Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

€5 Live Freebet op elke wedstrijd van Oranje!

€5 Live Freebet op elke wedstrijd van Oranje!

WK 2022
7 November 2022
2

Jacks freebet nederlands elftal voetbalwedden

Met nog slechts één Eredivisie speelronde te gaan komt het WK nu wel heel erg dichtbij. Na de topper tussen Ajax en PSV zijn de speculaties over de definitieve WK selectie nog in volle gang. Neemt van Gaal Xavi Simons mee? Waar moet Cody Gakpo gaan spelen en Valt het doek voor Daley Blind kort voor het WK alsnog?

Op dit moment bestaat de voorlopige WK selectie nog uit 39 namen. De bondscoach moet dit aantal terugdringen naar 26. Dat betekent dat er nog zeker 13 namen uit de selectie verwijderd zullen worden. Op vrijdag 11 november zal Louis van Gaal de definitieve Oranje selectie bekendmaken. Tot die tijd blijven veel spelers nog in onzekerheid.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

€5 Live free bet voor deelnemers WK poule

De Voetbalwedden WK poule is afgelopen vrijdag live gegaan. Je kunt je nu mengen tussen alle WK voorspellers en jouw wedtips doorgeven! Het WK spel is voor iedereen toegankelijk, maar om mee te spelen voor de prijzen heb je een Jack’s account nodig. Als je nu een Jack’s account aanmaakt via Voetbalwedden.net krijg je nu een extra bonus! Nieuwe spelers kunnen namelijk een €5 Live free bet inzetten op elke wedstrijd van het Nederlands elftal!

Claim unieke €5 free bets

Om in aanmerking te komen voor deze extra promotie dienen spelers zich voor 25 november te hebben aangemeld voor de WK poule en Jack’s. De bonus is enkel beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

WK Favorieten 2022

Om je alvast een kleine tip te geven voor het voorspellen van het WK, raden we je aan om te kijken wie de grootste kanshebbers zijn op dit moment. Er zijn een aantal landen flink gezakt in de quoteringen maar één land blijft de absolute favoriet voor de winst van het WK!

Favorieten WK 2022

Gratis WK voorspellen

Gratis WK poule

Je hebt nog twee weken om jouw WK poule in te vullen! Heb jij jouw voorspelling nog niet doorgegeven? Doe dit dan snel. De quoteringen veranderen dagelijks en daarom is het nu al verstandig om de beste weddenschappen uit te zoeken. Hulp nodig bij het voorspellen van WK wedstrijden? Bekijk altijd de wedtips van onze community en lees onze 5 tips voor het voorspellen van jouw WK wedstijden!

WK voorspellen tips