• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.

Voetbal voorbeschouwingen

Turkije - Finland (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. I)

Voor zowel Turkije als het bezoekende land lijkt het WK heel ver weg. Met nog zes duels is alles mogelijk al zullen de Finnen in dat geval alles moeten winnen en moet de top drie nogal het nodige puntverlies lijden. ... »»

lees hele voorbeschouwing


Turkije
vandaag
18:00


Finland

Kroatië - Oekraïne (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. I)

De twee favorieten voor de eindzege in de poule spelen vrijdagavond tegen elkaar in Zagreb. Kan Oekraïne de koppositie overnemen van de Kroaten?... »»

lees hele voorbeschouwing


Kroatië
vandaag
20:45


Oekraïne

Ierland - Wales (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. D)

In Groep D van de kwalificatie voor het WK van Rusland staat er een Angelsaksische clash op het programma. Ierland neemt het in eigen huis op tegen Wales en verdedigt daarin een marge van vier punten op Welshmen. Bale en zijn landgenoten... »»

lees hele voorbeschouwing


Ierland
vandaag
20:45


Wales

Italië - Albanië (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. G)

Italië speelt vrijdagavond een kwalificatiewedstrijd voor het WK van volgend jaar. In Palermo is Albanië de tegenstander. Gaan de Italianen er vol voor, of nemen zij genoegen met een kleine zege? Een vooruitblik. ... »»

lees hele voorbeschouwing


Italië
vandaag
20:45


Albanië

Spanje - Israël (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. G)

In Gijon speelt Spanje vrijdagavond een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Israël. De Spanjaarden moeten oppassen voor onderschatting, want puntverlies zou hen weleens duur kunnen komen te staan.... »»

lees hele voorbeschouwing


Spanje
vandaag
20:45


Israël

Portugal - Hongarije (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. B)

Zaterdagavond spelen Portugal en Hongarije tegen elkaar in Lissabon. Kan Portugal in het spoor van koploper Zwisterland blijven of ziet het Hongarije langszij komen?... »»

lees hele voorbeschouwing


Portugal
morgen
20:45


Hongarije

Bulgarije - Nederland (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. A)

Nederland treft zaterdagavond Bulgarije in stadion Vasil Levski voor de vijfde ronde van de WK-kwalificatie. Het Nederlands elftal is in een felle strijd verwikkeld met Frankrijk en Zweden en kan zich dus geen puntverlies veroorloven. Bu... »»

lees hele voorbeschouwing


Bulgarije
morgen
20:45


Nederland

België - Griekenland (World Cup Qualification UEFA 1st Round Grp. H)

In het Koning Boudewijnstadion staat het treffen tussen de nummer een België en directe achtervolger Griekenland in poule H op het programma. ... »»

lees hele voorbeschouwing


België
morgen
20:45


Griekenland

Kortrijk - Royal Excel Mouscron (First Division Playoff EL Grp. B)

Niet zozeer de meest interessante affiche, maar wel degene waar er de meeste vragen bij worden gesteld. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie was namelijk net dezelfde wedstrijd. Toen had Royal Excelsior Moeskroen drie punten n... »»

lees hele voorbeschouwing


Kortrijk
01/04
20:00


Royal Excel Mouscron

Eupen - Roeselare (First Division Playoff EL Grp. B)

1 april 2017, Eupen - Roeselare, om 20:00 te Kehrwegstadion. Het lijkt een affiche van vorig jaar, maar niets is minder waar. Roeselare speelt dit seizoen Play-Off 2 aangezien het in de reguliere competitie net naast het kampioenschap he... »»

lees hele voorbeschouwing


Eupen
01/04
20:00


Roeselare

Genk - Lokeren (First Division Playoff EL Grp. B)

De wedstrijd die zaterdagavond gespeeld wordt in de Cristal Arena is degene tussen de beide favorieten om groep B te winnen in Play-Off 2, namelijk tussen KRC Genk en Sporting Lokeren. Genk wordt als topfavoriet beschouwd, maar Lokeren m... »»

lees hele voorbeschouwing


Genk
01/04
20:30


Lokeren

Gent - Club Brugge (First Division Playoff Championship Group)

Zondagavond staat er een heel erg mooie wedstrijd gepland in de Ghelamco Arena. Niets minder dan de "Slag om Vlaanderen" zal hier plaatsvinden. Een betere affiche kon er niet gewenst worden voor de Buffalo's om de Play-Offs te starten vo... »»

lees hele voorbeschouwing


Gent
02/04
18:00


Club Brugge