Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Bookmakers

Speel met Ronaldinho bij Circus

Ronaldinho Circus promotie

Volgens sommigen de beste voetballer die ooit gespeeld heeft. Hij had de techniek en souplesse van Messi en de kracht van Ronaldo. Met deze dodelijke combinatie stuurde hij geregeld een tegenstander het bos in. Ging hij niet voor het schot, dan bracht hij wel een medespeler in de gelegenheid om te scoren. Hij is echter niet gestopt met het bedienen van spelers. Bij Circus zoekt Ronaldinho wekelijks verschillende promoties uit waar jij optimaal van kan profiteren.

Bet voor €10 en ontvang een freebet van €10

Elke week zoekt Ronaldinho één wedstrijd uit waar jij een freebet op kan ontvangen. Dit is Match of the Week. De reguliere landencompetities zijn net afgelopen en dus wordt de Match of the Week uitgekozen uit de Nations League wedstrijden. Deze week is België - Nederland de Match of the Week.

Dagelijkse betboost van 10%

Elke dag heb jij de mogelijkheid om een betboost in te zetten van een evenement naar keuze! Met de BetXtra zorg jij voor een nóg hogere winst op jouw sportweddenschap. Wanneer je deze dagelijkse boost gebruikt kun je jouw maandelijkse winst een stuk laten stijgen.

Ronaldinho’s tournament

Tot slot kun je meespelen met een bettingtoernooi van Circus. Win jij een weddenschap met de hoogste quotering? Dan wordt je weddenschap dubbel uitbetaald! Ook stijg je in het algemeen klassement. Win je met een quotering van 13? Dan verdien je 13 punten voor het algemeen klassement.

Promotievoorwaarden

Bij elke promotie zitten voorwaarden aan verbonden, zo ook bij deze speciale Ronaldinho promotie. De promotie is alleen te gebruiken voor spelers van 24 jaar en ouder. Ook is het betting toernooi alleen toegankelijk voor spelers van 24 jaar en ouder. Verder is het tijdens het inzetten van belang dat je de promotie in je betslip aanvinkt. Alleen dan ontvang je jouw freebet! Voor de uitgebreide voorwaarden verwijzen we je door naar de website van Circus.

Wedtips

Advies nodig bij het uitzoeken van jouw perfecte weddenschap? Bekijk alle wedtips uit onze community. Hierin worden dagelijks de beste wedtips voor je uitgelicht. Benieuwd naar een uitgebreide analyse van de wedstrijden? Bekijk dan de voorbeschouwingen van de populairste sportweddenschappen!

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal