Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Tunesië - Australië (26 November 2022)

Relevante voorbeschouwingen

Frankrijk - Denemarken (World Cup Grp. D)
Logo Frankrijk
-
Logo Denemarken
Country flag WK, Internationaal
Frankrijk Denemarken
26 Nov, 2022
Engeland - USA (World Cup Grp. B)
Logo Engeland
-
Logo USA
Country flag WK, Internationaal
Engeland USA
25 Nov, 2022

Voorbeschouwing: Tunesië - Australië (World Cup Grp. D)

Gepubliceerd 25/11/2022, 02:23 | Aangepast op 25/11/2022, 06:37

In de tweede speelronde van groep D kruisen Tunesië en Australië zaterdagmorgen de degens. Voor beide landen vormt dit duel de enige realistische kans om een overwinning te boeken op dit WK.

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Logo Tunesië
Tunesië

Pakte een punt tegen Denemarken

Tunesië mocht zich de morele winnaar noemen, nadat het in zijn WK-openingsduel het sterke Denemarken op een doelpuntloos gelijkspel wist te houden. De Noord-Afrikanen kwamen zelf amper aan de bal, al kregen zij wel enkele goede kansen. Een gelijkspel tegen een land als Denemarken is echter een prima resultaat, dus koesterden zij natuurlijk het punt. 'We willen de groepsfase overleven, dat is onze doelstelling,' aldus bondscoach Jalel Kadri. 'Dit gelijkspel is een goed begin.'


Tunesië was niet alleen blij met zijn eerste clean sheet op een WK sinds 1978, maar ook met de steun vanaf de tribunes. Ook tegen Australië kunnen De Adelaars van Carthage ongetwijfeld weer rEKenen op de fanatieke support van de lokale voetballiefhebbers. Als de Noord-Afrikanen dit WK een wedstrijd willen winnen, zal het zaterdagmiddag moeten gebeuren. In de laatste groepswedstrijd staan zij immers tegenover regerend wereldkampioen Frankrijk.


Score is gelijk (Wedstrijd):
3.45 @ Unibet
Australië wint de wedstrijd (Wedstrijd):
4.00 @ Unibet
Tunesië wint de wedstrijd (Wedstrijd):
Logo Australië
Australië

Kreeg voetballes van Frankrijk

Australië kwam er in zijn WK-openingsduel tegen Frankrijk met een 4-1 nederlaag totaal niet aan te pas. The Socceroos kwamen weliswaar verrassend op voorsprong via Craig Goodwin, maar vervolgens draaide Frankrijk de duimschroeven aan. De geelhemden hadden het geluk dat de Fransen hun vizier niet helemaal op scherp hadden staan, anders had het Australische bloedbad nog veel grotere vormen aan kunnen nemen.


In de eerste WK-groepswedstrijd werd pijnlijk duidelijk dat dit Australië weinig op het WK te zoEKen. In het verleden beschikte het land met namen als Tim Cahill, Brett Emerton en Harry Kewell nog wel over enkele leuke spelers, maar dat soort toppers zie ik in de huidige selectie niet rondlopen. Tunesië is echter een stuk minder sterk dan Frankrijk, dus misschien dat de manschappen van Graham Arnold zaterdagmorgen wel een puntje kunnen pakken.


Voorspelling van onze expert "Gelijkspel"

Een Tunesische zege is het meest voor de hand liggende resultaat, al kies ik vanwege de hogere odd toch liever voor een gelijkspel @3.36 (Bet365 Verbeterde kansen, low). Tunesië is immers absoluut geen topland, terwijl dit duel voor Australië waarschijnlijk de enige echte kans is om deze WK-groepsfase van de hatelijke nul af te komen. Van een 0-0 of 1-1 zou niemand vreemd opkijken.


 • Head to head (0 wedstrijden)
 • Doelpunt statistieken voor deze clubs
 • Hoekschop statistieken voor deze clubs
 • Kaart statistieken voor deze clubs
 • Starfschop statistieken voor deze clubs
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Score is gelijk (Wedstrijd):
3.45 @ Unibet
Australië wint de wedstrijd (Wedstrijd):
4.00 @ Unibet
Tunesië wint de wedstrijd (Wedstrijd):

Gratis wedtips & voorspellingen

Australië 1x2, Wedstrijd
4.00
Senegal Win to nil, Wedstrijd
2.37
Senegal 1x2, Wedstrijd
2.10
Nederland 1x2, Wedstrijd
1.84
Wales 1x2, Wedstrijd
2.40

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.