Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Mededeling WK Game 2022

Mededeling WK Game 2022

WK 2022
17 November 2022
2

WK voetbal Qatar

Over 3 dagen is het dan eindelijk zover. Het veelbesproken WK voetbal in Qatar! Na alles wat er gebeurd is in aanloop naar het donkerste WK uit de geschiedenis, willen we nu toch de knop omzetten en genieten van het mooiste spelletje dat er is. 

De WK game is al enkele weken LIVE en dat betekent dat je jouw voetbalvoorspellingen door kunt geven. Om mee te kunnen spelen om de prijzen heb je echter een Jack’s account nodig. Zonder Jack’s account speel je niet mee om de prijzen! Heb je deze al ingevuld? Dan speel je mee. Heb je deze nog niet ingevuld? Doe dit dan zo snel mogelijk! Heb je nog geen account? Maak deze dan nu aan via onderstaande knop en profiteer hiermee ook nog van €50 aan freebets op wedstrijden van het Nederlands elftal!

Claim €50 freebets

Referral campagne

Om een extra spelelement te creëren is de WK referral campagne bedacht. Op deze manier kun je prijzen winnen met het aandragen van WK Game deelnemers. We merken dat hier niet altijd juist mee om wordt gegaan. Daarom willen we graag duidelijk maken dat het aanmaken van nepaccounts niet de bedoeling is en niet eerlijk tegenover je mede-lid.

Heb jij spelers aangedragen? Super! Zorgen er dan voor dat diegene:

  1. Zijn of haar account via de link in de mail heeft geactiveerd

  2. Is ingeschreven voor de WK Game

  3. Tenminste één wedtip heeft geplaatst

Alleen als aan deze drie voorwaarden is voldaan wordt het lid meegerekend in het referral klassement. Zie je dat je bent gezakt in het referral klassement? Vraag dan aan degene die je hebt uitgenodigd om deze stappen na te lopen.

Let the games begin!

Naarmate de start van het WK vordert hebben de online bookmakers het druk. Brazilië lijkt de afgemeten favoriet. De odds voor Brazilië zijn historisch laag. Engeland is juist erg gestegen, wat betekent dat ze volgens de bookies minder kans maken op de titel dan voorheen.

Nederland staat nog steeds op een 7e plek, maar als we verschillende simulaties en kenners mogen geloven, maakt Oranje juist steeds meer kans op de wereldtitel. Volgens persbureau Gracenote staat Nederland met 7% op een derde bij de WK 2022 favorieten! Krijgt Louis van Gaal de ploeg aan het voetballen of gaan we dramatisch ten onder?

Gratis WK voorspellen