Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Vraag: wedden op sport en belasting in Nederland. Hoe?

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ben nieuw hier. Mijn naam is Goof en ik wed al een aantal jaren op sport. Nu heb ik de laatste maanden mijn bankroll weten uit te breiden van een kleine 1000eur naar 5 cijfers.


Aangezien ik nog in NL geregistreerd sta vroeg ik me af of er hier professionele gokkers zijn die mij van de beste tips kunnen voorzien om in de toekomst op een legale wijze zonder problemen mijn winst te laten uitbetalen naar mijn bankrekening, belastingvrij.


Aangezien ik pas bij de 6 cijfers wil gaan uitbetalen, (mits ik dit haal), heb ik dus nog wel even om dit alles te regelen. Ik werk zelf al als freelancer en reis hierdoor over de wereld als digital nomad, wat inhoudt dat een land waar de inkomstenbelasting al een stuk lager ligt ook erg meegenomen is.


Nu weet ik dat in de UK geen belasting wordt geheven, maar gaat mijn voorkeur hier niet naar uit. De regels mbt kansspelbelasting zijn lastig te vinden. Vaak zie ik op meerdere websites verschillende antwoorden en is er ook een groot verschil tussen wanneer je dit als full time inkomen hebt ipv dat je dit doet naast je baan. Ik las wel positieve berichten over Bulgarije, daar de inkomstenbelasting er 10% betreft en er geen belasting wordt geheven op kansspellen, maar hier ben ik niet 100% zeker van.


Ik ben geen voorstander om dingen op illegale wijze te doen. Het moet dus allemaal netjes volgens de regels zijn, dan is er ook niets om je zorgen over te maken.


Ik hoop hier iemand te vinden die mij is voor gegaan op dit vlak!


Groet, de Goof


1 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Goofgoop
Country flagGoofgoop in 21-11-2019 19:19 Algemeen
in 21-11-2019 19:19 Algemeen
20 reacties
0 Vind ik leuk's
It is useless to meet revenge with revenge: it will heal nothing.

'digital nomad'


hier stopte ik met lezen

4 Vind ik leuk's
Op do. 21 nov. 2019, 20:09 schreef robinnl:

'digital nomad'


hier stopte ik met lezen

Over de helft!


Thanks Rob ben vereerd.

0 Vind ik leuk's
De Goof
Op do. 21 nov. 2019, 20:09 schreef robinnl:

'digital nomad'


hier stopte ik met lezen

Ik snap niet waarom mensen als jij de behoefte voelen om te reageren als je niks inhoudelijks kan inbrengen.


Dat je de chat vol trollt snap ik nog, maar hier lijkt het me niet nodig.

1 Vind ik leuk's
It is useless to meet revenge with revenge: it will heal nothing.
Op do. 21 nov. 2019, 19:45 schreef z3xtr4:

https://www.onlinecasinoground.nl/top-10-belastingparadijzen/

Thanks voor deze link! Die pagina had ik zelf nog niet gevonden.

Wel heb ik al eea gelezen over deze belastingparadijzen. Ze zijn in mijn situatie niet zozeer van toepassing, maar meer op diegene die al een gigantisch vermogen hebben of een bedrijf elder willen vestigen.

0 Vind ik leuk's
De Goof

Ja is zo. Het is lastig omdat in jouw situatie wel om een hoop geld gaat maar niet genoeg om echt voordeel te halen uit belastingparadijzen.

Hopelijk zitten er wat ervaringsdeskundigen op dit forum die je erbij kunnen helpen.

0 Vind ik leuk's
It is useless to meet revenge with revenge: it will heal nothing.

Inderdaad! Ik denk dat iemand die me voor was en er ook voor soortgelijke redenen voor heeft gekozen om elders een residentie te verkijgen hier precies de mogelijkheden van kan uitleggen en problemen waar hij tegenaan liep. Maar dat zijn er niet zoveel =) hopelijk is er iemand hier!

0 Vind ik leuk's
De Goof

Hallo Goos, leuke en interessante vraag!


Ten eerst ben ik eigenlijk wel benieuwd op welke wed manier jij winstgevend bent? Zeker als je een Freelancer bent die veel over de wereld reist.

Welke sport(en) gok je op? Heb je een bepaalde tactiek of tactieken? Wat is je bankroll management / stake systeem?


Wat betreft je vraag....om het dicht bij huis te houden, weet ik dat je in de volgende EU landen sowieso geen kansspelbelasting betaalt : Belgie, Duitsland, UK , Ierland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Finland, Liechtenstein, Italie en Hongarije


Ik weet dat je wel in Portugal 20% kansspelbelasting betaalt vanaf 5000 euro en in Spanje is dit 20% vanaf 2500 euro.

In Zwitserland betaal je ook kansspelbelasting, maar dit is pas vanaf 1 miljoen Zwitserse Frank. Dit is een goede 9 ton aan euro's.

Ook in de USA en Brazilie betaal je kansspelbelasting.

Je kan je ook vestigen in een staat als Monaco of een land als Dubai waar je helemaal geen belasting betaalt. Of 1 van de mooie eilandjes ;)

Daarnaast betaal je in Australie , Canada , Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika ook geen kansspelbelasting. Net zoals in Vrijwel elk Aziatisch land waar het gokken legaal is.


1 Vind ik leuk's

Eerlijk gezegd als je van 1000 euro 5 cijfers kan maken, en daarna zelfs 6, zou ik me niet al te veel zorgen maken om wat meer of minder belasting ;-)

3 Vind ik leuk's
Whenever the question is “why?” – the answer is “money.” Whenever the question is about football referees, the answer is “incompetence.”

Haha Thomas. Het is toch lekker als je er dan onderuit kan komen ?

2 Vind ik leuk's
It is useless to meet revenge with revenge: it will heal nothing.

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators