• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Online Bookmakers » Ervaring met bookmaker Betfirst

Ervaring met bookmaker Betfirst

Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje, ik wil misschien nog wel gebruik gaan maken van de stortingsbonus die voetbalwedden aanbied bij betfirst. Maar hoe zijn jullie ervaringen tegenwoordig bij betfirst? Ik heb een beetje in het forum lopen zoeken naar beoordelingen van de site. Maar die komen uit 2014 en niet echt positief. Nou las ik dat betfirst een remake heeft gehad.
Nou zijn mijn vragen:

1. Kan je ook via neteller uitbetalen?
2. Duurt het nog steeds zolang voordat je je geld ontvangt? (wat ik zoal lees op oudere forum posts)

Alvast bedankt!
13 reacties in het forum en lid sinds 10-07-2014.
Ik heb een lange tijd betfirst gebruikt vanwege de live mogelijkheden die zeer goed waren. Uiteindelijk toch besloten om hier te stoppen. Ik merkte namelijk aan alles dat de engine gewoon niet 100% werkte. Ik had bijvoorbeeld een keer dat ik uit wilde betalen en dat hij toen automatisch uitlogde en ik niet meer in mijn account kon. Tevens een keer gehad dat tijdens het live betten de wedstrijdtijd 20 minuten achterliep op de daadwerkelijke wedstrijdtijd, wat me een flink bedrag kostte. Ik had bij de match Arsenal - Barca op Arsenal gezet en kon gewoon het maximale bedrag uitcashen (terwijl dus Barca ruim had gewonnen). Zeker niet erg als dat soort dingen je overkomen, maar het zegt wel iets over de betrouwbaarheid van deze goksite. Verder zie je de site best vaak haperen en werkt het totaal niet 'smooth'. 10bet heeft dezelfde engine, maar hier loopt alles gewoon tien keer beter. Ik zat net bijvoorbeeld nog op betfirst en de site was echt enorm haperig en traag, terwijl mijn laptop daar bij andere 'zware' sites nooit last van heeft.

Maar goed, de stortingsbonus is gewoon heel aantrekkelijk en ik zou er zeker gebruik van maken. Zelf kan je dan in de tijd concluderen dat je er mee hebt gespeeld of het in je ogen een goede bookie is. Of je met Neteller kunt uitbetalen, kan ik zo niet zien. Er staat namelijk geen geld meer in mijn account. Verder was de uitbetaling bij mij wel altijd lekker vlot. Binnen twee à drie dagen stond het meestal op mijn bankrekening, maar dat is niet meer uniek voor de bookmakers van tegenwoordig.
14 reacties in het forum en lid sinds 07-03-2015.
Oke dankjewel! Ik zal eens kijken of het wat is.
13 reacties in het forum en lid sinds 10-07-2014.
Ik weet niet meer in welke topic ik t las maar ik las dat je bij betfirst terug kon storten zonder dat je documenten enso moest opsturen.
Klopt dat echt? Zijn er mensen die hun geld hebben opgevraagd zonder dat ze documenten moesten opsturen en uiteindelijk ook hun geld kregen? Ik neem aan dat je normaal gesproken altijd documenten moet sturen ter controle dus ben benieuwd.
607 reacties in het forum en lid sinds 28-09-2014.
Quote door: totomasterIk weet niet meer in welke topic ik t las maar ik las dat je bij betfirst terug kon storten zonder dat je documenten enso moest opsturen.
Klopt dat echt? Zijn er mensen die hun geld hebben opgevraagd zonder dat ze documenten moesten opsturen en uiteindelijk ook hun geld kregen? Ik neem aan dat je normaal gesproken altijd documenten moet sturen ter controle dus ben benieuwd.


Klopt inderdaad dat je geen documenten hoeft op te sturen, althans bij mij hoefte het niet. Na aanvraag, zonder documenten te hebben opgestuurd, het geld binnen twee dagen op m'n rekening gekregen.

349 reacties in het forum en lid sinds 26-06-2014.
Top. Opvraging naar bank neem ik aan toch? Niet naar skrill. Gewoon je iban en biccode invullen dan heb je t binnen 2 dagen toch?
607 reacties in het forum en lid sinds 28-09-2014.
Quote door: totomasterTop. Opvraging naar bank neem ik aan toch? Niet naar skrill. Gewoon je iban en biccode invullen dan heb je t binnen 2 dagen toch?


Helemaal juist ja, maar goed nu spreek ik op basis van mijn eigen ervaring.
349 reacties in het forum en lid sinds 26-06-2014.
ok man hopen dat het bij mij ook zo zal gaan
607 reacties in het forum en lid sinds 28-09-2014.
Prima bookmaker, gebruik gemaakt van de 60 euro freebet op psv, dinsdag na de wedstrijd uitbetaald rond 23,00

en stond vanmiddag op me bankrekening!
201 reacties in het forum en lid sinds 28-05-2014.
Stiletto hoefde je ook geen documenten te sturen zoals kopie van id en bankafschrift enso?
607 reacties in het forum en lid sinds 28-09-2014.
nee hoefde helemaal niks op te sturen, ideaal dus
201 reacties in het forum en lid sinds 28-05-2014.
betfirst top bookmaker !! Bonus is snel rondgespeeld en daarna geld binnen 2 dagen op rekening ontvangen.
9 reacties in het forum en lid sinds 26-06-2013.
Iemand hier bekend mee? http://betfirst.dhnet.be/promotions/lucky-week-4/?langid=171#


Zet zorgeloos in op betfirst dankzij de Lucky Week* ! (*geluksweek)

Plaats zoveel mogelijk weddenschappen tussen 22 en 28 maart, en als je aan het einde van deze periode niet als winnaar uit de bus komt, betaalt Lucky je tot €200 van je verloren weddenschappen terug!


>> Hoe wordt de Cashback berekend?<<

Deelnemen is eenvoudig!

1
Log in op je account en bevestig je deelname DEELNEMEN
2
Plaats minstens 5 weddenschappen (enkelvoudig of combi) - geen minimumquotering of andere (alle betaalde weddenschappen tijdens de periode worden in beschouwing genomen)
3
Kom je aan het einde van de week als winnaar uit de bus? Gefeliciteerd! Indien dit niet het geval is, betaalt betFIRST je terug tot €200 (minimum terugbetaling van €5)

Spelers die in aanmerking komen, worden automatisch terugbetaald op dinsdag 29 maart.

Veel wedplezier!


Quote
- Registratie voor de promotie is verplicht.
- Slechts één aanbod toegestaan per persoon/account/IP-adres/huishouden.
- De minimum terugbetaling bedraagt €5/de maximum terugbetaling bedraagt €200.
- Alle weddenschappen die tijdens de periode worden afgesloten, tellen mee.
- PronoFoot weddenschappen tellen niet mee voor deze promotie.
- De winst wordt als bonus bijgeschreven. Het ontvangen bedrag moet één keer op een evenement met een quotering van 1.70 worden ingezet, voordat het kan worden opgenomen. Algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing.
- Deze aanbieding kan niet in combinatie met andere promotionele aanbiedingen worden gebruikt.
- betFIRST behoudt zich het recht voor om deze aanbieding te allen tijde te annuleren of te wijzigen en in het geval van misbruik de betrokken accounts met onmiddellijke ingang op te schorten.
2874 reacties in het forum en lid sinds 26-07-2010.
' Kom je aan het einde van de week als winnaar uit de bus? Gefeliciteerd! Indien dit niet het geval is, betaalt betfirst je terug tot €200 (minimum terugbetaling van €5) '

Snap niet helemaal wat nu de regels zijn. Wanneer ben je een winnaar en wanneer niet? Je mag meerdere weddenschappen plaatsen namelijk. Krijg je dan dus alle verloren weddenschappen terugbetaald?
66 reacties in het forum en lid sinds 23-01-2016.
Als je even op 'meer informatie' klikt, zie je dit staan:

Het bedrag van je verlies bepaalt de waarde van je cash back:

- Tussen € 5 en € 99 = tot € 20 terugbetaald
- Tussen € 100 en € 499 = tot € 35 terugbetaald
- Tussen € 500 en € 999 = tot € 50 terugbetaald
- Tussen € 1 000 en € 4 999 = tot € 100 terugbetaald
- Meer dan € 5 000 = tot € 200 terugbetaaldVoorbeeld: Indien je verlies € 15 is, dan storten we je € 15 terug.

Plaats minstens 5 weddenschappen (enkelvoudig of combi)

Dus in feite zou je in deze week gratis 5 weddenschappen af kunnen sluiten van 4 euro.
21 reacties in het forum en lid sinds 11-06-2015.
Ik zie de link 'meer informatie' niet staan
maargoed.. uitgaande van jou informatie.

Stel ik zet op 1 dag 100e aan weddenschappen in. Daar mee win ik een bedrag van 300 euro.
Daarmee zet ik weer in en ik verlies 200e van de 300e. Ik heb dan dus weer 100e over.
Heb ik dan 200 euro verlies (dus 35 euro terug) of 0 euro verlies
66 reacties in het forum en lid sinds 23-01-2016.
Je Cash back (of terugbetaling) is als volgt berekend op basis van het netto resultaat in een bepaalde periode:
Je winsten – Je verlies – Ontvangen bonus via andere promotie = Je netto winst of verlies.In geval van winst gedurende de periode kom je niet in aanmerking voor de Cash back.


Logisch, lijkt me.
21 reacties in het forum en lid sinds 11-06-2015.
Quote door: stiletto28Prima bookmaker, gebruik gemaakt van de 60 euro freebet op psv, dinsdag na de wedstrijd uitbetaald rond 23,00

en stond vanmiddag op me bankrekening!
Quote door: stiletto28Prima bookmaker, gebruik gemaakt van de 60 euro freebet op psv, dinsdag na de wedstrijd uitbetaald rond 23,00

en stond vanmiddag op me bankrekening!Vanaf welke bank betalen ze uit? Ik wacht al 4 dagen..
13 reacties in het forum en lid sinds 10-07-2014.
Leuke site maar drama klantenservice. Ik heb live weddenschap geplaatst en gewonnen maar werd niet meteen verwerkt toen ging ik naar de chat met ene theo en ik vroeg of ze het konden verwerken maar hij kwam met nee pas na de wedstrijd word t verwerkt ik dacht huh maar het is al 3 0 terwijl ik had ingezet opmeer dan 2.5 doelpunten maar kreeg een nee gewoon wachten en een min later werd t ineens verwerkt terwijl wedstrijd nog 20 min duurde dus ik ging netjes weer naar theo o mte vragen hoe dat kan dat de afdeling tegen hem zegt nee tot na de wedstrijd moet ik wachten en ineens word t wel verwerkt. Ik vroeg communiceren jullie niet goed dan? Hoppa werd hele tijd genegeerd door theo die was er niet van gediend en opeens weg chat.

Nou komt het, mijn bet werd ineens weer een open bet en mijn saldo werd - x euro dus ik wil naar de chat gister maar nee chat was sinds smiddags niet bereikbaar voor mij, ik mailen maar nee hele dag geen email terug gehad, dan maar bellen dacht ik 40 min in de wacht gestaan toen gedacht ophangen dit kost alleen maar geld dus overal niet te bereiken. Nuis het zaterdag en nog steeds geen live chat en geen reactie op mijn emails over mijn bet die nu nog steeds open bet is terwijl het gistermiddag al gespeeld is.

Zal theo me nu aan het naaien zijn of is dit gewoon een fout van betfirst? haha wat een toestand allemaal he???
607 reacties in het forum en lid sinds 28-09-2014.
Je had gewoon geduld moeten hebben.. Gebeurt bij meerdere bookmakers dat pas na de wedstrijd een dergelijke weddenschap uit wordt betaald. Vind het bovendien erg opvallend dat jij bij zoveel bookmakers gezeur hebt. Kan geen toeval meer zijn.
451 reacties in het forum en lid sinds 06-12-2013.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 450] vandaag 23:48
ditachi
Wedden op tennis [1 ... 77] vandaag 22:40
yellowboy
Wedden op de Formule 1 [1 ... 11] vandaag 22:14
uconique
Betfirst mei-promotie: 100% bonus + Giro d’Italia poule! [1 ... 7] vandaag 21:21
bolleboos83
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 51] vandaag 20:54
vw-support
Bet777 Roland Garros Promotie: 50% cashback + poule [1] vandaag 17:18
vw-support
Wedden op de NBA 2016/2017 [1 ... 63] vandaag 14:19
sjorss94
Wedden op Colombia Liga Postobon [1 ... 10] vandaag 13:36
jeroenunibet81
Europa League finale: Ajax - Manchester United [1] vandaag 13:33
ginryuu
Wedden op wielrennen 2017 [1, 4] vandaag 11:52
tino23
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 18] 24-05-2017 23:09
sjorss94
Terugblik op de Spaanse Primera Division 2016-2017 24-05-2017 22:12
jeroenunibet81
Funbets: bijna niet te winnen weddenschappen [1 ... 90] 21-05-2017 21:29
mavagen
Tennis: wat als een speler retired: bookies rules 20-05-2017 20:15
triangle
Ervaring met Boss the Lotto 20-05-2017 17:55
bolletje93
Over 1.5 / Under 3.5 [1 ... 6] 19-05-2017 17:34
boempatat
Wedden op songfestival 2017 [1, 3] 18-05-2017 17:32
tipsvoorwinst
VW Prijsvragen: vragen en/of opmerkingen [1 ... 9] 18-05-2017 15:43
jose127
Anytime goalscorer: veel value te behalen [1 ... 13] 18-05-2017 14:34
rjansen82
Seizoensweddenschappen 2016/2017 [1 ... 5] 17-05-2017 23:02
dennicism

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: whoog [1 ..... 41] vandaag 22:40
whoog
Tips van: ditachi [1, 2] vandaag 15:14
ditachi
Tips van: soccerqueen [1 ..... 7] vandaag 10:56
soccerqueen
Tips van: sjorss94 [1 ..... 23] vandaag 02:25
sjorss94
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 24-05-2017 22:40
yellowboy
Tips van: Klijn [1 ..... 29] 24-05-2017 13:06
klijn4
Tips van: woutrr91 [1, 2] 23-05-2017 18:58
jeurdi
Tips van: ceetnn [1, 3] 22-05-2017 17:16
ceetnn
Tips van: pietje02 20-05-2017 13:48
pietje02
Tips van: chico [1 ..... 11] 17-05-2017 15:25
chico
Tips van: donnynedved [1 ..... 8] 17-05-2017 12:14
donnynedved
Tips van: geertpro [1, 3] 16-05-2017 23:47
money-is-funny
Tips van: quintenfranklin 13-05-2017 22:40
quintenfranklin
Tips van: wedbet [1 ..... 14] 29-04-2017 10:13
wedbet
Tips van: daffie [1, 3] 16-04-2017 00:36
daffie
Tips van: Boempatat [1 ..... 49] 25-03-2017 23:47
boempatat
Tips van: Principito93 [1 ..... 7] 14-03-2017 23:29
principito93
Tips van: ferris 10-03-2017 11:55
ferris
Tips van: oudebekende [1] 09-03-2017 14:09
killtheb00kies01
Tips van: ruun2710 [1] 08-03-2017 18:16
ruun2710