• /
  • EK poule

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Speel mee met de leukste EK poule van Nederland en win vette prijzen!

Maak het EK nóg spannender door mee te spelen met de leukste EK poule van Nederland. Meld je aan, nodig vrienden uit, voorspel alle 51 wedstrijden en win dikke prijzen!

GRATIS
Speel gratis mee!
Maak je eigen subleague
Win te gekke prijzen
Voor jong en oud

Het EK voetbal 2024 staat voor de deur, wij maken we het spektakel nog boeiender met onze EK poule! Speel tegen familie en vrienden, voorspel en win! Word jij de beste voorspeller van Nederland? Meld je nu gratis aan en speel mee!

Het EK voetbal 2024 staat voor de deur, en bij Voetbalwedden.net maken we het spektakel nog boeiender met onze EK poule! Speel tegen familie en vrienden, voorspel alle wedstrijden en ga naar huis met te gekke prijzen! Voorspel de uitslagen, kies jouw topscorers en beantwoord voor elke wedstrijd een bonusvraag. Word jij de beste voorspeller van Nederland? Meld je nu gratis aan en speel mee!

Hoe werkt de EK POULE van Voetbalwedden.net?

Aangemeld? Dan kan je vanaf 27 mei 2024 jouw voorspellingen doorgeven. Je begint met het voorspellen van de 36 wedstrijden in de poulefase. Kies daarna twee topscorers. Voor elk doelpunt van deze topscorer scoor je 10 extra punten. De topscorers gelden voor het gehele EK. Denk dus goed na over wie je hier selecteert! Beantwoord daarna vijf toernooivragen. De punten die je hier mee scoort worden aan het einde van het EK bij je puntentotaal opgeteld.

1.Voorspel wedstrijdenVoorspel de juiste uitslag voor wedstrijden
1.Voorspel wedstrijdenVoorspel de juiste uitslag voor wedstrijden
2.Kies topscorersKies 2 topscorers die de meeste doelpunten maken in het EK 2024 en verdien punten per goal!
2.Kies topscorersKies 2 topscorers die de meeste doelpunten maken in het EK 2024 en verdien punten per goal!
3.Beantwoord vragenBeantwoord vragen juist vooraf aan het EK 2024
3.Beantwoord vragenBeantwoord vragen juist vooraf aan het EK 2024
4.Beantwoord bonusvraagBeantwoord voor elke wedstrijd een bonusvraag en ontvang 2 bonuspunten voor ieder juist antwoord.
4.Beantwoord bonusvraagBeantwoord voor elke wedstrijd een bonusvraag en ontvang 2 bonuspunten voor ieder juist antwoord.

*Let op!

Beantwoord op elke wedstrijddag de bonusvraag, hiermee verdien je 2 bonuspunten per correct antwoord.

Op elke wedstrijddag heb jij de kans op bonuspunten te verdienen. Aan elke wedstrijd is een stelling gekoppeld. Beantwoord deze stelling om kans te maken op 2 extra punten.

Na de groepsfase zijn de wedstrijden in de knock-outfase bekend. Elke knockout-fase is een speelronde. Geef na de groepsfase je voorspelling door voor achtste finales. Geef na de achtste finales je voorspelling door voor de kwartfinales, etc.

Daag je vrienden uit en maak ze in!

Maak een subleague aan en nodig je vrienden uit. Zo kan je tegen elkaar strijden en eindelijk een keer uitvechten wie de echte voetbalkenner is!

Win prijzen

Kan jij je meten met de beste voorspellers van Nederland? Dan kom je in aanmerking voor te gekke prijzen. De totale prijzenpot wordt binnenkort bekendgemaakt! Stay tuned.

Puntenverdeling

Je kan op verschillende manieren punten verdienen. In het schema hieronder zie je exact hoeveel punten iederen taak oplevert!

Je kan op verschillende manieren punten verdienen. In het schema hiernaast zie je exact hoeveel punten een goede voorspelling oplevert. Ook zie je wat de bonusvragen je aan het einde van het toernooi nog op kunnen leveren.

IngamePunten
Wedstrijd helemaal goed 20
Winnaar juist en van 1 team het aantal doelpunten 14
Alleen winnaar juist (of gelijkspel) maar niet het aantal doelpunten 10
Alleen doelpunten van 1 team juist 4
Toernooi vragenPunten
Poule met meeste doelpunten 30
Speler met meeste assists (volgens opta) 30
Speler met meeste goals (volgens opta) 40
Hoe ver komt Nederland 40
Wie wordt Europees kampioen 50
OverigPunten
Doelpunt door geselecteerde topscorer 10
Stelling van wedstrijd goed 2
Verdubbelaar (telt niet mee voor topscorer en stelling, alleen voor de wedstrijd) x2

Nodig vrienden uit en win!

Wist je dat je voor aanvang van het EK al prijzen kunt winnen? We geven drie Bol.com cadeaubonnen weg aan de spelers die de meeste vrienden uitnodigen. Deel jouw unieke uitnodigingslink en win!

Wist je dat je voor aanvang van het EK al prijzen kunt winnen? We geven drie Bol.com cadeaubonnen weg aan de spelers die de meeste vrienden uitnodigen. Gebruik jouw unieke uitnodigingslink en deel deze in jouw vriendengroep!