Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Engeland (Vrouwen) - USA (Vrouwen) (7 October 2022)
Lauren Hemp (Vrouwen) 10` Georgia Stanway (Vrouwen) 33`
2
-
1
Sophia Smith (Vrouwen) 28`

Voorbeschouwing: Engeland (Vrouwen) - USA (Vrouwen) (Friendlies)

Overzicht: Engeland (Vrouwen) - USA (Vrouwen)

Op October 7 2022 gaat Engeland (Vrouwen) in onbekend de strijd aan met USA (Vrouwen). De wedstrijd wordt afgetrapt om 21:00 en wordt gespeeld in de Vriendschappelijke wedstrijden (vrouwen).

Van de laatste 5 onderlinge duels, heeft Engeland (Vrouwen) er {{numberOfWinsAgainst}} tegen USA (Vrouwen) gewonnen. Daarnaast heeft de thuisploeg Engeland (Vrouwen) van de laatste 5 competitiewedstrijden er 3 gewonnen. Door deze vorm staan ze op een undefinede plaats in de Vriendschappelijke wedstrijden (vrouwen) terwijl USA (Vrouwen) op de undefinede plaats staat.

Bookmakers geven een odd van 2.35 voor winst van de thuisploeg. Geef jij de uitspelende ploeg beter kansen? De hoogst genoteerde quotering is 3.1 voor winst van USA (Vrouwen). Voor een gelijkspel geven bookmakers een odd van 3.4.

 

Ontvang een notificatie als deze voorbeschouwing beschikbaar is

Gratis wedtips & voorspellingen

Er bestaan nog geen community voorspellingen & wedtips voor deze wedstrijd. Weet jij wat de uitslag gaat worden? Maak gratis een account en plaats een wedtip. Daarmee doe je ook mee om mooie prijzen in onze tipcompetitie