Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Speelronde 1 zit er op! WK 2022

Speelronde 1 zit er op! WK 2022

WK 2022
25 November 2022
2

WK Game uitslagen

Na een galavoorstelling van Brazilië in de tweede helft tegen Servië zit de eerste speelronde van het wk 2022 erop. Met een aantal verrassende uitslagen is het wederom weer een WK om van te smullen! 

De standen in de WK poulefase kun je gemakkelijk terugvinden in de WK game. Nederland kan zich vandaag al plaatsen voor de knock-outfase van het toernooi terwijl Duitsland direct al in serieuze problemen lijkt te zitten. Ook Argentinië moet aan de bak om zich alsnog te plaatsen voor de volgende ronde. 

Voordat speelronde 2 van start gaat delen we graag de mooiste wedtip uit de WK Game en maken we de voorlopige winnaars bekend van de geweldige rondeprijzen!

Hoogste gewonnen weddenschap

Elke speelronde delen we de beste WK wedtips van spelers van de WK Game. In de eerste speelronde zijn in totaal 161 correcte voorspellingen doorgegeven. De meest bijzondere voorspelling is toch wel die van Starbeoks.

Met een quotering van 34 voorspelde deze speler over 6.5 goals bij de wedstrijd Engeland - Iran goed! (6-2).

Wk prijzen

Winnaars WK Game ronde 1

De eerste winnaars zijn bekend! Omdat helaas niet elke speler in de top 10 een Jack’s account heeft doorgegeven spelen deze spelers niet mee voor de prijzen. Dit betekent dat sommige spelers op zullen schuiven. Heb jij nog niet jouw Jack’s account doorgegeven? Doe die dat alsnog voor het einde van de

Op dit moment spelen er 657 deelnemers mee met de WK Game (Tier 1). Hierdoor zullen de beste 10 deelnemers in de prijzen vallen. Mocht dit deelnemersaantal nog stijgen naar 750, dan zullen de eerste 15 deelnemers een prijs ontvangen! Uitnodigen kan nog steeds!

 1. Krestin

 2. 04jeroen1985

 3. Silap

 4. Schwalbeking92  

 5. Enzeli

 6. Bobnl

 7. Sjors2018

 8. safebetter

 9. Eefje

 10. Stefanh

Op dit moment net buiten de prijzen

 1. frank1313

 2. Modernewedder

 3. Rayke

 4. Xtctu

 5. Onslowacidcrew

Geef jullie voorspellingen door

Om ook weer mee te spelen voor de prijzen uit de 2e speelronde mogen jullie weer losbarsten met jullie WK wedtips! Voorspel de uitslagen van het WK ook dit keer en maak kan op weer mooie prijzen!
Wk Game deelnemen