Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Allyoubet: hier niet storten, hoge fees met uitbetalen

Ik kwam helaaas deze bookmaker tegen. Heb ook wat gestort, gespeeld en gewonnen.
Payout wordt 60$!!! voor gevraagd. Nagevraagd via de livechat of het echt klopt of dat het een grap was. Nee, het klopte echt. Ook is er geen andere manier om geld op te nemen. Pure diefstal. Laat deze bookie vooral links liggen. Via google ook veel negativiteit over deze bookie.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar barca1985
Country flagbarca1985 in 27-04-2015 09:34 Bookmakers
in 27-04-2015 09:34 Bookmakers
10 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Heb de topic titel iets gewijzigd, ik begrijp dat als je bij deze bookie speelt je een hoop fee moet betalen om je geld te krijgen. Goed om te weten tnx
0 Vind ik leuk's
Waarom speel je dan ook bij zo'n bookmaker?

:-|
0 Vind ik leuk's
Altijd goed om van te voren informatie in te winnen over een bookmaker alvorens een account + storting te maken. Het is nu zeker duidelijk dat men het beste hier geen account aan moet maken.

Gezien het .ag domein is deze bookmaker gevestigd in Antigua en Barbuda. Verder kan ik zien dat de site in 2014 is opgericht en het komt regelmatig voor dat nieuwe bookies het niet aankunnen en daarom onbetrouwbaar worden. Op de site van Allyoubet kan ik ook geen vestigingsadres vinden. Op Facebook heeft Allyoubet in 1 jaar tijd ook slechts 38 likes en dat getal ligt bij gewaardeerde bookies vele malen hoger.

Op pc cleaner Yax lees ik zelfs het allyoubet.ag een vervelend en hardnekkige redirect virus is ontworpen door hackers om gebruikers browsers aan te vallen. Het allyoubet.ag virus hecht zich meestal naar freeware programma's.Eenmaal geïnstalleerd, zal het een slechte invloed op uw Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer hebben .De malware wijzigt de DNS-instellingen, wijzigt Windows host bestanden en registry entries. Als gevolg hiervan zult u niet in staat om gebruikersvriendelijk te surfen op het internet.

http://www.windowsuninstaller.org/winuninstall/how-to-remove-allyoubet-guide-allyoubet-uninstaller-info.html
http://www.yac.mx/nl/guides/browser-hijacker-removal/20150227-how-to-remove-www.allyoubet.ag-from-Internet-Explorer.html
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Bedankt voor de info wedden. Klinkt helemaal niet goed. Snel wegwezen daar is dan ook wat ik denk en ga doen. Begrijp ik thom. Mijn bericht is dan ook echt een waarschuwing voor mensen die deze site tegenkomen.
0 Vind ik leuk's
Dit is een Amerikaanse bookmaker, daar werken ze nog met cheques etc. Dit brengt veel kosten met zich mee, vandaar die hoge fees met uitbetalen. De grote bookmakers in Amerika hebben vaak betere regelingen, maar ze maken daar oa. ook meer kosten door regelgeving van de overheid.
0 Vind ik leuk's
Retarded gambler
barca1985:
Bedankt voor de info wedden. Klinkt helemaal niet goed. Snel wegwezen daar is dan ook wat ik denk en ga doen. Begrijp ik thom. Mijn bericht is dan ook echt een waarschuwing voor mensen die deze site tegenkomen.allyoubet.ag is een parasitaire browser kaper
allyoubet.ag past de standaard homepage, zoekmachine en bladwijzers van uw computer met geweld aan.
U wordt lastig gevallen met veel pop UPS. Het kaper virus infecteert uw register en gebruikt het om irritante pop-up advertenties te starten uit het niets.
De kwaadaardige browser kaper wordt gedistribueerd door cybercriminelen om uw computer binnen te dringen voor uw privacy en veiligheid op doel.
allyoubet.ag zal u afsluiten van uw andere anti-virus en anti-spyware programma's. Het zal jou computer ook besmetten en je register corrupt, het verlaten van uw computer helemaal onveilig.

Als zulke waarschuwingen staan op zulke gerenommeerde sites zoals Yax pc cleaner die momenteel meer dan 102 miljoen downloads heeft, dan is het zeker aan te bevelen de site te mijden. Schijnbaar is er toch iets merkwaardigs aan de hand met deze bookmaker. Ik waag mij er in ieder geval niet aan.
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Moet je hier voor iedere payout 60$ betalen, of gaat het om 10% fee om dat je je stortingsbedrag nog niet hebt rondgespeeld, als dat eerste het geval is, dan hebben ze snel geen klanten meer.
0 Vind ik leuk's
Poeh... klinkt niet echt als service als je het mij vraagt. Wij hebben geen ervaring met deze bookmaker.

Alleen al door bovenstaande reacties te lezen kan je er vanuit gaan: stort hier nooit ook maar 1 eurocent!!
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
dutchdanny:
Moet je hier voor iedere payout 60$ betalen, of gaat het om 10% fee om dat je je stortingsbedrag nog niet hebt rondgespeeld, als dat eerste het geval is, dan hebben ze snel geen klanten meer.


Dat is voor elke keer.

VW-Crew heeft gelijk. Stort er geen enkele eurocent (y). Ik ben er ook weg.
0 Vind ik leuk's
Dan is dit topic rond, conclusie: ontwijk deze bookmaker!!

Ik heb de titel ook nog aangepast :P
0 Vind ik leuk's
Retarded gambler

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.