• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Online Bookmakers » Ervaring met Circusbet

Ervaring met Circusbet

ik zit er nu een dag en alles loopt heel erg vlot. Zelfs als je een btss bet, krijg je meteen de uitslag en winst op je rekening, ook al loopt de wedstrijd nog.
Ik heb er momenteel nog geen problemen mee en je moet word goed op de hoogte gehouden.

Ik stuurde een vraag naar de klantenservice en had binnen 10 minuten antwoord terug.
48 reacties in het forum en lid sinds 11-04-2015.
Mensen het verwerken van de bets gaat nu het lekker.Afgelopen dagen flink geklaagd samen met andere vw'ers, hebben ze het technische team erop los gelaten.
234 reacties in het forum en lid sinds 19-10-2013.
Bij mij gaat het nu ook perfect binnen 10 minuten na een wedstrijd staat het er weer bijgeschreven en met een livebet binnen 2-5 minuten dus werkt goed
100 reacties in het forum en lid sinds 07-05-2013.
Iemand hier ervaring met de 100% tot 250€ bonus van circus? Ben vooral benieuwd of er snel limieten worden opgelegd..
174 reacties in het forum en lid sinds 18-03-2015.
Na wat navraag heel duidelijk beeld gekregen i.v.m. de bonussen en de website!
Nu dat ik dat heb gedaan moet ik zeggen dat het schitterende bonussen zijn!

De bonusvoorwaarden zijn namelijk als volgt:
- Het 'bonusbedrag' moet je 30x rondspelen zodat dit vrij komt
- Op minimale odds van 1.40
- ER IS GEEN TIJDSLIMIET! (Je hebt tijd tot 31 december 9999!)

Het enige nadeel is dat er redelijk snel limieten aan te pas komen.
735 reacties in het forum en lid sinds 31-12-2012.
Qua limieten, wat is redelijk snel? Als ik namelijk die 250 welkomstbonus pak.. zou ik die graag gelijk groot in willen zetten..
250*30 = 7500 als ik dan bijv. na twee bets van 100eu al gelimiteerd wordt tot nog maar 10eu per bet, ben ik wel even bezig..

En de minimale quotering is ook te bereiken dmv een combi? dus twee maal 1.2 maakt 1.44 en voldoet dus?

Thanks,
174 reacties in het forum en lid sinds 18-03-2015.
30 x rondspelen, maar voor sportweddenschappen hebben ze andere regels (telt voor een veel hoger percentage mee) Bij een storting van 250euro, moet je slechts voor 1500euro rondspelen @1.81-2.20 odds (bijvoorbeeld).

https://www.circus.be/Templates/Content/circus_be/default/documents/cgu-circusbe-bonus_nl.pdf
111 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Laatst accountje gemaakt bij deze bookmaker. De rondspeelvoorwaarden van de bonus zijn voor mij erg gunstig. Omdat ik altijd European handicap op draw speel, die quotes staan altijd op 3.50 tot 5.00. Daardoor hoefde ik maar 3x rond te spelen.

De bookie is opzich prima voor erbij. Het zou nooit mijn vaste bookmaker worden. Het aanbod is daarvoor veel te beperkt.
Bij de storting moest ik beide keren wachten tot het geld erop stond, terwijl het wel afgeschreven werd... Dat geeft toch een beetje onzekerheid of het wel goed gaat.

Ben nu voor het eerst gaan uitbetalen. Dit duurt echter al bijna een week voordat de documenten goedgekeurd zijn. Denk dus dat ik deze bookie alleen zal gebruiken wanneer ze een leuke bonus hebben. Het duurt me allemaal wat lang.
425 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2011.
Ik heb veel gezeur gehad met account verificatie, heb dat ook gemeld in een andere topic, heeft zo'n 2 weken geduurd. Het is opzich wel een prima bookmaker, maar zoals je zelf al zei te weinig aanbod, duurt te lang voordat een gewonnen weddenschap word uitbetaald + te weinig uitbetaal mogelijkheden.. Het is of naar een vestiging van ze toe die dus alleen in Belgie zitten, of bankoverschrijving wat 3-5 werkdagen duurt..
100 reacties in het forum en lid sinds 07-05-2013.
Mijn account verificatie was een dag of 3 wat vervolgens gewoon goed werd gekeurd.
Ik ben met name erg te spreken over de bonussen. Ik heb ongeveer een maand geleden mijn bonus rondgespeeld en vervolgens alles uitbetaald en blijf freebets aangeboden krijgen.

Verder ben ik het met Remco eens dat er wat minder aanbod is dan bij andere bookmakers.
223 reacties in het forum en lid sinds 13-05-2010.
Ik heb ook de bonus rondgespeeld ben nu aan het wachten tot die word uitbetaald zal wel begin volgende week zijn. Het voordeel van de bonussen die ze hebben is dat bij odds van 2.21 of hoger je maar 3x hoeft rond te spelen.
100 reacties in het forum en lid sinds 07-05-2013.
Update. Mijn uitbetaling is aangevraagd op 10/9 en staat nog altijd op 'pending'. Het duurt dus al 9 dagen om mijn verificatiedocumenten goed te keuren. Dit duurt bij andere bookies maximaal 2 dagen.

Heb ze inmiddels voor de derde keer gemaild. De klantenservice oogt erg rommelig. Je kunt niet direct een livechat starten en je moet eerst door een soort FAQ voordat je in een veld komt om te mailen. Ook de reactie van de klantenservice lijkt wel of het geautomatiseerd is. Ze zeggen telkens dat ze graag antwoord willen geven, maar niet weten wanneer mijn 'vraag' behandeld wordt door de betreffende afdeling. Terwijl het niet om een vraag gaat, maar om een accountverificatie.
Lijkt mij ook dat je als bookmaker dan intern bij de betreffende afdeling navraag doet, voordat je terugmailt. Stukje service.

Voor mij gaat deze bookmaker op de zwarte lijst als dit nog een paar dagen doorgaat. Echt een prachtige bonus+voorwaarden, maar kan bij lange na niet tippen aan de grote bookmakers.
425 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2011.
Quote door: 03060

Voor mij gaat deze bookmaker op de zwarte lijst als dit nog een paar dagen doorgaat. Echt een prachtige bonus+voorwaarden, maar kan bij lange na niet tippen aan de grote bookmakers.


Ze komen goed weg. De verificatie is afgerond. Maar denk alsnog dat ik enkel bij bonussen deze bookie zou gebruiken.
425 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2011.
Hallo.

Lang geleden zie ik dat er niemand meer
Iets over circus heeft gemeld.

Dat 250 euro bonus op sport heeft iemand daar al
Gebruik van gemaakt?

En wilt iemand de tijd nemen om zijn ervaring
Met storten en uitbetalen even vermelden?
En eventueel het contact met circus ook graag?
En is deze bonus ook nog geldig voor Nederlandse spelers?

Groetjes
205 reacties in het forum en lid sinds 25-05-2012.
???

0360 zijn ervaringen zijn van september?
174 reacties in het forum en lid sinds 18-03-2015.
Dit weekend een void gehad bij circus live, terwijl dit een winnende bet was. We hadden een dartwedstrijd waarbij de favoriet Dolan tegen de underdog Wattimena speelde. Op een break van Wattimena stond bij unibet 2,3. Op circus 2,55 opzich niet raar gewoon hoger dan de markt en waren zwaar voor Dolan (de odd dat dolan zou holden was ook lager dan normaal).

Nu zette ik dus, zie onderstaande screen, op break Wattimena in leg 7. Die zou voor odd 2,55 gaan maar tijdens het zette schoot deze odd naar 2,7 (geen idee waarom ik vond t prima) ik had het knopje accepteer hogere odds aan en zo werd mijn weddenschap geaccepteerd. Echter, nadat al mijn bets waren gesettled miste ik geld op mijn account en kwam omdat onderstaande bet gevoid was. In mijn ogen onterecht dus ik heb klantenservice gecontact. Die gaven onderstaand antwoord. Hierop heb ik gereageerd met oke prima geef me dan maar de 2,55 odd doe ik het ook voor, maar dat was niet mogelijk. Iemand hier verder ervaring mee met circus? Iemand een idee wat ik er nog aan kan doen? En zou iemand van VW mij hier eventueel bij kunnen helpen?

'We hebben het antwoord van onze dienst Betting gekregen.
We willen u eerste bedanken voor uw geduld.

Alle wedtickets met het event Brendan Dolan : Jermaine Wattimena 7th Leg: werd geannuleerd vanwege een probleem met het bijwerken van odds.

Alle weddenschappen werden daarom vergoed.

Dit is de reden waarom je ticket was terugbetaald.'

Edit: de winst die er staat dat is geen winst maar dat is gewoon mijn inzet terug, de inzet op deze weddenschap was 267,65
977 reacties in het forum en lid sinds 19-09-2011.
^ Ik heb er een berichtje achteraan gestuurd. Of het wat oplevert is een tweede..

Never hurts to try!
1961 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2014.
Nee idd, bedankt alvast. Ik vind het vooral vreemd dat je achteraf bets void zeker live. Pre-match vooraf netjes met een mail kan en in principe live ook als de odds echt gigantisch verkeerd staan (27 ipv 2,7). Maar odd 2,7 of 2,55 voor een break tegen een betere speler is gewoon een 'normale odd'. Als we die zekerheid niet meer hebben dat odds in ieder geval goed gestelled worden dan wordt deze business wel heel onzeker.

977 reacties in het forum en lid sinds 19-09-2011.
Quote door: datel13Nee idd, bedankt alvast. Ik vind het vooral vreemd dat je achteraf bets void zeker live. Pre-match vooraf netjes met een mail kan en in principe live ook als de odds echt gigantisch verkeerd staan (27 ipv 2,7). Maar odd 2,7 of 2,55 voor een break tegen een betere speler is gewoon een 'normale odd'. Als we die zekerheid niet meer hebben dat odds in ieder geval goed gestelled worden dan wordt deze business wel heel onzeker.Wil je mij nog even je circus gebruikersnaam sturen? Is voor hun wat makkelijker zoeken - gok ik
1961 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2014.
Het topic is al even wat ouder, maar toch een update vanaf mijn kant. Op 30-11-2016 heb ik een bet gezet op outright winnaar van BDO darts voor de maximale inzet van 270 euro. Deze matches werden pas in januari gespeeld en zijn geëindigd op 17-1-2017. In de tussentijd heb ik verschillende stortingen gedaan bij circus, want ik kreeg mooie bonussen krijgen. In december heb ik 3x gestort en deze dezelfde maand nog vrijgespeeld. Hierdoor was ik per 1-1-2017 bonusvrij.

Op 5-1-2017 heb ik weer 400 euro gestort voor de bonus die ik die maand kreeg. Hier heb ik verder nog niks voor vrijgespeeld, want ik heb tussendoor een kleine toernooibonus gekregen van 20 euro en de paar bets die ik deed gingen allemaal daarvan af. Op 17-1-2017 heb ik die outright bet gewonnen en deze was 3 dagen later nog niet uitbetaald. Toen ik een mailtje stuurde met de vraag wanneer ik deze uitbetaald kreeg, kreeg ik netjes een mailtje dat ze dat handmatig hadden gedaan bij deze.

Vervolgens wou ik dit weekend betten, maar bleek dat mijn account op sportweddenschappen was gelimiteerd tot nihil. Ik kon niet eens meer een euro zetten, terwijl ik ruim 4.000 euro er had staan. In gesprek met de chat bleek dit: 'een beslissing van een afdeling te zijn'. Ik begon over uitcashen en er werd mij verteld dat ik daarvoor nog 3.200 euro moest rondspelen op sportweddenschappen met een bepaalde odd. Echter, ik kon natuurlijk niet op sport betten dus moest ik dit maar in het casino doen. Ik opperde om de 100 euro bonus van januari te laten voiden zodat de rest van mijn saldo vrij zou komen. Dit kon, maar dan was ik mijn hele bonus saldo kwijt. Mijn gehele bonus saldo was volgens Circus 2.000 euro, want dit had ik 'gewonnen' in de periode dat mijn bonus actief was.

Zojuist heb ik 10.000 euro op roulette rondgespeeld en mijn verlies gepakt, zodat ik kan uitcashen. Maar dit kan natuurlijk niet. Ik begrijp best dat je een account inactief maakt en dat je, je bonus terug wilt. Maar dit is te gek voor woorden.

Conclusie: let op met circus, eerst heb ik er al die vreemde void gehad en nu dit geintje. Ik zou er ver weg blijven en zal er ook nooit meer een euro storten.

977 reacties in het forum en lid sinds 19-09-2011.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 461] vandaag 02:01
yt31
Draw No Bet met System Bet vandaag 00:36
ikvdd
Wedden op de transfermarkt 2017-2018 [1 ... 5] vandaag 00:36
money-is-funny
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 19] 25-06-2017 23:44
tipsvoorwinst
Trademate sports, wedden op value! [1] 25-06-2017 21:57
cole
200% bonus Golden Palace [1, 2] 25-06-2017 20:46
whereisyaflag
VW Tour de France Poule (gratis deelname): €400+ aan prijzen [1, 4] 25-06-2017 16:04
willymeuf
De Gokken Approach Bias Training (onderzoek) 25-06-2017 09:28
onderzoeker-uva
Ervaringen met 10bet [1] 24-06-2017 22:25
dutchdanny
Saldo contant opnemen in België, ervaringen? 24-06-2017 21:01
matching117
Wedden op tennis [1 ... 80] 24-06-2017 14:17
yvgrd
Geoblocking voor Nederlanders bij o.a Unibet en Betway 24-06-2017 08:46
dionysiou
Ervaringen met Intertops (deel je review voor €10) [1, 2] 23-06-2017 14:28
fr18
Wedden op de Confederations Cup 2017 23-06-2017 11:59
vassie29
Wedden op de NBA 2016/2017 [1 ... 65] 23-06-2017 10:17
sjorss94
Ervaring met Circusbet [1, 2] 22-06-2017 09:07
step2step
Gezocht: Tekstschrijvers voor 2017-2018 22-06-2017 07:24
rjansen82
Tipscompetitie: vragen en/of opmerkingen [1 ... 75] 21-06-2017 13:34
robbie63
Wedden op wielrennen 2017 [1 ... 5] 18-06-2017 17:33
futre
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 51] 18-06-2017 15:57
robbie63

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: whoog [1 ..... 44] 25-06-2017 18:50
whoog
Tips van: soccerqueen [1 ..... 7] 25-06-2017 07:59
soccerqueen
Tips van: sjorss94 [1 ..... 23] 25-06-2017 01:18
sjorss94
Tips van: ceetnn [1, 4] 24-06-2017 17:49
ceetnn
Tips van: pietje02 22-06-2017 19:17
pietje02
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 18-06-2017 22:31
yellowboy
Tips van: ditachi [1, 2] 18-06-2017 15:18
ditachi
Tips van: woutrr91 [1, 2] 16-06-2017 13:12
woutrr91
Tips van: 7SEAS [1 ..... 6] 05-06-2017 10:56
7seas
Tips van: chico [1 ..... 11] 30-05-2017 22:15
rollings
Tips van: dutchsporter [1 ..... 23] 28-05-2017 20:11
dutchsporter
Tips van: Klijn [1 ..... 30] 26-05-2017 15:53
klijn4
Tips van: donnynedved [1 ..... 8] 17-05-2017 12:14
donnynedved
Tips van: geertpro [1, 3] 16-05-2017 23:47
money-is-funny
Tips van: quintenfranklin 13-05-2017 22:40
quintenfranklin
Tips van: wedbet [1 ..... 14] 29-04-2017 10:13
wedbet
Tips van: daffie [1, 3] 16-04-2017 00:36
daffie
Tips van: Boempatat [1 ..... 49] 25-03-2017 23:47
boempatat
Tips van: Principito93 [1 ..... 7] 14-03-2017 23:29
principito93
Tips van: ferris 10-03-2017 11:55
ferris