Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmaker Betlic weigert 55 euro cashback uit te keren

Geachte leden, Ik zit met een probleem.
Afgelopen week las ik op voetbalwedden.net dat de bookmaker Betclic een aanbieding had voor nieuwe leden: 55 euro freebet op de eerste weddenschap. Aangezien ik al een tijdje een account heb bij de bookmaker, had ik op voorhand geen recht op deze bonus. Na contact te hebben gehad met de klantenservice, werd bepaald dat ik alsnog recht had op deze bonus. De reden hiervoor was: al een tijdje niks meer gespeeld.
Vervolgens verloor ik de eerste weddenschap t.w.v. 55 euro en deze werd keurig terugbetaald.
Enkele dagen later bracht ik wat vrienden van mij op de hoogte. Deze waren op dat moment bij mij thuis.. Zoals je al verwacht, deze personen waren erg onder de indruk van zo'n mooie aanbieding en wouden zo snel mogelijk een account opstarten. Dit heb ik samen met deze 2 personen gedaan, op mijn computer. Voor we deze accounts aanmaakten lazen we de regels even goed door en kwamen als snel tot de conclusie dat de bonus bestemd was voor maar 1 account per IP adres: LOGISCH!
Aangezien ze toch wel snel wouden spelen besloten we contact op te nemen met de live chat. Hierin hebben we het uitgelegd. We maken nu 2 accounts aan op dezelfde computer, dit zijn wel 2 verschillende personen, met ieder een eigen woning en ook een eigen computer en dus eigen IP adres. Geen probleem was het antwoord, als de uitbetaling maar gedaan wordt op de rekening van de eigenaar van het account. Duidelijk, lijkt mij.
Vervolgens verloren beide personen, net als ik, hun eerste weddenschap. Zij kregen de 55 euro echter niet teruggestort op hun account. Vervolgens natuurlijk weer de live chat openen, situatie uitgelegd. Antwoord: Prima, documenten maar opsturen, wanneer deze verwerkt zijn wordt de bonus toegeschreven.
Een dag later waren de documenten van beide personen goedgekeurd, maar nog steeds geen geld!!
Wederom vandaag weer, met zijn 3en gebruik gemaakt van de livechat. Verhaal uitgelegd, antwoord: Helaas, in de regels staat duidelijk dat de bonus maar 1 keer wordt geleverd per IP adres. Zoals verwacht reageerde ik hier op met het antwoord dat ik voor het aanmaken van het account al had gevraagd of dit mogelijk was en hier een positieve reactie op kreeg.
Er werd mij gevraagd met wie ik het gesprek heb gehad en op welk account dit was, dit had ik keurig genoteerd en kon ik zo aantonen. Vervolgens vroegen ze mij bewijs te tonen van het gesprek dat ik had.. ik had natuurlijk geen bewijs!
We hebben er vandaag weer een aantal mails tegenaan gegooid, maar ik heb een voorgevoel dat hier iets niet klopt...
Wat denken jullie??
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar smittaa
Country flagsmittaa in 28-01-2014 16:05 Bookmakers
in 28-01-2014 16:05 Bookmakers
20 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
ik denk persoonlijk dat het heel dom is van jullie zelf. als er duidelijk in de regels staat 1 account op 1 IP... Die mensen in de chat hebben namelijk niet veel te zeggen. en als je 2x de zelfde vraag stelt aan 2 verschillende personen in zoon chat zul je vaak 2 verschillende antwoorden krijgen. Je kan alleen hopen op goodwill van de bookie. Bekijk het eens van hun kant.. jij maakt 3 account aan, je plan mislukt en probeert het nu op te lossen met 2 vrienden er bij te betrekken..
maar hoop voor jou/jullie dat het alsnog goed komt
0 Vind ik leuk's
http://sk1986nbanhl.blogabet.com/ Do not bet like superman stay clark kent.. Even superman can fall from a horse.
En wat ik ALTIJD doe in de livechat, is screenshots van afspraken maken.. Zodat je niet genakt kan worden. Je had beter via een paar telefoons kunnen werken met wifi uit. dan had je dit gezeik niet gehad.
Iig succes!
0 Vind ik leuk's
Idd je zult met bewijs moeten komen denk ik van de live chats.. anders ben je sowieso kansloos verwacht ik
0 Vind ik leuk's
Jullie denken niet dat een bookmaker dit allemaal zal bewaren en dit achterhoud ?
0 Vind ik leuk's
smittaa:
Jullie denken niet dat een bookmaker dit allemaal zal bewaren en dit achterhoud ?
smittaa:
Jullie denken niet dat een bookmaker dit allemaal zal bewaren en dit achterhoud ?

Je zult toch wel bewijs moeten aanvoeren.. dat kan of met een screen of id nr van de chatsessie.
0 Vind ik leuk's
Vast wel, maar aangezien jij je gelijk wil halen zul jij met bewijzen/argumenten moeten komen.
0 Vind ik leuk's
Bij de meeste bookmakers heb je de mogelijkheid om een kopie van je chatsessie te mailen na afloop van je gesprek. Dan moet je vanboven (normaal gezien) op het envelopje klikken en jouw emailadres invullen. Ik doe dit altijd als het een belangrijk gesprek was, om steeds het bewijs achter de hand te hebben. Ik ken Betclic niet, dus ik weet niet of dit daar ook mogelijk is.
Ik vrees dat je vrienden naar hun geld kunnen fluiten, aangezien je geen enkel bewijs van de afspraak hebt. Een andere oplossing dan met een bewijs komen, zie ik niet onmiddellijk voor dit probleem.
0 Vind ik leuk's
Betclic is niet de meest betrouwbare en vergevingsgezinde bookmaker, ik zie het zwaar in voor je vrienden. Het komt bijna altijd neer op hetzelfde als er problemen zijn met bonussen: LEES DIE VOORWAARDEN & HOU JE ER AAN, vraag niet om clementie om de voorwaarden te doorbreken in veel gevallen praten mensen langs elkaar heen en grijpt de financiële afdeling in omdat je niet volgens de regels hebt gespeeld. Desalniettemin beleefd blijven en hopen op coulance, succes ermee!
0 Vind ik leuk's
Retarded gambler
Ook slechte ervaring met Betclic. Deed een bet op mijn mobiel, maar hij haperde. Dus blijkbaar heb ik hem toen twee keer gedaan en ook nog eens verloren. Ze wilden er helaas niets van weten.
0 Vind ik leuk's
robs234:
Ook slechte ervaring met Betclic. Deed een bet op mijn mobiel, maar hij haperde. Dus blijkbaar heb ik hem toen twee keer gedaan en ook nog eens verloren. Ze wilden er helaas niets van weten.

Dit heb je wrs dan ook pas achteraf gezien en gemeld? als je zulke dingen meteen doet zullen ze waarschijnlijk wel doen. Al MOETEN ze dat nooit doen.
0 Vind ik leuk's
http://sk1986nbanhl.blogabet.com/ Do not bet like superman stay clark kent.. Even superman can fall from a horse.

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.