• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Online Bookmakers » Bookmaker Unibet: account geblokkeerd, wat nu?

Bookmaker Unibet: account geblokkeerd, wat nu?

@Hendrikie:
De basis van alles is inderdaad dat je een eerlijk mens moet zijn. Indien je 2 accounts hebt met dezelfde gegevens en bijvoorbeeld alleen een andere emailadres dan heb je de schijn al tegen je en moet je heel goed kunnen praten om dit uit te leggen. In jouw geval vind ik het ook zeker normaal dat ze je geloofd hebben.

Het is van Unibet (en andere bookmakers) goed om uit veiligheidsmaatregelen deze voorwaarden scherp te controleren aangezien ze dit waarschijnlijk vanuit de holding (of BV) verplicht zijn naar hun aandeelhouders.

Meer info: http://www.unibetgroupplc.com

@bougie-bouchit
Ik heb nog geen reactie mogen ontvangen. Morgen weer een nieuwe kans!
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
en nog ff wat over unibet het zijn echt vreselijk grote boeven overal hebben ze 87 regelmentjes voor die allemaal in hun voordeel zijn klein voorbeeld ik speelde gisteren op een wedstrijd die ik op internet live aan het volgen was het stond 1-0 met een qoute van 1.25 dat de thuis club ook daadwerkelijk ging winnen toen werd het met nog 15 minuten te spelen 2-0 en ging de quote omlaag naar 1.05 omdat de thuisclub echt veel sterker was zet ik daar 500 op (is toch 25 euro winst)weddenschap wordt aangenomen en ik heb altijd me mail aanstaan en daar kreeg ik een bericht in :weddenschap was ongeldig want er was een fout gemaakt volgens hun ik gebeld en gevraagt wat er aan de hand was ik had niks fout gedaan nou wat er fout was gegaan konden ze niet zeggen maar in een of ander klein kut regelementje staat unibet mag ten alle tijden en naar eigen goeddunken een weddenschap ongeldig verklaren ja daar doe je dus niks tegen maar er is gewoon 25 euro van me gestolen en ik kan wel 100 voorbeelden noemen waarin ze (vooral met live wedden vreselijk lopen te klooien) ik heb al 100 x overwogen om te kappen met die gasten maar als alles normaal verloopt vindt ik live wedden gewoon superleuk en super spannend maar het zijn vreselijke etters daar.
5 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2010.
Quoteik heb hetzelfde gehad , ik speel al jaren bij unibet en liet telkens als ik op een leuk bedrag stond overschrijven op een gegeven moment(er was totaal niets veranderd ik mijn account of bankrekening) kreeg ik de mededeling dat ik mijn geld niet kreeg omdat mijn voornaam niet goed was ik gebeld en gevraagt wat er aan de hand was toen zei de medewerker dat ze de regels heel erg verscherpt hadden en dat mijn naam niet klopte (5 a 6 jaar niks aan de hand geweest) wat blijkt nu ik heet hans maar op mijn bankafschrift staat s.j. (simon johannes) ik heet dus hans simon johannes ik heb dat gewoon netjes uitgelegt en gezegt dat ze ff normaal moesten doen toen moest ik een mail sturen met bovenstaand verhaal erin en toen was alles opgelost en heb ik gewoon zonder wat te veranderen mijn geld weer netjes gekregen. Ik denk dat je moet blijven bellen en ook zeker een mail moet schrijven maaar zoals eerder gezegt de regels zijn heel erg aangescherpt en jij hebt 2 fouten gemaakt (naam een geboortejaar) maar je MOET blijven bellen en aan hun vragen wat jij moet doen om dit probleem op te lossen als je (waar ik vanuit ga) een normaal eerlijk mens bent daan moeten jullie eruit komen want dan pikt unibet in feite gewoon geld van je dus BLIJF BELLEN mij is het ook gelukt !!!!! succes en laat je niet te makkelijk wegpraten geef goed tegengas en eis dat unibet met een voorstel komt waardoor zei er niet meer onderuit komen dat het wel degelijk jou geld is Ik hoop dat je iets hebt aan mijn ervaring.


Zal nu even moeten wachten op reactie hoop dat het goed komt!
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Quote

Zal nu even moeten wachten op reactie hoop dat het goed komt!


Ik hoop het ook voor je het zijn niet te zuinige bedragen waar het om gaat unibet moet dat zeker terug geven lijkt me ik bedoel ze kunnen toch niet zomaar een heel maandloon inpikken ?
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
Quote Ik hoop het ook voor je het zijn niet te zuinige bedragen waar het om gaat unibet moet dat zeker terug geven lijkt me ik bedoel ze kunnen toch niet zomaar een heel maandloon inpikken ?


Dachten allen mensen maar zo, het is nog even afwachten.
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Quote

Dachten allen mensen maar zo, het is nog even afwachten.


Ik ben zeer benieuwd of er al vorderingen zijn in dit bizarre verhaal. Het is zeker niet zomaar een geldbedrag
3536 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
Quote Ik ben zeer benieuwd of er al vorderingen zijn in dit bizarre verhaal. Het is zeker niet zomaar een geldbedrag


Ja inderdaad, hoop op een goede afloop en het is zeker een hoge geldbedrag en ga er zeker niet om liegen want denk er echt letterlijk elke dag aan.
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Nog geen vorderingen dus?
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
QuoteNog geen vorderingen dus?


Nee, nog helemaal niets Mario
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Ik ben echt super benieuwd met wat voor verhaal unibet komt aanzetten. Ik vind dat ze het recht niet hebben om zomaar zo´n groot geldbedrag in te vorderen.
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
QuoteIk ben echt super benieuwd met wat voor verhaal unibet komt aanzetten. Ik vind dat ze het recht niet hebben om zomaar zo´n groot geldbedrag in te vorderen.


Het vervelende in dit soort situaties is dat je altijd, klakkeloos, akkoord gaat met de Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn er niet voor niets en het is altijd aan te raden om ze te lezen voordat je een account aanmaakt.

Ik hoop echter dat ze het op een nette manier oplossen.
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Quote Het vervelende in dit soort situaties is dat je altijd, klakkeloos, akkoord gaat met de Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn er niet voor niets en het is altijd aan te raden om ze te lezen voordat je een account aanmaakt. Ik hoop echter dat ze het op een nette manier oplossen.


Een nette manier, dat zou idd een opsteker voor hun service zijn
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Quote Een nette manier, dat zou idd een opsteker voor hun service zijn


Zijn er nog vorderingen want ik lees niets meer over de reacties van Unibet. En dit is geen grapje even Kijk hoeveel het kost om je naam te veranderen bij de gemeente en dan weer terug te veranderen als je geld binnen is. Stel het is 200 euro heb je tenminste je geld en gedeeltelijk je winst terug. Ik weet alleen niet of ze dit zomaar doen. Maar ik zou het echt overwegen als het makkelijk kan en goedkoop is.
314 reacties in het forum en lid sinds 16-02-2010.
Heeft unibet al wat van zich laten horen ? Ik ben echt wel benieuwd naar hoe dit afgehandeld gaat worden.
3536 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
daar ben ik ook benieuwd naar
314 reacties in het forum en lid sinds 16-02-2010.
En ik ook, het kan toch niet zo zijn dat ze zo laat met een antwoord komen?

Hup bougie-bouchit, laat wat van je horen
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Dag helden,

Heb vorig week weer een mailtje gestuurd wat de stand van zaken waren, want zit al een tijdje te wachten
en afgelopen zaterdag 25-09 hebben ze een mailtje gestuurd met het volgende:

' We hebben vanmorgen contact opgenomen met de bevoegde dienst. We brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van het antwoord.''

Fijn weekend.


Indien u verdere assistentie wenst over dit onderwerp, dan verzoeken wij u vriendelijk alle voorgaande e-mail correspondentie mee te sturen.


Marc

unibet Klanten Service

- En ben nu al bijna 3 weken verder en nog steeds niets concreets gehoord, zou totaal niet weten wat er allemaal achter de schermen gebeurt, al met al hoop ik echt op een goede afloop.
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Quote
En ben nu al bijna 3 weken verder en nog steeds niets concreets gehoord, zou totaal niet weten wat er allemaal achter de schermen gebeurt, al met al hoop ik echt op een goede afloop.


Ik zou het ook niet weten maar dat ze een reactie geven lijkt al een stap in de goede richting. Nu moeten ze deze zaak alleen nog maar goed af te handelen.
3536 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
QuoteDag helden, Heb vorig week weer een mailtje gestuurd wat de stand van zaken waren, want zit al een tijdje te wachten en afgelopen zaterdag 25-09 hebben ze een mailtje gestuurd met het volgende: ' We hebben vanmorgen contact opgenomen met de bevoegde dienst. We brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van het antwoord.'' Fijn weekend. Indien u verdere assistentie wenst over dit onderwerp, dan verzoeken wij u vriendelijk alle voorgaande e-mail correspondentie mee te sturen. Marc unibet Klanten Service - En ben nu al bijna 3 weken verder en nog steeds niets concreets gehoord, zou totaal niet weten wat er allemaal achter de schermen gebeurt, al met al hoop ik echt op een goede afloop.


Zou je niet kunnen bellen naar Unibet? Volgens mij hebben ze een helpdesk en ik weet wanneer iemand steeds opnieuw belt dat ze dan vaker actie zullen ondernemen.
Ik ben zelf namelijk ook ooit gebeld door hun.

De klantenservice van Unibet is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend
Live Chat
Klantendienst 0800 0200 924 (gratis nummer)
0800 0200 924
0800 0201 106
0800 0201 106
Email ons
De klantendienst is 24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar.

Betalingen en email diensten worden beperkt buiten de werkuren.


2865 reacties in het forum en lid sinds 26-07-2010.
Maar voor nu is het doorgestuurd naar de fraudedepartement, en die is alleen per mail te bereiken.
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 14] vandaag 22:17
sjorss94
Tipscompetitie: vragen en/of opmerkingen [1 ... 68] vandaag 22:14
youngturk
Wedden op de NBA 2016/2017 (incl. voorbeschouwingen) [1 ... 39] vandaag 22:11
melvinkef
Wedden op tennis [1 ... 64] vandaag 21:27
yellowboy
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 377] vandaag 20:10
Freek20
Doelen voor 2017 vandaag 20:10
cajetan
Combi Challenge Q1 2017 NL BE - win vette prijzen met je combi [1] vandaag 19:17
elmehdiholland
Strategie: in 7 stappen naar €500 winst [1 ... 120] vandaag 18:55
ruun2710
FIFA 17 toernooi PS4 (€5,- inleg) + €85,- bonus [1 ... 7] vandaag 17:38
colinfok
Wedden op golf [1] vandaag 17:27
akselvermassen
VW Australian Open Poule (NL) - €1000 aan prijzen! [1, 2] vandaag 16:53
lucatoniet
Wedden op IJshockey [1 ... 38] vandaag 15:12
yellowboy
Afgelopen: Voetbalwedden Super December Kalender (24 acties)! [1 ... 30] vandaag 14:08
denise92
Seizoensweddenschappen 2016/2017 [1, 4] vandaag 10:40
daffie
Funbets: bijna niet te winnen weddenschappen [1 ... 89] vandaag 09:12
waaazaaa
Wedden op de Africa Cup of Nations 2017 [1, 3] 23-01-2017 23:08
sunseeker
Bookmakers richting licenties in NL, de KSA en voetbalwedden.net 23-01-2017 16:56
wedden
Wedden op snooker wedstrijden 23-01-2017 11:32
wiezw
Wedden op Nederlandse verkiezingen 2017 23-01-2017 02:01
timmotief
Ervaring met Circusbet [1, 2] 23-01-2017 00:25
daffie

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: sjorss94 [1 ..... 18] vandaag 21:02
sjorss94
Tips van: Melvinkef [1 ..... 26] vandaag 18:09
melvinkef
Tips van: whoog [1 ..... 17] vandaag 17:43
whoog
Tips van: 0570 vandaag 13:34
0570
Tips van: thunder [1] 23-01-2017 21:43
thunder
Tips van: donnynedved [1, 4] 23-01-2017 16:27
donnynedved
Tips van: edwinvandenberg [1] 23-01-2017 14:57
tino23
Tips van: doedann 23-01-2017 10:48
doedannn
Tips van: Youngturk [1, 2] 21-01-2017 12:16
youngturk
Tips van: geertpro [1, 2] 16-01-2017 15:20
geertpro
Tips van: 84Lange84 [1, 2] 11-01-2017 13:46
fp1986
Tips van: Principito93 [1 ..... 5] 11-01-2017 13:42
principito93
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 10-01-2017 19:25
yellowboy
[gesloten] Tips van: belgium17 [1 ..... 30] 09-01-2017 23:05
belgium17
Tips van: fr18 [1 ..... 6] 03-01-2017 22:44
fr18
Tips van: Boempatat [1 ..... 48] 03-01-2017 09:28
boempatat
Tips van: Dhill0n 02-01-2017 18:13
dhill0n
Tips van: RobinVajax [1] 28-12-2016 20:09
robinvajax
Tips van: oudebekende 26-12-2016 18:18
daffie
Tips van: gys0 [1 ..... 7] 21-12-2016 19:42
gys0