• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Wedden op tennis » Wedden op de ATP World Tour Finals 2015

Wedden op de ATP World Tour Finals 2015Wij zijn aangekomen bij het laatste ATP toernooi van het kalenderjaar, de ATP World Tour Finals 2015! Het toernooi gaat van start op 15 November t/m 22 November en zullen gespeeld worden in de O2 Arena van Londen. Het betreft een indoor hardcourt baan.

De wedstrijden worden in poules gespeeld en de beste 2 in de poule gaan door naar de halve finales. Bij een gelijke stand aan punten wordt er gekeken naar Sets en mocht deze gelijk zijn dan wordt er gekeken naar games. Hierbij de poule indeling:

Poule A:
Thomas Berdych
Kei Nishikori
Novak Djokovic
Roger Federer

Poule B:
Andy Murray
David Ferrer
Rafael Nadal
Stan Warwrinka

Djokovic
Novak Djokovic de titelverdediger van het toernooi in 2014, 2013 en 2012 heeft sinds de US Open geen wedstrijd meer verloren en gaat met 22 ongeslagen partijen op rij met veel zelfvertrouwen de ATP World Tour Finals in.

Vorig jaar stond Novak Djokovic in de finale tegen Roger Federer maar deze wedstrijd is nooit gespeeld. Federer kreeg toen last van een rugblessure en moest helaas het publiek teleurstellen. Andy Murray is de finaledag op komen dagen om een vriendschappelijke wedstrijden tegen Djokovic te spelen om het publiek alsnog te vermaken.

Djokovic wist dit jaar iedere deelnemer aan dit toernooi éen of meerdere keren te verslaan en heeft dit seizoen vele prijzen waaronder 3 Grand Slams gepakt. Hij is zo dominerend en het is dan ook de vraag wie Djokovic kan stoppen? Als ik eerlijk moet zijn dan denk ik niet dat Djokovic dit toernooi gaat verliezen. Federer, Murray en Warwrinka zijn er toe in staat want zij hebben het allemaal recent voor elkaar gekregen maar dan moeten ze het beste uit zichzelf halen De notering van 1.45 toernooiwinst is overigens erg laag en niet de moeite waard.

Murray
Andy Murray heeft de laatste maanden veel positie wisseling gehad met Roger Federer maar mag zich aan het einde van het seizoen dan toch de nummer 2 van de wereld noemen. Het was in eerste instantie de vraag of Murray aan dit toernooi zou deelnemen aangezien hij zich wou richten op de finale van de Davis cup dat over 2 weken plaats vind in België. Het toernooi wordt in Londen gehouden en Murray kon daar toch geen nee op zeggen.

Murray kent een zeer goed seizoen en heeft eigenlijk alleen moeite met Federer en Djokovic gehad dit jaar. Ondanks de goede tegenstand in de poule is mijn verwachting dat Murray de poule met niet al teveel problemen doorkomt en al zijn partijen wint. Ik denk dus dat hij de groep winnaar wordt.

Federer
Federer de nummer 3 van de wereld stond zoals genoemd vorig jaar in de finale maar moest met een rugblessure afhaken. Dit jaar gaat hij weer een poging wagen om de titel te pakken. Roger Federer zit dit jaar bij Djokovic in de poule waardoor een nieuwe ontmoeting tussen Djokovic en Federer is gegarandeerd.

Roger Federer draait een goed seizoen maar wist op de momenten dat het moest in de grand slam finales niet toe te slaan. Mijn verwachting is dat Federer wel de poule doorkomt maar het wordt geen eenvoudige klus met Djokovic in de poule. Tegen Berdych en Nishikori zie ik Federer gewoon winnen maar mogen zeker niet onderschat worden. Het zijn de beste 8 spelers van de wereld op dit moment, een verassing in dit toernooi kan er zomaar inzitten.

Warwrinka
Stan (the Man) Warwrinka voert deze lijst aan als nummer 4 op de ranglijst. Stan Warwrinka wist als enigse naast Djokovic dit kalenderjaar een Grand Slam titel mee te pakken door hem verassend te verslaan op Roland Garros. Hij maakte een zeer goede indruk in de finale en wist hiermee zijn tweede grand slam ooit te pakken.

Persoonlijk vind ik Warwrinka lastig te voorspellen omdat hij zo wisselvallig is. Hij zit bij Murray, Ferrer en Nadal in de poule, laatste genoemde heeft hij vorige week in Parijs ontmoet en dit was een gelijkwaardige wedstrijd die in 7-6, 7-6 in zijn voordeel werd beslist. Mocht Warwrinka zijn top niveau halen dan blijft het toch een outsider maar het wordt heel lastig. Ik verwacht zelf niet dat hij deze titel gaat pakken.

Nadal
Rafael Nadal is de nummer 5 op de lijst en wat is hij goed op de weg terug na een lange blessureleed. Hij speelt dit seizoen veel wedstrijden en dat begint goed merkbaar te worden. Hij zit in een poule waar van alles mogelijk is, zoals gezegd was het vorige week al close in Parijs tussen hem en Nadal en wie weet zijn de rollen deze week omgedraaid. Het toernooi winnen vind ik op dit moment wat hoog gegrepen. Dan moet het niveau toch nog verder omhoog.

Berdych
Berdych de nummer 6 van de wereld speelde vorige week in Parijs een goed toernooi en maakte het Djokovic niet gemakkelijk. Ook wist hij zeer eenvoudig van Tsonga te winnen. Helaas voor Berdych verwacht ik niet dat hij deze sterke poule doorkomt. Het wordt heel lastig om Djokovic en Federer te verslaan en tegen Nishikori verwacht ik een zeer spannende/gelijkwaardige partij.

Ferrer
De nummer 7 Ferrer zit in de poule bij Murray, Nadal en Warwrinka waarin alles mogelijk is. Ferrer speelde niet slecht tegen Murray vorige week maar ging er uiteindelijk toch met 2-0 sets af. Hij is er in het midden van het seizoen een tijdje uit geweest door een blessure maar heeft het ritme vlak daarna goed te pakken. Hij is net als Nadal een gravel speler maar kan goed meedraaien op hardcourt en ben je niet zomaar van verlost. Als ik toch moet vergelijken met de heren in de poule dan zie ik hem het minste kans maken om door te komen.

Nishikori
De laatste deelnemer is Nishikori. Kei Nishikori kent dit jaar vele blessureleed en ook in zijn laatste wedstrijd op 5 November tegen Gasquet moest hij er vanaf. Nishikori is een gevaarlijke speler voor het hele veld maar het is de vraag hoe hij er fysiek voorstaat en de laatste maand heeft hij niet goed gepresteerd. Uit de laatste 5 wedstrijden wist Nishikori maar 2 wedstrijden te winnen en dat is voor zijn doen erg slecht. Met Djokovic en Federer in de poule schat ik zijn kansen klein in om de poule door te komen.

Wedtips
Jullie zijn vrij om jullie tips in dit forum te delen en mochten er leuke picks zijn dan zal ik deze in een voorbeschouwing delen.

Speelschema

4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Welke site staat Djokovic op 1.45 voor toernooiwinst? De baan van de World Tour finals is traag als stront dus ik zie daar veel value in hoor. Er is op deze baan gewoon heel weinig wat iemand tegen Djokovic kan uitrichten.
Ik speel Djokovic morgen op 1.07. Nishikori gaat het niet tegen Djokovic redden als hij niet fit is. Verder zit ik op Murray over Ferrer op 1.30+, maar er zit momenteel geen actie in die markt op MB. Wawa over Nadal kan ook een goede zijn, is nu 2.3 of zoiets op Betfair, maar ik wil eerst zien hoe traag de baan is.
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Bij unibet random.

Ik speel morgen low stake -7.5 djokovic @ 4.80
Misschien iets teveel van het goede maar djoko is er toe in staat en inderdaad de vraag over fysiekheid nishikori.

Higher stake -5.5 @ 1.98
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Ik denk dat de baan ongeveer net zo traag is als in Parijs. Ik zie Nadal wel winnen van Warinka, maar ik vind spelen op veel games interessanter, kan namelijk wel eens gaan gebeuren, drie setter of iets.

Denk dat Federer tegen Berdych het in één set wel eens een beetje moeilijk kan krijgen, maar als de ban gebroken is kan het wel eens hard gaan. Een solide overwinning van Djoko over Nishikori verwacht in inderdaad ook wel, de -5,5 lijkt prima te spelen! Ben benieuwd naar deze week.
425 reacties in het forum en lid sinds 27-09-2011.
Ja, als het geen competitieve wedstrijd wordt gaat Djokovic wel vaker dan 1x per set breken ja.
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Als je op unibet inzet op de toernooi winner dan krijg je je geld terug als Federer de finals wint, dus nog meer value bij een bet op Djokovic
243 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2011.
Quote door: JoostvwIk denk dat de baan ongeveer net zo traag is als in Parijs. Ik zie Nadal wel winnen van Warinka, maar ik vind spelen op veel games interessanter, kan namelijk wel eens gaan gebeuren, drie setter of iets.

Denk dat Federer tegen Berdych het in één set wel eens een beetje moeilijk kan krijgen, maar als de ban gebroken is kan het wel eens hard gaan. Een solide overwinning van Djoko over Nishikori verwacht in inderdaad ook wel, de -5,5 lijkt prima te spelen! Ben benieuwd naar deze week.


Tie-break bij Federer-Berdych valt nergens te spelen ?Alleszins niet bij UB/Tipico/betfirst/netbet
2251 reacties in het forum en lid sinds 04-02-2012.
Over 10,5 1st set @ 3,00 is opzich wel prima value denk ik, lijkt me toch sterk dat als Federer de eerste set wint hij het nog heel moeilijk gaat krijgen dus zal in de eerste set moeten gebeuren. Over 9,5 @ 1,7 heeft minder value maar een 6-4 eerste set zou me helemaal niet verbazen.
425 reacties in het forum en lid sinds 27-09-2011.
Quote door: JoostvwOver 10,5 1st set @ 3,00 is opzich wel prima value denk ik, lijkt me toch sterk dat als Federer de eerste set wint hij het nog heel moeilijk gaat krijgen dus zal in de eerste set moeten gebeuren. Over 9,5 @ 1,7 heeft minder value maar een 6-4 eerste set zou me helemaal niet verbazen.

Dan zit je wel onder 10.5 Joost met je 6-4
2251 reacties in het forum en lid sinds 04-02-2012.
Ja, gaat over de 'over 9,5', dat lijkt me helemaal niet raar. De 'over 10,5' heeft wel value denk ik

Nadal - Wawrinka over 22,5 @ 1,8 lijkt me ook goed te spelen!
425 reacties in het forum en lid sinds 27-09-2011.
Quote door: timbarrettBij unibet random.

Ik speel morgen low stake -7.5 djokovic @ 4.80
Misschien iets teveel van het goede maar djoko is er toe in staat en inderdaad de vraag over fysiekheid nishikori.

Higher stake -5.5 @ 1.98


Ging echt soepel! Nishikori weinig in te brengen.
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Quote door: timbarrett
Quote door: timbarrettBij unibet random.

Ik speel morgen low stake -7.5 djokovic @ 4.80
Misschien iets teveel van het goede maar djoko is er toe in staat en inderdaad de vraag over fysiekheid nishikori.

Higher stake -5.5 @ 1.98


Ging echt soepel! Nishikori weinig in te brengen.

2251 reacties in het forum en lid sinds 04-02-2012.
Djokovic op 1.32 tegen Federer.
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Quote door: random-pinguinDjokovic op 1.32 tegen Federer.

Op deze trage baan heeft Federer weinig in te brengen. 2-0 Djoko @1,85 vind ik een mooie quote.
116 reacties in het forum en lid sinds 11-04-2013.
Jup, beide keren dat Federer won dit jaar het op zo'n beetje de snelste banen op de ATP tour.
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Nishikori live op 0-1 in de eerste set op 2.62
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Quote door: haagsebrabander
Quote door: random-pinguinDjokovic op 1.32 tegen Federer.

Op deze trage baan heeft Federer weinig in te brengen. 2-0 Djoko @1,85 vind ik een mooie quote.


Ik beschouw deze zelfs als safetybet!
Federer zal geen vuist kunnen maken tegen een djokovic onder stoom!
Mijn tip dus ook Djokovic 2-0 in sets
413 reacties in het forum en lid sinds 12-01-2012.
Oeps
Federer goed, maar Djokovic was werkelijk abominabel
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Morgen nadal op 2.55 tegen murray, prima odd lijkt me.
Vond murray niet bepaald sterk spelen tegen ferrer terwijl nadal wel fit oogde
76 reacties in het forum en lid sinds 01-02-2014.
Murray op 1.62. Wawrinka had er geen zin tegen Nadal en als Wawrinka er geen zin in heeft lijkt het nergens op. Murray kan veel beter de baseline houden tegen Nadal.
108 reacties in het forum en lid sinds 16-09-2015.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 450] vandaag 23:48
ditachi
Wedden op tennis [1 ... 77] vandaag 22:40
yellowboy
Wedden op de Formule 1 [1 ... 11] vandaag 22:14
uconique
Betfirst mei-promotie: 100% bonus + Giro d’Italia poule! [1 ... 7] vandaag 21:21
bolleboos83
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 51] vandaag 20:54
vw-support
Bet777 Roland Garros Promotie: 50% cashback + poule [1] vandaag 17:18
vw-support
Wedden op de NBA 2016/2017 [1 ... 63] vandaag 14:19
sjorss94
Wedden op Colombia Liga Postobon [1 ... 10] vandaag 13:36
jeroenunibet81
Europa League finale: Ajax - Manchester United [1] vandaag 13:33
ginryuu
Wedden op wielrennen 2017 [1, 4] vandaag 11:52
tino23
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 18] 24-05-2017 23:09
sjorss94
Terugblik op de Spaanse Primera Division 2016-2017 24-05-2017 22:12
jeroenunibet81
Funbets: bijna niet te winnen weddenschappen [1 ... 90] 21-05-2017 21:29
mavagen
Tennis: wat als een speler retired: bookies rules 20-05-2017 20:15
triangle
Ervaring met Boss the Lotto 20-05-2017 17:55
bolletje93
Over 1.5 / Under 3.5 [1 ... 6] 19-05-2017 17:34
boempatat
Wedden op songfestival 2017 [1, 3] 18-05-2017 17:32
tipsvoorwinst
VW Prijsvragen: vragen en/of opmerkingen [1 ... 9] 18-05-2017 15:43
jose127
Anytime goalscorer: veel value te behalen [1 ... 13] 18-05-2017 14:34
rjansen82
Seizoensweddenschappen 2016/2017 [1 ... 5] 17-05-2017 23:02
dennicism

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: whoog [1 ..... 41] vandaag 22:40
whoog
Tips van: ditachi [1, 2] vandaag 15:14
ditachi
Tips van: soccerqueen [1 ..... 7] vandaag 10:56
soccerqueen
Tips van: sjorss94 [1 ..... 23] vandaag 02:25
sjorss94
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 24-05-2017 22:40
yellowboy
Tips van: Klijn [1 ..... 29] 24-05-2017 13:06
klijn4
Tips van: woutrr91 [1, 2] 23-05-2017 18:58
jeurdi
Tips van: ceetnn [1, 3] 22-05-2017 17:16
ceetnn
Tips van: pietje02 20-05-2017 13:48
pietje02
Tips van: chico [1 ..... 11] 17-05-2017 15:25
chico
Tips van: donnynedved [1 ..... 8] 17-05-2017 12:14
donnynedved
Tips van: geertpro [1, 3] 16-05-2017 23:47
money-is-funny
Tips van: quintenfranklin 13-05-2017 22:40
quintenfranklin
Tips van: wedbet [1 ..... 14] 29-04-2017 10:13
wedbet
Tips van: daffie [1, 3] 16-04-2017 00:36
daffie
Tips van: Boempatat [1 ..... 49] 25-03-2017 23:47
boempatat
Tips van: Principito93 [1 ..... 7] 14-03-2017 23:29
principito93
Tips van: ferris 10-03-2017 11:55
ferris
Tips van: oudebekende [1] 09-03-2017 14:09
killtheb00kies01
Tips van: ruun2710 [1] 08-03-2017 18:16
ruun2710