Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Kameroen - Brazilië (2 december 2022)
Afgelopen
Country flag WK Groep G , Internationaal , 2 dec. 19:00

Voorbeschouwing: Kameroen - Brazilië (World Cup Grp. G)

Door
Avatar Mangata
Avatar Mangata
Mangata 1061 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 01-12-2022 18:09
Aangepast op 01-12-2022 18:09
Kameroen en Brazilië gaan proberen de knock-outs te bereiken. De buit is voor Brazilië al binnen, maar voor Kameroen oogt het als een onmogelijke opgave.

Moet pieken

Kameroen hoopte in een uitdagende groep met Brazilië, Servië en Zwitserland te proberen de achtste finales te bereiken, maar dat het lastig zou worden was op voorhand al duidelijk. De openingswedstrijd tegen Zwitserland was er eentje, waar Kameroen onnodig onderuit ging. Breel Embolo scoorde net na rust een doelpunt en ondanks een handvoel kansen voor Kameroen, wist Yann Sommer de punten voor de Zwitsers te houden. 


In de tweede groepswedstrijd begon het spektakel pas echt voor de ploeg van Rigobert Song. Zijn ploeg kwam op voorsprong tegen Servië, maar daarna ging het al gauw mis. Nog voor rust kreeg Kameroen binnen vier minuten 1-1 en 1-2 tegen, waarna Aleksander Mitrovic direct na rust de 1-3 maakte. Toch toonde Kameroen veerkracht en via een doelpunt en assist van invaller Vincent Aboubakar kwam de ploeg vervolgens op gelijke hoogte. In de praktijk valt er nog wat te halen voor Kameroen, maar hoe reëel is dat daadwerkelijk?


Zijn er eigenlijk al

Brazilië is de gedoodverfde favoriet om dit Wereldkampioenschap te winnen en dat is dan ook totaal niet gek. Het land wist de laatste 17 wedstrijden ongeslagen te blijven, terwijl de laatste negen duels zelfs gewonnen werden. Dat is ook niet heel gek, gezien de selectie waar bondscoach Tite over beschikt. Hij heeft met spelers als Neymar, Vinicius Junior, Gabriel Jesus, Marquinhos en Casemiro de crème de la crème van de wereldtop tot zijn beschikking. Dat leverde in de eerste twee wedstrijden dan ook al twee overwinningen op. Echter werden beide wedstrijden wel pas over de streep getrokken in de tweede helft. Tegen Servië maakte Richarlison met twee treffers en vooral een omhaal, veel indruk. Tegen Zwitserland hadden de Brazilianen wat meer moeite. Casemiro kwam pas in de 83e minuut tot scoren, maar daardoor staat het land wel mooi bovenaan in de groep. In het laatste duel staat er nog maar weinig op het spel. 


Voorspelling van onze expert "Geef Brazilië geen ruimte "

Natuurlijk kan Kameroen aardig voetballen en het beschikt over een flink staaltje scorend vermogen. Het enige wat me opvalt is dat de ploeg behoorlijk naïef voetbalt, qua het aanvallende spel. Echter geeft dit een team als Brazilië meer kansen, want wanneer je de ploeg ruimte geeft kunnen ze er akelig snel uitkomen. Ik denk dat Brazilië met een mooie score kan gaan winnen en zet Asian Handicap -1: Brazilië @1.70 (BetCity, med). 


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
3 2 0 1 6
3 1 1 1 4

Kameroen - Brazilië

Op 2 december 2022 gaat Kameroen de strijd aan met Brazilië. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19:00 en wordt gespeeld in de WK.

Stadion: Lusail Stadium
Scheidsrechter: I. Elfath
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!