Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Tour de France 2022

Wielrenfans hebben 1 juli al lang en breed in hun agenda staan. Dan begint namelijk de 109e editie van de Tour de France! Dit jaar start de populairste wielertour ter wereld in Kopenhagen en eindigt op 24 juli zoals gewoonlijk in Parijs.Tadej Pogacar is wederom topfavoriet. De Sloveen schreef de afgelopen twee edities al op zijn naam en heeft ook dit jaar de grootste kans op de overwinning volgens de bookmakers. De Jumbo-Visma ploeg is daarentegen niet kansloos maar moet van goeden huize komen om het de kopman van Team Emirates moeilijk te maken. Met Primoz Roglic en Jonas Vingegaard heeft Jumbo-Visma namelijk ook twee ijzersterke renners in huis.


De favorieten

 • Tadej Pogacar
 • Primoz Roglic
 • Jonas Vingegaard
 • Aleksandr Vlasov
 • Adam Yates


De outsiders

 • Romain Bardet
 • Daniel Felipe Martinez
 • David Gaudu
 • Ben O’Connor
 • Geraint Thomas
 • Miguel Angel Lopez


Wedden op wielrennen? Bekijk hier alles wat je moeten weten voordat je gaat wedden op de Tour de France.


Wat verwachten jullie?

Elk jaar is de Tour de France een belangrijk evenement voor sportwedders. Wie de Tour gaat winnen is dan ook voor de meesten niet interessant. Wat wel interessant is zijn de dagwinnaars van de etappes. Met tijdritten, vlakke ritten en spannende bergritten, zijn er dagelijks andere favorieten voor de dagoverwinning.


Wat zijn jullie verwachtingen van de Tour de France 2022?

4 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Support
Country flagSupport in 20-06-2022 13:36 Overige sporten en evenementen
in 20-06-2022 13:36 Overige sporten en evenementen
16 reacties

Ik verwacht dat Pogacar wint

1 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Ben bang dat Pogacar weer met drie vingers in de neus de Tour gaat winnen. Die man is echt ongekend. Doet me een beetje denken aan de Froome in zijn gloriejaren voor zijn blessure. Daar dacht je ook van: “Waar haalt hij toch die energie vandaan”. Verder denk ik dat de mannen van Jumbo-Visma een sterke tour zullen rijden. Hebben een mooi ploeg bij elkaar en kunnen wellicht voorin wat betekenen, mits ze goed samenwerken.


Jack's heeft al de quoteringen voor het klassement er op staan https://jacks.nl/sports?#event/1007855020

Bericht gewijzigd door Repelbaarsje op Tue 21 Jun 2022, 11:32
0 Vind ik leuk's

gaat Vanderpoel zich mengen in de strijd om de groene trui?

0 Vind ik leuk's
it's all about the money ;)

Hebben mensen nog Scorito-tips?

0 Vind ik leuk's

Met de opspelende corona perikelen zou het wel weer een tour kunnen worden met veel verrassingen en uitvallers. In dat kader heb ik alvast 1 leuke longshot bet die in mijn ogen een klein gokje waard is (bijv. voor een free bet van 5) en dat is

Caruso top 3 (@27, Bingoal), andere bookies zitten vergelijkbaar maar vaak net iets lager.


Zoals gezegd zou het wel eens een tour kunnen worden met veel uitvallers vanwege corona besmettingen en daarbij is de eerste week van de tour een zeer hectische met waarschijnlijk ook wel de nodige valpartijen. Wat opvalt deze tour is dat er veel ploegen al hebben aangegeven niet voor een klassement te rijden, maar vooral op etappes te focussen, waarschijnlijk door de ogenschijnlijke ongenaakbaarheid van Pogacar. Daarbij zijn er bij de mannen die wel voor een klassement gaan de nodige vraagtekens. Denk aan Roglic (knie), Vlasov (corona) en Mas (valpartij in Dauphiné). Dit zijn allemaal al namen die in principe voor Caruso zouden eindigen. Caruso heeft vorig jaar in de giro bewezen in staat te zijn een klassement te kunnen rijden getuige zijn 2e plaats (met de kanttekening van veel uitvallers destijds). Hij heeft een redelijke tijdrit en kan bergop normaal prima mee. Verder heeft Caruso qua uitrijden van grote rondes een uitstekende staat van dienst (afgelopen 5 jaar 8 grote rondes allemaal uitgereden) en heeft zijn team aangegeven dat hij samen met Haig de kopman is met als doel het podium in Parijs. (https://bahraincyclingteam.com/bahrain-victorious-to-tour-de-france/)

Toegegeven, het zal redelijk mee moeten zitten om deze bet winnend af te sluiten, maar gezien de vele onzekerheden is het een poging waard. Hopelijk komen de overige odds ook binnenkort online en kunnen we er een mooi tour van maken!


@yellowboy een google search met "van der poel groene trui" geeft antwoord op jouw vraag ;-)

2 Vind ik leuk's

Morgen is het dan zover: le Grand Départ!

Vooraf heb ik slechts 1 tip, ook door de vele onzekerheden deze tour met corona. Hierdoor zijn h2h bets erg gevaarlijk en verder heb ik ook geen hele bijzondere odds gezien.

Bergklassement winnaar: Woods @26, Betcity

Bergklassement winnaar (1-3): Woods @8, Betcity

De punten voor het bergklassement zijn in vergelijking met voorgaande jaren iets veranderd, aangezien er ditmaal geen dubbele punten te verdienen zijn bij aankomst van een etappe bergop. Dit gegeven zal ervoor zorgen dat de bergtrui eerder in handen zal komen van een aanvaller dan van een klassementsman. Met dit gegeven in gedachten én de uitspraken van Woods dat hij dit jaar weer vol in de aanval zal gaan maken deze bet interessant. Vorig jaar deed Woods ook lang mee voor de bergtrui totdat hij uitviel/afstapte en daardoor niet terug te vinden is in het eindklassement. Verder is Woods dit jaar goed in vorm en heeft hij dus aangegeven wederom in een aanvallersrol te starten en "possibly fighting for the KOM jersey". Al met al genoeg factoren om deze bet te spelen.

(https://cyclinguptodate.com/cycling/michael-woods-feeling-really-confident-for-tour-de-france-after-best-ever-run-up)


Voor etappe 1 speel ik:

Vlasov top 10 (@8, Bingoal),

ondanks dat er zeer veel specialisten zijn voor de etappe van morgen geef ik deze bet een goede kans van slagen. Vlasov is in topvorm, in de Ronde van Zwitserland moest hij opgeven vanwege corona, waar hij anders waarschijnlijk had gewonnen en bovendien heeft hij zijn tijdrit sterk ontwikkeld getuige zijn resultaten van dit jaar. Vergelijkbaar met de etappe van morgen is etappe 4 van Parijs-Nice waar Vlasov als 12e eindigde in ook een sterk tijdrijdersveld. Het verschil met plek 10 was hier 3 seconde wat aangeeft dat het erg dicht bij elkaar lag. Verschillen in starttijden kunnen hier al verschil maken (door andere weersomstandigheden) en dus voor deze odd een zeer mooie kans voor Vlasov.


Voor etappe 2 ook alvast een bet:

Hofstetter - V. Poppel (@2,37, Bet365),

Hofstetter is bij Arkea de aangewezen sprinter die voor eigen kans mag gaan. Van Poppel zijn hoofdtaak is Vlasov veilig naar de finish brengen aldus de media berichten. Of hij gaat sprinten is dus nog twijfelachtig. Etappe 2 wordt een hectische etappe met mogelijk waaiervorming dus dit is wel een gok, maar de quotering staat in mijn ogen veel te hoog voor Hofstetter die in een normale sprint minimaal gelijkwaardig is aan v. Poppel. Al met al dus een zeer hoge odd.


Benieuwd of andere mensen nog interessante odds hebben gezien!

Bericht gewijzigd door domi op Sun 3 Jul 2022, 11:43
3 Vind ik leuk's

Vandaag speel ik een low betje vanwege de weersomstandigheden:


Cataneo top 10 @1.9

Bericht gewijzigd door pijnacker83 op Fri 1 Jul 2022, 09:00
0 Vind ik leuk's

Van Aert gaat de gele trui pakken en hem heel lang houden,

en dan aan Roglic of Vingegaard geven, maar ik zie Pogacar de tour niet winnen!

vraag me niet waarom....ik zie ook Van Der Poel niet veel doen....

Meintjes zie ik wel zitten..en een goede Van Der Hoorn..en goede intermarché ploeg dat zou kunnen...vrijbuiters!!!!

0 Vind ik leuk's

Vlasov gister helaas geen goede tijdrit. Als hij later was gestart in het droge weer had hij waarschijnlijk betere kansen gehad. Vandaag kleine kans op waaiers afgaande op de weersvoorspellingen dus waarschijnlijk een sprint. Hopen dat Hofstetter zich daarin laat zien!

0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators