Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Game 2022 registratie geopend!

WK Game 2022 registratie geopend!

WK 2022
18 October 2022
2

WK game voetbalwedden

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de WK game en je kunt je vanaf nu registreren! Net als vier jaar geleden kan je met het voorspellen van WK wedstrijden laten zien dat jij verstand hebt van voetbal. Speel tegen vrienden en familie in jullie eigen WK subleague.

Om mee te kunnen doen aan de WK Game heb je natuurlijk een account nodig bij Voetbalwedden.net. Heb je dit nog niet? Maak deze dan snel aan. De prijzenpot is gesponsord door Jack’s Casino. Om in aanmerking te komen voor deze prijzen heb je dan ook een account nodig bij deze online bookmaker.

Naar de WK Game

Wat kan je nu al doen?

Vanaf vandaag kan iedereen zich registreren voor de WK Game en het spel alvast verkennen. Ook is het al mogelijk om een eigen WK subleague aan te maken. Nodig dus nu alvast al jouw vrienden en familie uit om mee te spelen want dit WK doen we het net even anders. Jij kunt namelijk prijzen winnen met het uitnodigen van vrienden!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

  1. Maak een account aan bij Jack’s of vul je gebruikersnaam in.

  2. Kies jouw bonusland

    Elke speler kiest voorafgaand aan het WK een bonusland. Aan dit bonusland is een profitboost gekoppeld waarmee je gedurende het hele toernooi extra winsten kan realiseren op wedstrijden waar jouw bonusland in speelt. Ligt jouw bonusland uit het toernooi? Dan maak je ook geen aanspraak meer op deze profit boosts in het verdere verloop. Kies jouw bonusland dus verstandig!
    WK game bonuslanden
  3. Maak je eigen WK subleague

    Maak alvast jouw eigen WK poule aan die je gaat spelen met vrienden of familie en nodig iedereen alvast uit. Hoe meer mensen jij aandraagt, des te groter de prijs die je kan winnen!

Wanneer kan ik het WK voorspellen?

Omdat quoteringen van voetbalwedstrijden altijd onderhevig zijn aan veranderingen is het nog niet direct mogelijk om jouw WK voorspellingen op te slaan. Op vrijdag 4 november zal het spel volledig opengaan. Dit betekent dat je vanaf deze dag écht kunt gaan beginnen met het spel! Dat geeft je voor nu nog de tijd om de beste voorspellingen uit te zoeken en je alvast in te lezen over de verschillende teams op het WK voetbal. 

Wil je kans maken op de te gekke prijzen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent! Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Naar de WK Game