• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.

Live voetbal tussenstanden

Liever meteen aan de slag? X

Aan de slag!

Welkom op de pagina 'live tussenstanden'. Om je wegwijs te maken leggen we de basis functionaliteiten in het kort voor je uit.
Volgende Stap

Stap 1: Jouw Competities

In de rechterkolom kan je diverse competities selecteren waarvan je de tussenstanden wilt zien. Nadat je een land en/of competitie hebt aangeklikt zullen wedstrijden voor jouw selecties direct aan de linkerkant worden geladen.

Stap 2: Verschillende Data

Livescores van vandaag zijn natuurlijk belangrijk. Daarnaast kan je ook uitslagen tot 1 week terug vinden en het programma voor de komende dagen. Selecteer een dag bij het 'drop down menu' en de wedstrijden zullen direct geladen worden.

Stap 3: Info/Tips Knoppen

Iedere wedstrijd bevat in het grijs de ruststand. Daarachter staan 3 icoontjes, één voor wedstrijd informatie, één voor het plaatsen van een nieuwe tip en één om alle reeds geplaatste tips te zien.

Stap 4: Verschillende Wedstrijden

Alle overzichten binnen handbereik door de handige tabbladen:

- Alle wedstrijden (Wedstrijden op geselecteerde datum)
- Mijn Competities (De landen/competities door jou geselecteerd)
- Live wedstrijden (wedstrijden die NU gespeeld worden)
- Uitslagen vandaag (Uitslagen vandaag gespeeld)
- Mijn wedstrijden (specifieke wedstrijden door jou geselecteerd)
- Mijn tips (wedstrijden waar je een tip op hebt geplaatst)

Stap 5: Jouw Wedstijden

Selecteer losse wedstrijden waardoor ze aan 'jouw wedstrijden' worden toegevoegd. Van deze geselecteerde wedstrijden krijg je, waar je je ook op de website bevindt, nuttige wedstrijdinformatie in beeld te zien. Makkelijk dus.

Stap 6: Wedstrijdinfo

Indien een wedstrijd bezig is (of reeds is afgelopen) staat de stand vetgedrukt in het grijs. Wanneer je op de uitslag (of tussenstand) klikt krijg je nuttige wedstrijdinformatie in een popup te zien. Indien een wedstrijd nog niet is begonnen, klik je op 'info' meer wedstrijdinformatie.