Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Game = LIVE!

WK Game = LIVE!

WK 2022
4 November 2022
3

WK Game is live! Voetbalwedden

Het is 4 november en dat betekent dat de WK game zojuist live is gegaan! Vanaf nu kan je niet alleen meespelen in het referral klassement maar ook daadwerkelijk jouw voorspelling doorgeven! 

Samen met alle andere deelnemers van de WK poule heb je de mogelijkheid om de wedstrijden van het WK te voorspellen aan de hand van vier soorten weddenschappen.

Nu gratis aanmelden!

  1. 1x2 weddenschap (wie wint de wedstrijd?)
  2. Over/under (Worden er meer of minder doelpunten gescoord?)
  3. asian handicap (Team x wint met een fictieve voorsprong of achterstand)
  4. Goalscorer (Wie scoort in de wedstrijd?

Het is goed om te benadrukken dat elke speler maximaal €15 kan inzetten per wedstrijd. Zet je €10 in op winst van ploeg A? Dan houd je dus nog €5 over voor een andere weddenschap op deze specifieke wedstrijd.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Wat kan je in de WK Game omgeving?

We nemen je kort mee in een uitleg over de WK Game omgeving en wat je precies kan op elke pagina.

WK Game

Dit is de overzichtspagina. Hier voorspel jij de uitslagen van het WK voetbal door in te zetten op de wedstrijden. Standaard worden de wuoteringen voor de 1x2 weddenschap weergegeven. Rechtsbovenin kun je selecteren welke soort weddenschappen je getoond wil hebben. Je hoeft niet elke soort weddenschap te gebruiken. Gebruik degene waar jij goed in bent en waar jij je prettig bij voelt! 

Klassement

Onder het kopje ‘klassement’ vind je het algemene klassement van de WK Game. Hierin staan alle deelnemers op volgorde van de winst. Hoe meer winst jij weet te maken met de voorspellingen, des te hoger jij in het algemeen klassement zal staan. Je ziet in het algemeen klassement ook of jij op dit moment in de prijzen valt.

Wanneer je naar onder scrollt in het algemeen klassement vind je het ronde klassement. Ook elke ronde worden er prijzen weggegeven. De rondes bestaan uit 4 keer 16 wedstrijden.

Prijzen

Benieuwd naar wat je allemaal kunt winnen? Navigeer dan naar de prijzen! Je ziet hier welke plekken in het algemeen klassement en ronde klassement recht geven op een prijs. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien wat je ervoor moet doen om kans te maken op deze fantastische prijzen. Sta jij binnenkort in het SIgnal Iduna Park bij een wedstrijd van Borussia Dortmund?

Nu gratis aanmelden!

Poules

Hier vind je alle actieve WK subleagues. Wil jij het opnemen tegen vrienden en familie? Maak dan een eigen subleague aan en nodig ze uit! Jullie spelen dan tegen elkaar in jullie eigen competitie. Je maakt je eigen WK poule makkelijk en snel aan.

Mijn profiel

Al jouw voorspellingen vind je gemakkelijk en snel terug op jouw eigen profiel. Ook zie je hier jouw statistieken over de afgelopen wedstrijden. Ben je goed in het voorspellen van het aantal doelpunten in een wedstrijd? Dan zie je dat op deze pagina terug! Wel zo handig om te weten voor je komende voorspellingen.

Uitnodigen

Met jouw persoonlijke referral link speel je in het referral klassement mee voor Bol.com cadeaubonnen! De strijd is al even losgebarsten maar het er kunnen nog veel cadeaukaarten worden geclaimd. Heb jij nog geen vrienden uitgenodigd? Gebruik dan jouw unieke link en stuur deze door in de Whatsapp groep van jouw vrienden. Jullie spelen dan niet alleen tegen elkaar, jij kan ook nog eens kans maken op die Bol.com cadeaukaart ter waarde van €250!

Refer a friend klassement voetbalwedden

Resultaten

Alle groepen van het WK vind je terug bij de resultaten. Het WK speelschema staat overzichtelijk weergegeven en uitslagen worden direct bijgewerkt. Bekijk de resultaten altijd goe. Je vindt hier misschien wel erg waardevolle informatie terug die je kan gebruiken voor je een voorspelling doet!

Spelregels

Niet geheel belangrijk zijn de spelregels. Lees je goed in voordat je deelneemt aan het spel. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan! Vragen of opmerkingen aan de hand van de spelregels? Schroom niet om contact met ons op te nemen via het Support account.

START MET VOORSPELLEN

Zoals jullie de meeste sportwedders weten zijn quoteringen altijd onderhevig aan veranderingen. Het kan dus lonen om vroeg jouw voorspelling door te geven op een bepaalde wedstrijd. De quoteringen zijn op dit moment bepaald aan de hand van hoe de landen er nu voorstaan. Eventuele blessures zullen dan ook zeker de odds veranderen. Wacht dus niet en zoek nu al de valuebets. Start met voorspellen!

Nu gratis aanmelden

Aanmelden wk poule