi stel je even voor..
Ik ben Felix , ben 20 jaar oud en woon in Oostende (Belgie , aan de kust)
Werk je?
Ik heb 2 jaar lerarenopleiding gedaan voor leerkracht LO maar ben ervan afgestapt omdat er niet zoveel zekerheid zit in de toekomst bij leerkrachten.
Welke opleidingen heb je genoten?
Ik heb in het middelbaar steeds LO-richting gevolgd. In het hoger onderwijs zoals eerder vermeld heb ik voor leerkracht LO gestudeerd.
Wat zijn je hobby's?
Vooral voetbal! Ik ben al sinds ik klein was een voetbalfreak. Ik kon met moeite lopen of ik trapte al tegen een bal. Maar ook andere sporten vindt ik enorm leuk zoals tennis.
Lijfspreuk?
Ik heb enkele lijfspreuken die ik schitterend vindt. Ik hou namelijk van inspirational quotes! Dit is er ééntje van: “Whatever you decide to do, make sure it makes you happy!”
Maar een quote die erg toepasselijk vindt bij het wedden op voetbal is de volgende
“When yesterday was a disappointment and today isn’t better, remember theres always a tomorrrow. So make it something to look forward to and smile” !
Als we je met een voetballer mogen vergelijken, wie zou dat zijn?
Hmm , ik denk dat ik op het veld (want ik voetbal namelijk zelf in de nationale reeksen) eerder een “Xavi” ben. Ik verdeel het spel en probeer de spitsen af te zonderen voor doel. Mijn bijnaam op de site komt eigenlijk van Santiago Munez, uit de film Goal! Al mijn vrienden noemen mij Santi.
Prijvragen bedenker Santi! Waar komt deze interesse vandaan?
Het is wel leuk om prijsvragen uit te vinden. Ik ben een creatief persoon die dit op allerhande manieren tot uiting brengt. Maar ik ben maar een heel klein deeltje van deze website, andere mensen verdienen meer respect!
Heb je zelf wel eens wat gewonnen?
Ik heb ooit eens een 5 of 10eurofreebet gewonnen, voor de rest was het telkens een ‘njet’
Eén van de vele Belgen bij VW! Wat kunnen de Belgen Nederlanders leren?
Goh , dit is erg moeilijk. Ik heb veel respect voor Nederlanders. Ik vindt wel dat sommige Nederlanders hun nationale ploeg ophemelen. Voor het EK voelden ze zich al wereldkampioen, misschien die timide houding van de Belgen…..
En andersom?
Die zelfzekerheid die een Nederlanders uitstraalt, zonder zin voor egoïsme...
Zodra je bent ingelogd op VW, waar ga je het eerst naartoe?
Na het weekend , als de nieuwe VW10 en bookmakerspel online staan , ga ik altijd eerst naar deze sectie. Daarna bekijk ik alle forums van leden.
Hoe gaat het wedden momenteel?
Mensen die wedden op voetbal weten dat je steeds een ‘good streak’ en een ‘bad streak’ hebt. Ik bevindt me eerlijk gezegd tussen beide momenteel. Bv maandag verloor ik veel, waarna ik een tiltbet deed op Halmstad (wat ik mensen echt afraad ; mijn tiltbet viel nu goed mee waardoor ik direct mijn verlies terug goedmaakte) en vorige week maakte ik mooie winst.
Maak je veel gebruik van de tips en plaats je zelf ook tips?
Ik bekijk sommige topics aandachtiger dan anderen. De topics van Papa Leo, MrUnibet, 03060, vroeger ook HosteDenis en Svenchenko bekijk ik het eerst als ik zie dat er nieuwe picks staan.
Je hebt je eigen topic! Waar ligt je kracht in je topic?
Ik denk dat ik niet echt een specifieke kracht heb. Ik speel voor de fun, dus ik plaats die picks om andere mensen te helpen. Het is dan aan anderen om te beoordelen of het goede of slechte picks zijn en om ze mee te spelen of niet.
Wat is de grootste 'klapper' die je ooit gemaakt hebt?
De grootste klapper die ik maakte was een interlandcombi een jaar geleden waarbij ik 7 wedstrijden nam @ 2,00 – 2,50 en er een 5’je op plaatste .. Toen heb ik echt wel een mooi bedrag gewonnen. Ook met mijn systeembets 5/7 heb ik al mooie dingen gewonnen.
Wat is je grootste wedblunder die je hebt gemaakt?
Naar de boekenwinkel gaan (waar ik regelmatig speel tegen vrij mooie odds) en je blaadje verkeerd invullen. I.p.v. meer dan 2,5 op je blaadje overal minder dan 2,5 plaatsen.
Ooit een bizarre wending tijdens een weddenschap meegemaakt?
Ik zal de naam ‘Camara’ van Montpellier niet vlug vergeten. Ik had Montpellier in een combi met 4 andere ploegen rond de 3,00. De 3 andere wedstrijden waren al afgelopen (én correct) terwijl Montpellier nog bezig was. Ik had ze Handicap X genomen (met 1 doelpunt verschil winnen). Vervolgens kwamen ze in die partij op achterstand maar maakte 20 min voor tijd gelijk geloof ik.
Ik bekeek die partij en Montpellier miste de ene kans na de andere. Toen ik in de 91’ alle hoop opgaf, kreeg Montpellier een penalty! Ik was in extase, zou mijn combi toch nog goed uitdraaien? Helaas miste Camara die strafschop en weg was mijn mooie combi. Zo vlug kan het in voetbal gaan.
Stel je maakt een funbet en wint daarmee duizenden euro's, wat ga je doen?
Ik zou mezelf verwennen met een mooi cadeau, ergens een buitenlandse voetbalwedstrijd gaan bekijken in het stadion. Maar 3/4de zou ik toch aan de kant houden en op de rekening plaatsen.
Met wie zie je graag de volgende keer een interview?
Ik denk dat de meeste personen al aan bod zijn geweest, misschien 03060.
Wat zijn volgens jou de ideale stappen om naar een goede bet te komen?
Ik kijk steeds naar liveuitslagen.nl en plaats die op bwin noteringen. Ik open mijn excel-file, zoek wedstrijden die ik leuk vind en plaats de wedstrijden in 3 categorieën: high – medium – low risk! Ook kijk ik af en toe naar de daling in odds, zo vind ik soms ook mooie bets.
Met wie heb je veel contact op de site?
Vroeger had ik meer tijd om op de site aanwezig te zijn en praatte ik veel (via PM of in chat) met Vincent129 over NBA, ook met thijspronk had ik regelmatig contact en met leden die nu nauwelijks nog online zijn.
Santi wil dit nog even meegeven aan de leden van VW.....
Speel voor de gezelligheid en de spanning, maar maak er geen verslaving van ! Houd je inzetten binnen de perken en tilt niet!
De supertip van Santi voor de aankomende weken is...
Voor zover ik gekeken heb voor het weekend vind ik Hoffenheim @ 2,00 – Eintracht Frankfurt @ 1,75 – Fulham +2,5 @ 1,70 wel mooie odds. Ook Napoli die in vorm is @ 2,45 is niet mis. Maar ik moet het allemaal nog eens bekijken en dan plaats ik het wel in mijn topic.
Santiiago volgen? Ga naar zijn topic en speel zijn tips mee!
http://www.voetbalwedden.net/topic/tips-van-santiiagos-914/43/
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar vonloite
Country flagvonloite in 1-10-2012 14:35 Leden topics
in 1-10-2012 14:35 Leden topics
17 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Ik onthoud vooral dit:
Speel voor de gezelligheid en de spanning, maar maak er geen verslaving van ! Houd je inzetten binnen de perken en tilt niet!
Zeer belangrijk voor de beginners onder ons
0 Vind ik leuk's
(y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)
0 Vind ik leuk's
Leuk interview! En ik voel me vereerd dat je me noemt ;) Ik zal je topic met de systeembets enzo ook een beetje in de gaten houden, dat vind ik wel interessant! :)
0 Vind ik leuk's
Wederom een boeiend en leuk interview (y)
Bedankt mede West Vlaming ;-) (h)
0 Vind ik leuk's
Mooi interview en goede speler (y)
PS
Voor Twouter: zoek de dt-fout :d :d :d
0 Vind ik leuk's
Wederom leuk en leerzaam interview (y)
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
lekker interview santiii, (y)
0 Vind ik leuk's
Eeuwig trouw aan onze liefde FC Groningen. 03/05/2015 mooiste dag in de historie, Winst KNVB Beker
Leuk, maar hoe je er bij komt dat de meeste Nederlanders zich al kampioen vinden voor het toernooi is mij erg vreemd, de echte neutrale voetbalkenner/volger heb ik dat zelden tot nooit horen zeggen destijds. Het zijn vaak de meelopers versierd in Oranje kledij die zoiets schreeuwen, maar dat zijn dezelfde mensen die gewoon niet eens alle landen zouden kunnen noteren die meedoen met zon toernooi.
Dus ik moet gezien mijn naam wel een beetje opnemen voor de Nederlanders :p
En ja, dat de Belgen voor een toernooi wat timide zijn kan wel kloppen :p
0 Vind ik leuk's
03060:
Leuk interview! En ik voel me vereerd dat je me noemt ;) Ik zal je topic met de systeembets enzo ook een beetje in de gaten houden, dat vind ik wel interessant! :)

Je woont aan de kust, vaak naar het strand dus? Ik moet zeggen dat ik je basketbal tips niet echt volg, heb er ook de ballen verstand van trouwens. Ik denk dat 03060 zijn/haar borst nat kan maken... vonloite ligt op de loer voor een mooie interview ;-)
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Leuk interview Santi (y)
Van dat tilten heb ik ook nog wel eens last, ook al zeg ik na het tilten altijd dat ik het nooit meer doe.. :-| :s :-$
0 Vind ik leuk's
Retarded gambler

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.