Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Proximus League 2017-2018

Voorbeschouwing Proximus League 2017-2018
(logo Proximus League)
Geschreven door Principito93

Vrijdagavond, vier augustus, gaat ook de Eerste Klasse B oftewel de Proximus League in België van start. Een week later dan de Jupiler Pro League. Een immens spannende strijd wordt verwacht. Vooral door de manier hoe en wanneer een ploeg kan promoveren... De kloof tussen de Eerste Klasse A en B wordt stilaan kleiner waardoor het moeilijker wordt om de overgang te maken. Met acht ploegen in de reeks zijn de kansen dan ook groter dan normaal om de overstap te kunnen maken. Dat het niet altijd de beste ploeg is die de wedstrijd wint is duidelijk. Dat werd vorig jaar wel duidelijk. Over het volledige seizoen gezien was Antwerp niet de best voetballende ploeg van reeks, maar toch dwong het stamnummer één promotie af naar de hoogste afdeling. 

 

Beerschot Wilrijk
Eindpositie totaalklassement 2016-2017:
kampioen Eerste Klasse amateurs
Kern: Met onder andere Dom, Essikal, Van Hyfte en Ekangamene voegde paars-wit een aantal stevige nieuwkomers bij de groep. "Stuk voor stuk jongens die probleemloos geïntegreerd zijn in de groep. Vorig seizoen heerste er een bijzonder goede sfeer in de ploeg, de nieuwkomers pikken dat enthousiasme dus ook meteen op." Ook wist Beerschot Hernan Losada opnieuw te behouden. Die bedankte voor het vertrouwen met een krabbel onder een vernieuwd contract. Voor het overige wist het zo goed als het hele team te behouden, logisch ook bij een promotie. Coach Marc Brys heeft er vertrouwen in en mikt dan ook op een veilige plek, weg van de laatste vier.

Prognose: Dat Beerschot na vier jaar kampioen op rij zich nu mag opmaken voor een seizoen in Eerste Klasse B mag gerust een wonder genoemd worden. Nog nooit eerder kon een club vier keer kampioen op rij worden. Kan daar een vijfde keer op rij aan geknoopt worden? Dat lijkt onmogelijk. Al is mogelijk in een competitie als deze. Een goede periode van tien wedstrijden en je maakt kans op promotie. Toch lijkt Beerschot niet meteen tot de kanshebbers gerekend te worden. Al zal een plek rond de vijfde positie waarschijnlijk zijn.


Cercle Brugge
Eindpositie totaalklassement 2016-2017: 6
Kern: Cercle heeft deze zomer een ware metamorfose ondergaan. Zover dat het op dit moment op negentien (!) inkomende transfers staat. In hoeverre volstaat een voorbereiding van 6 weken dan om met de nieuwe kern een ploeg te vormen? Volgens Christophe Vincent gaat alles volgens plan: “Ik denk dat er een goede rekrutering gebeurd is door de trainer, de technisch directeur en de andere verantwoordelijken binnen de vereniging. Er werd zowel ervaring aangeworven als jeugdig talent en voorlopig klikt het zoals je kan zien. Ca fait une bonne petite mayonnaise. Iedereen werkt samen met de goede attitude. De spelers komen uit verschillende windhoeken en spreken andere talen: er zijn onder andere Fransen, Brazilianen en Vlamingen. Dat gaat tot dusver uitstekend en ik hoop dat deze positieve dynamiek kan verdergezet worden.” Met nieuwkomer Johanna Omolo wist Cercle een ideale middenvelder te vinden die vorig jaar nog met Antwerp kampioen werd en dus de nodige ervaring bezit. Als kers op de taart beschikt het ook nog eens over een zeer goede trainer, namelijk José Riga. 

Prognose: Als er één topfavoriet genoemd kan worden is het wel Cercle Brugge. Het heeft de nodige inkopen gedaan en heeft een zo goed als totaal nieuw elftal, spelerskern zelf. Het zal in de beginperiode nog wat stroef lopen wordt verwacht al zal naarmate het seizoen vordert ook de prestaties van groen-zwart in stijgende lijn gaan. 


OH Leuven
Eindpositie totaalklassement 2016-2017: 7
Kern: OH Leuven werd een maand geleden overgenomen door de Thaise King Power Group, die ook al eigenaar is van Leicester. Aiyawatt Srivaddhanaprabhan, CEO van de Thaise groep, stelde midden juni tijdens een persontmoeting dat hij de club zou helpen in elk aspect van de organisatie om zo snel mogelijk naar eerste klasse te promoveren. Door de overname beschikt OHL dit seizoen over een budget van vier miljoen euro. Deze transferperiode werden al Yannick Aguemon (Union), Kenneth Schuermans (Westerlo), Geert Berben (Lommel), Clément Fabre (Tubize) en Julien Gorius (Changchun Yatai) aangetrokken. Nikola Storm wordt een extra jaar gehuurd van Club Brugge. 

Prognose: Met andere woorden mag OH Leuven zich nestelen naast Cercle Brugge en zich titelkandidaat noemen. Met de versterkingen die er zijn heeft het een elftal dat niveau Eerste Klasse A is. Toch vertelde coach Dennis Van Wijk dat nog een aantal nieuwkomers nog niet fit zijn en dus de competitiestart niet met de sterkste elf zal beginnen zoals hij het voor ogen ziet. OH Leuven zal  bij de eerste drie eindigen, dat lijkt ons wel zeker.


Lierse

Eindpositie totaalklassement 2016-2017: 1
Kern: Vorig seizoen was Lierse op zowat alle vlakken de primus van de Proximus League, maar toch misten de troepen van Eric Van Meir de promotiefinale. Lierse was tot twee keer toe dichtbij een plekje in de finale, maar ging telkens ten onder in de laatste rechte lijn. Van Meir betaalde het gelag en Fred Vanderbiest werd aangesteld als nieuwe hoofdcoach. Onder impuls van hem mag Lierse opnieuw een gooi doen richting promotie. Een ambitie die al vroeg in de transferzomer met de nodige bravoure duidelijk werd. Lierse haalde met Yagan (Cercle), Laurent (Tubize) en Bourdin (Cercle) drie Proximus League-smaakmakers naar het Lisp terwijl van de basisploeg enkel Manuel Benson leek te vertrekken. Al mag het vertrek van Masika op het einde van vorig seizoen natuurlijk ook niet vergeten worden. Het Lierse plaatje bleek te kloppen tot topschutter Dylan De Belder enkele weken geleden plots aankondigde dat hij niet meer voor Lierse uit wilde komen. Een donderslag bij heldere hemel en een serieuze streep door de rekening van Vanderbiest en co. De Belder was vorig seizoen goed voor 21 doelpunten. Er werden vervangers aangetrokken maar het is maar de vraag of die ook dat doelpuntental kunnen bereiken.

Prognose: Lierse moet opnieuw in staat zijn om mee te dingen naar de oppergaai. Yagan en Laurent kunnen meer realisme en efficiëntie in het elftal brengen terwijl de langdurig geblesseerde Allach ongetwijfeld staat te popelen om zich te bewijzen. De middenvelder kan gerust als een extra transfer gezien worden én moet in staat zijn om het middenveld nog wat meer schwung te geven. De kern van Lierse lijkt meer uitgebalanceerd, maar de vraag blijft natuurlijk hoe de zaak De Belder verder zal evolueren.


KSV Roeselare

Eindpositie totaalklassment 2016-2017: 2
Kern: Betreffende de selectie is er bij Roeselare opvallend weinig te bespeuren. Het trok Yves de Winter aan Danzell Gravenberch maar wist verder weinig transfers te doen van niveau. Het is maar de vraag of het hierdoor niet achterblijft op de concurrenten in de competitie. De ploeg zelf werd grotendeels behouden wat wel positief is, al vertrokken een aantal spelers zoals Samy Kehli richting Lokeren of Lukas Van Eenoo onder andere door einde van huurovereenkomst. Graag had Roeselare opnieuw beroep gedaan op dat soort spelers al is de zoektocht daarvoor nog altijd lopende.

Prognose: In de oefenwedstrijden wist Roeselare niet meteen te overtuigen. Het speelde vrijwel goede wedstrijden, al was de afloop minder. Het seizoen van Roeselare valt op dit moment moeilijk te voorspellen al wordt er niet verwacht dat ze meedraaien bovenaan ondanks het vorig seizoen uitstekend presteerde. De concurrentie transformeert in no-time naar 'topclubs' en daar kan Roeselare niet aan tippen. 


Tubize

Eindpositie totaalklassement 2016-2017: 5
Kern: In verband met de club uit Tubeke valt er maar heel weinig over te zeggen. Het budget bedraagt nochtans meer dan het gemiddelde in de Eerste Klasse B maar betreffende transfers of de selectie is er zo als nog geen woord gevallen. De club die stilaan overgenomen wordt door Zuid-Koreanen neemt zo weinig mogelijk communicatie met de media en dat valt er aan te zien.

Prognose: Om een voorspelling te brengen over Tubeke is een onmogelijke opdracht. Vorig jaar wist het zich goed te nestelen en er mogen toch versterkingen verwacht worden. Nu, zo zonder nieuws of extra info kunnen we daar weinig verder mee. De prognose is dat Tubeke opnieuw ronde plek vier - vijf zal eindigen en daar blijft het ook waarschijnlijk bij.


Union St. Gilloise

Eindpositie totaalklassement 2016-2017: 4
Kern: Union St. Gilloise doet zowat hetzelfde als Tubize al mag gezegd worden dat ze zich serieus versterkt hebben. Met transfers als Serge Tabekou, Thibault Peyre, Julien Vercauteren, Nicaise Kudimbana en Soufiane El Banouhi heeft het een aantal spelers aangetrokken die de nodige ervaring en kwaliteiten bezitten. Ook werden er een resem aan jonge talenten aangeworven die ofwel tussenin zaten bij de Eersteklassers of hun kansen niet kregen. Coach March Grosjean werd beloond voor zijn goede seizoen vorig jaar met een verlengd contract en bedankt voor het vertrouwen. Hij doelt op een plek bij de eerste drie al zal een herhaling van vorig seizoen ook een zeer mooi resultaat zijn.

Prognose: Wat Union St. Gilloise toonde vorig seizoen in Play-Off II verbaasde het Belgische publiek. Het toonde aan dat de kloof tussen de twee hoogste afdelingen er kleiner op is geworden. Vooral dan door de overnames en samenwerkingen met het buitenland. De strijd om het hoogste schavot zal hoogstwaarschijnlijk tussen Cercle en Leuven gaan. Vlak daaronder wordt Union verwacht. Een plek bij de eerste vier moet mogelijk zijn en is dan ook de doelstelling van de club.


Westerlo

Eindpositie totaalklassement 2016-2017: laatste plaats Jupiler Pro League 2016-2017
Kern; Westerlo trok met Christophe Bertjens en Jens Naessens twee nieuwe aanvallers aan. Bertjens vorig seizoen nog goed voor heel wat doelpunten in de reeks zou wel eens een versterking kunnen zijn. Naessens kon de laatste seizoenen nooit echt zijn stempel drukken. Kan hij bij Westerlo opnieuw de draad oppikken? Ook Wouter Corstjens maakt de overstap terug richting de Kempanen, hij komt net zoals Bertjens van Lommel en kennen dus de competitie. De kern zou sterk genoeg moeten zijn om zich te redden dit seizoen, maar gemakkelijk zal het alvast niet worden. De degradant zag heel wat spelers vertrekken tijdens de zomer. Het nadeel van degraderen is dat vele spelers andere oorden opzoeken. Onder andere Acolatse, Visnakovs, Ganvoula en Apau vertrokken of keren terug na een uitleen periode. Ook de vriendschappelijke wedstrijden waren niet altijd een succes. Zo werd er met 6-0 verloren van KV Mechelen en ook Oosterzonen won met 3-2.

Prognose: We verwachten een moeilijk seizoen voor Westerlo in de Proximus League. Het zal voor de nieuwkomer toch aanpassen worden in deze nieuwe competitieformule. Het niveau van de Proximus League gaat er de laatste jaren hard op vooruit en zo is het geen sinecure om als degradant uit de Jupiler Pro League meteen bovenaan mee te draaien. Vooral door het wegvallen van hun toch wel betere spelers wordt Westerlo niet bij de sterkste verwacht. Een plek in het midden van het klassement lijkt de waarschijnlijkheid zelve.

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar principito93
Country flagprincipito93
2-08-2017 19:26 in Voetbal
3 reacties

Staat de quotering voor OHL voor hun eerste wedstrijd niet te hoog? Of zie ik iets over het hoofd?

Als titelkandidaat zou je toch verwachten dat ze thuis geen steek laten vallen

0
0
0 likes

Als Lierse zijn licentie niet haalt ,zijn de play down wedstrijden voor niks.


https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2018-03-21/situatie-lierse-zal-op-de-voet-worden-gevolgd-door-roeselare-tubeke-union-en-westerlo-voor-start-play-downs?ref=team_news#reacties


Morgen 18u Roeselare -Tubeke. supporters van Roeselare mogen binnen voor 5€ en krijgen 2 drankbonnetjes van 2€ elk.

Ik volg het niet zo hard,maar weet wel dat bij Tubeke een van de gevaarlijkste spitsen loopt van 1B: de fransman Stevance Florent

goed voor 50% (10 dlptn) van de dlptn.Verder scoren ze moeilijk ,terwijl er bij Roeselare wel een aantal spelers zijn die kunnen scoren.

Maar Roeselare heeft een matig tot slecht seizoen achter de rug .

Ik durf hier geen voorspelling doen. Mss zijn er anderen die wel een gokje durven wagen?

0
0
0 likes
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet

1B is een moeilijke onvoorspelbare competitie. Ben zelf fan van een van de acht ploegen en ik volg de reeks maar al vaak mijn vingers aan verbrand. De play downs is vechten om te overleven, niemand wil naar de amateurreeksen. De eerste wedstrijd vrijdagavond Westerlo-Union was ook maar een schamele 1-0.

0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators