Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Kameroen (Vrouwen) - Brazilië (Vrouwen) (25 July 2012)
0
-
5
Francielle (Vrouwen) 7` Renata Costa (Vrouwen) 11` Marta (Vrouwen) 73` Cristiane (Vrouwen) 80` Marta (Vrouwen) 88`

Voorbeschouwing: Kameroen (Vrouwen) - Brazilië (Vrouwen) (Summer Olympics Grp. E)

Overzicht: Kameroen (Vrouwen) - Brazilië (Vrouwen)

Op July 25 2012 gaat Kameroen (Vrouwen) in Principality Stadium de strijd aan met Brazilië (Vrouwen). De wedstrijd wordt afgetrapt om 19:45 en wordt gespeeld in de Olympische Spelen 2021 (vrouwen).

Van de laatste 5 onderlinge duels, heeft Kameroen (Vrouwen) er {{numberOfWinsAgainst}} tegen Brazilië (Vrouwen) gewonnen. Daarnaast heeft de thuisploeg Kameroen (Vrouwen) van de laatste 5 competitiewedstrijden er 2 gewonnen. Door deze vorm staan ze op een 4e plaats in de Olympische Spelen 2021 (vrouwen) terwijl Brazilië (Vrouwen) op de 2e plaats staat.

Bookmakers geven een odd van undefined voor winst van de thuisploeg. Geef jij de uitspelende ploeg beter kansen? De hoogst genoteerde quotering is undefined voor winst van Brazilië (Vrouwen). Voor een gelijkspel geven bookmakers een odd van undefined.

 

Ontvang een notificatie als deze voorbeschouwing beschikbaar is

Gratis wedtips & voorspellingen

Er bestaan nog geen community voorspellingen & wedtips voor deze wedstrijd. Weet jij wat de uitslag gaat worden? Maak gratis een account en plaats een wedtip. Daarmee doe je ook mee om mooie prijzen in onze tipcompetitie