• /
 • Voorspellingen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbal voorspellingen voor sportweddenschappen

Voetbal voorspellingen voor sportweddenschappen

Dagelijkse prognoses uit onze voorbeschouwingen

Onze wed-experts

Avatar jeroenunibet81
Winst -17.49 Wedtips 2810
Avatar svenchenko
Winst 0 Wedtips 109
Avatar rdboisje
Winst 6.33 Wedtips 12
Avatar vw-manusje
Winst 1 Wedtips 1
Avatar Mangata
Winst 203.93 Wedtips 809
Avatar jeroenunibet81
jeroenunibet81 Expert tipper
Recente vorm
Winst -14.05
Yield -0.57%

Asian handicap - FC Twente AH +0 @ 1.86

Na de oorwassing van vorige week in De Kuip heeft Ajax natuurlijk wat recht te zetten. Ook de fans zullen meer inzet eisen, al kan de sfeer op de tribunes ook zo maar omslaan als FC Twente als eerste toe weet te slaan. Dat zou mij niets verbazen. FC Twente speelt als een hecht team, terwijl Ajax als los zand aan elkaar hangt. Ik zie de bezoekers daarom als favoriet en kies voor de weddenschap FC Twente AH +0 @1.86 (Bet365, low).


Voetbal voorspellingen om alles uit je weddenschap te halen

Wil jij elke dag het maximale uit je sportweddenschappen halen? Niks is waardevoller dan goed onderbouwde voorspellingen door echte kenners. Elke dag plaatsen onze experts meerdere voetbal voorspellingen die onderbouwd zijn met actuele en relevante statistieken. Het doel van deze voetbalvoorspellingen is om jou de beste informatie te geven over een bepaalde wedstrijd. Op deze manier kan jij een weloverwogen weddenschap plaatsen.

De voetbal voorspellingen worden vaak in de dagen voordat de wedstrijd begint online gezet. Op deze manier heb jij alle tijd om de voorspelling aandacht te lezen. Lees ook de voorbeschouwing van de wedstrijd om helemaal op de hoogte te zijn van de actualiteit. Een voetbal voorspelling is pas een voorspelling wanneer deze onderbouwd is. Daarom vinden we het belangrijk jou te voorzien van handige statistieken. Enkele statistieken waar we je inzicht in geven zijn:

 • Doelpunt statistieken
 • Corner statistieken
 • Kaarten statistieken
 • Strafschop statistieken

 

Voetbal voorspellingen vandaag

Lijkt jou wedden op voetbal leuk en wil je alles uit je weddenschappen halen? Bekijk onze wedtips en voorspellingen voor voetbal wedstrijden van vandaag. Wedstrijden in de Eredivisie, Premier League en Champions League vind je hier regelmatig terugkomen. Elke dag worden hier nieuwe voorspellingen geplaatst aan de hand van belangrijke statistieken. Laat jezelf inspireren door voorspellingen in de beste competities. Als nieuwe speler of gebruiker snappen we dat het niet direct duidelijk is wat voor soort weddenschappen er zijn. Hieronder de beschikbare soorten weddenschappen:

Het is natuurlijk aan jou op welke manier je wilt inzetten op een weddenschap. Het belangrijkste is dat mensen plezier beleven aan het spelletje en het niet doen om geld mee te verdienen. Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van nieuwe voorspellingen? Je kan je per wedstrijd inschrijven voor een mailing. Bij publicatie ontvang je direct een e-mail. Daarnaast bieden wij ook een RSS feed aan om je in te schrijven.

Hoe waardevol zijn deze voorspellingen?

Een voorspelling is slechts een indicatie van wat er van een wedstrijd verwacht wordt. Dit betekent dat er geen enkele garantie is dat deze voorspelling uitkomt. Wel proberen we jou de beste informatie te geven door de voorspelling zo uitgebreid mogelijk te onderbouwen. Dit doen we door elke voorspelling te onderbouwen met een voorbeschouwing. Naast dat we de voorspelling onderbouwen, geven we je ook inzicht in wie de voorspelling heeft uitgebracht. Door de wedtip historie van onze experts bij te houden, geven wij volledig inzicht in de kwaliteit van de auteur. 

Sportwedstrijden voorspellen

Op deze pagina vind je vooral voetbal voorspellingen. Er zijn echter talloze sporten waar je op kunt wedden. Wedden op voetbal is populair, maar ook sporten als formule 1, tennisdarten of wielrennen zijn erg opkomend in de het gokken. Deze sporten zullen vooral aandacht krijgen tijdens grote sporttoernooien. De soorten weddenschappen zijn per sport verschillend. Bij het gokken op formule 1 kan je bijvoorbeeld inzetten op de winnaar van een bepaalde grand prix. Het voorspellen van de correcte score is hier geen gangbare weddenschap. Ook verschilt het per bookmaker wat voor soort weddenschap er aangeboden wordt.

Wedden met onze voorspellingen en wedtips

Wedden op sport vereist veel kennis van zaken. Het is niet altijd mogelijk om competities op de voet te volgen, maar dat is ook niet altijd nodig. Met de voorspellingen en wedtips van Voetbalwedden.net blijf je altijd op de hoogte van de populairste voetbalwedstrijden. Heb je een voorspelling gezien waar je op in wilt zetten? Dan is het mogelijk om direct op de weddenschap in te zetten. Wij hebben de hoogste odd al voor je uitgezocht! Zo weet je zeker dat je de meeste value uit je weddenschap haalt.

Zelf wedstrijden voorspellen

Voorspel jij vaak uitslagen goed en denk jij je te kunnen meten met de wedexperts van Voetbalwedden.net? Maak dan een account aan en breng jouw eigen voorspelling uit. Onderbouw deze met analyses en wie weet worden jouw voetbal voorspellingen wel gedeeld via onze socials! Je kan ook meedoen met een van onze tipcompetities. Krijg jij het voor elkaar om in de top van het klassement te komen? Dan maak jij kans op mooie prijzen!

Om je alvast een beetje op weg te helpen, willen we je een aantal tips meegeven die kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de voorspelling. Als je een wedstrijd wilt gaan voorspellen moet je deze aspecten zeker niet vergeten:

 1. Soort wedstrijd
  Welke belangen kent de wedstrijd? Is het de Champions league finale of is het slechts een oefenduel?
 2. Huidige vorm
  De recente resultaten zeggen veel over de vorm van een ploeg. Heeft een ploeg afgelopen periode veel verloren? Dit kan ook van toepassing zijn op spelers. Hoe presteren de bepalende spelers van een team?
 3. Blessures en schorsingen
  Bekijk altijd de actuele blessures en schorsingen van een ploeg. Ook hierbij is het belangrijk om eventuele afwezigen mee te nemen in het voorspellen van een wedstrijd.
 4. Uit of thuis
  Het is algemeen bekend dat ploegen die thuis spelen een voordeel hebben. Het publiek kan een grote rol spelen in de uitkomst van een wedstrijd. Neem dit ook zeker mee in jouw voorspelling.
 5. Specifieke kwaliteiten
  Elke ploeg heeft specifieke kwaliteiten. Speelt een bepaalde ploeg erg verdedigend? Dan zou je het aantal tegendoelpunten mee kunnen nemen in je voorspelling. Is een ploeg erg sterk in standaard spelsituaties? Ook dan kan je hier rekening mee houden.
 6. Actueel nieuws
  Houd altijd het actuele nieuws in de gaten. Je kan alle statistieken hebben uitgepluisd maar dan nog zijn er externe factoren waar rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het plotselinge ontslag van een trainer of de bekendmaking van een schandaal van een van de spelers.

 

Betrouwbare bookmakers

Wanneer je denkt een mooie weddenschap te kunnen plaatsen, kun je dit doen bij verschillende online bookmakers. Zorg ervoor dat je alleen weddenschappen aangaat via legale bookmakers in Nederland. Op dit moment zijn er verschillende betrouwbare bookmakers. De beste lichten we graag voor je uit in een review. Houdt daarnaast ook actuele bonussen in de gaten. Als je nog geen account hebt en je wil je gaan registreren bieden verschillende bookmakers vaan bonussen en promoties aan. Deze kunnen bestaan uit free bets of stortingsbonussen. Het is belangrijk om te weten dat er vaak voorwaarden verbonden zijn aan deze bonussen. Je leest er alles over op onze bonuspagina.