Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Kansspelbelasting in 2018, hoe en wat?

Goedenavond,


er zijn hele oude topics over dit onderwerp ik wil graag een nieuw concreet uitleg of het veilig is om naar de bank geld over te maken als je het elke week onder de 300 euro doet?


ik heb namelijk een behoorlijk bedrag gewonnen wil dit dus in gedeeltes laten uitbetalen.


ik hegriip een skrill account aanmaken Is veiliger l, maar kan het kwaad om naar de bank geld over te maken, en doen dit meer mensen.


ik ben zeer dankbaar voor alle suggesties

0
0
0 likes
Gestart doorCountry flagmarkos18
4-06-2018 20:37 in Algemeen
12 reacties

Tuurlijk is het veilig, of het handig is is een tweede. Daarom adviseert men om neteller of skrill te gebruiken. Aangezien gokken en casino in NL nog illegaal is tenzij je bij Toto of HC speelt zou ik die risico niet nemen als ik jou was. Een account aanmaken is zo gebeurd en een pas heb je binnen paar dagen al in huis. Zonder gedoe of zorgen kun je gewoon lekker pinnen en klaar is kees.

1
0
1 likes

De vraag is ook of de belastingdienst het de moeite waard acht om jouw transacties te controleren. Bij een bepaald bedrag is een bank verplicht hier melding van te doen (volgens mij €15.000 +). Ik denk niet dat het overmaken van een maandelijks bedrag veel zin heeft, aangezien er met je jaaropgave dan wel ergens een gat komt te zitten. Tenzij je het direct weer uitgeeft.


Op dit vlak gaat niemand je een sluitend advies geven, aangezien niemand je met 100% zekerheid kan zeggen wat er gaat gebeuren.

1
0
1 likes

Is de informatie op een skrill account wel veilig dan? Kan de belastingdienst daar geen opvraag doen?Als je dan toch met skrill wilt werken is het misschien ook beter om paysafe te gebruiken om naar je skrill account geldover te maken, op je bankrekening zijn overboekingen naar skrill ook te zien en kunnen ze bij problemen informatie/inzage van die rekening vragen.Of ze Skril kunnen dwingen om inzage te geven zou ik ook graag weten.

1
0
1 likes

De belastingdienst kan inderdaad je Skrill of Neteller account opvragen maar dan moeten ze je op 1 of andere manier wel gigantisch op de korrel hebben.

Dit gebeurt echt niet zomaar en al zeker niet als je een paar honderd euro per maand verdiend met gokken. Dit is peanuts natuurlijk en daar ligt de belastingdienst echt niet wakker van.


Zoals Battes zegt, als je het naar je bankrekening overmaakt dan zou ik het wel opmaken voor het einde van het jaar i.v.m. je jaaropgave. Dit is het enige waar de belastingdienst naar kijkt.


Wil je compleet op safe spelen dan zou ik een Skrill of Neteller account aanmaken en een pasje bestellen (kost je 10 euro per jaar). Je kan met dit pasje cash geld opnemen bij een pinautomaat (kost je een klein beetje fee) of in een winkel pinnen waar ze mastercard accepteren.

3
0
3 likes
Bericht gewijzigd door altaidpech op Sun 26 Aug 2018, 15:48.
1
0
1 likes

Om boetes in het buitenland te kunnen innen, moeten er internationale afspraken zijn, en die ontbreken. Nederland is een van de weinige landen die dit soort boetes uitdeelt. Het resultaat laat zich raden. Veel boetes worden niet betaald. Sinds 2012 legde de Kansspelautoriteit voor 1.690.000 euro aan boetes op. Daarvan is 530.000 euro geïnd.


hahaha het zegt ook allemaal weer genoeg. Wat een stumperds weer. Boetes willen opleggen als 1 van de weinige landen en zelf een gedoogd beleid erop na houden....de wiethandel pcies hetzelfde....looool


Nederland! ohh Nederland!! wij worden kampioeuhhhhh

Bericht gewijzigd door gulzig op Mon 27 Aug 2018, 03:52.
2
0
2 likes

L.O.L

0
0
0 likes
Pain is temporary. Quitting lasts forever.

Had het ook gezien van Kroon. Het wordt tijd dat die nieuwe wetgeving er eindelijk eens een keer doorkomt zodat we bij een stuk meer bookies kunnen spelen (en die belachelijke boetes ook verleden tijd zijn).

0
1
0 likes
Op za. 1 sep. 2018, 14:05 schreef gnagnamel:

Had het ook gezien van Kroon. Het wordt tijd dat die nieuwe wetgeving er eindelijk eens een keer doorkomt zodat we bij een stuk meer bookies kunnen spelen (en die belachelijke boetes ook verleden tijd zijn).

Ik weet niet of we dan bij een stuk meer bookies kunnen gaan spelen. Eerlijk gezegd denk ik dat het aanbod flink minder wordt.

De bookmakers zullen de kansspelbelasting moeten gaan betalen en aangezien ze in NL een belachelijk hoog tarief hanteren vergeleken met andere landen. Hier zitten bookmakers niet op te wachten en k denk dat alleen de allergrootste naar NL zullen komen.

Daar bovenop wil de overheid ook nog eens dat bookmakers mee gaan helpen om verslaving tegen te gaan, oftewel het kost ze nog meer geld.

1
0
1 likes

Afwachten maar, in Duitsland moeten veel spelers ook hierdoor vaak een soort winstbelasting aan de bookie betalen maar ze hebben wel toegang tot veel meer bookies.

0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Welkomstbonus: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal