Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

LiveScore Bet komt eraan: bonus bekend

Bookmakers 23 December 2021
LiveScore Bet komt eraan: bonus bekend

Een nieuwe aanbieder zal spoedig de Nederlandse kansspelmarkt betreden. livescore Bet heeft officieel aangekondigd dat het een sportsbook opent voor de Nederlandse spelers. Dit zal gebeuren in 2022.

LiveScore Bet kreeg al op 1 oktober een licentie van de Kansspelautoriteit om te opereren op de Nederlandse kansspelmarkt, maar voor Nederlanders was de website nog niet beschikbaar. Inmiddels staat er een grote aankondiging op de Nederlandse website van livescore Bet. “De geruchten kloppen… We lanceren een sportsbook in Nederland”, is het bericht van het bedrijf.

Nieuwe spelers kunnen zich inmiddels inschrijven voor de nieuwe website en kunnen een mooie welkomstbonus tegemoet zien als ze zich nog dit jaar inschrijven. Spelers die zich voor 31 december, 23.59 uur inschrijven en vervolgens een storting van één euro doen, krijgen honderd euro aan niet-opneembare bet tokens bijgeschreven na de lancering van de Nederlandse website van livescore Bet. 

Nieuwe spelers hebben na de lancering van de Nederlandse website van LiveScore Bet dertig dagen de tijd om de bet tokens te claimen. Na dit claimingsmoment zijn de tokens dertig dagen geldig. Het is verder belangrijk om te weten dat de welkomstbonus vooralsnog alleen geldig is voor Nederlanders van 25 jaar of ouder. 

LiveScore Bet is geen nieuwe speler op de mondiale kansspelmarkt. Het bedrijf, dat onder voetballiefhebbers bekendstaat om het platform met live tussenstanden en uitslagen van sportwedstrijden, is al langer actief in het Verenigd Koninkrijk. Hoe groot het bedrijf wel niet is, blijkt wel uit de ambassadeur van het merk. LiveScore strikte in mei van dit jaar niemand minder dan Cristiano Ronaldo als boegbeeld. “LiveScore en ik zijn verbonden door een drive om de beste te zijn in wat we elke dag doen”, zei de superster tijdens zijn presentatie.

Lees hier onze review over LiveScore Bet. Uiteraard zal deze review geactualiseerd worden, zodra de Nederlandse website gelanceerd is.

Laatste 8 nieuwsberichten in Bookmakers

Licentievrijgave nieuwe operators nog altijd onduidelijk
Bookmakers 7 April 2022

Licentievrijgave nieuwe operators nog altijd onduidelijk

Wat zijn jouw ervaringen met Circus?
Bookmakers 30 March 2022

Wat zijn jouw ervaringen met Circus?

Bookmaker promoties voor komend weekend!
Bookmakers 25 March 2022

Bookmaker promoties voor komend weekend!

bet365 stopt activiteiten in Rusland
Bookmakers 11 March 2022

bet365 stopt activiteiten in Rusland

Nieuwe Champions League promoties!
Bookmakers 22 February 2022

Nieuwe Champions League promoties!

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal