Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

100 deelnemers WK Game 2022

100 deelnemers WK Game 2022

WK 2022
24 oktober 2022
1

WK poule gratis

De WK Game is nu een week open voor registratie en deelnemers beginnen zich langzaam aan te melden. Op dit moment hebben 100 deelnemers zich al geregistreerd voor het spannendste WK spel van Nederland. Speel jij nog niet mee? Zorg er dan voor dat je je zo snel mogelijk aanmeldt!

Het referral klassement is namelijk ook al gestart. Jij kunt een dikke Bol.com cadeaukaart winnen als jij vrienden, familie of collega’s uitnodigt om mee te spelen met de WK game. Hoe? Heel simpel. Je deelt jouw unieke referral link bij het kopje “uitnodigen” of je nodigt mensen uit via jouw eigen gemaakte WK subleague. 

Tussenstand referral klassement

Wacht niet te lang met het uitnodigen van jouw vrienden want de eerste mensen hebben al een plek veroverd in het klassement.

Referral klassement WK poule

WK Subleagues

Vergeet ook niet een WK Subleague aan te maken om jouw kwaliteiten als wedexpert kenbaar te maken aan jouw vriendengroep. Je speelt in een subleague niet mee om prijzen maar je kan het op deze manier wel opnemen tegen wie je maar wilt! Je speelt automatisch mee in het algemeen klassement voor de prijzen.

Nog geen Jack’s account? Maak deze dan snel aan om jouw potentiële prijs in ontvangst te kunnen nemen! Vragen over de WK game? Stel deze dan gerust aan Support.

Bron: Voetbalwedden