Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Help: Unibet wil mijn 11K uitbetaling niet uitbetalen

Heren, Dames


Ik kom tot de verbazing dat Unibet mijn 11k op hold heeft gezet omdat ik me moest verifiëren. Ik heb in het verleden met mijn zakelijke rekening gestort wat op mijn naam staat, en daar maken ze nu ineens een probleem van. Heb hiervoor al 50k+ eraf gehaald zonder enige probleem maar omdat ik het nu naar Neteller wilde laten uitcashen moest ik opnieuw die zakelijke rekening verifiëren wat ik gedaan heb. Nu zeggen ze dus dat ik alleen de deposit krijg wat gestort is met die pas.


Weet iemand wat ik kan doen? Want het gaat hier natuurlijk over veel geld en voelt alsof ze elk klein kansje pakken om me te naaien.


Let me know!

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar triplegxg
Country flagtriplegxg in 4-02-2021 12:57 Bookmakers
in 4-02-2021 12:57 Bookmakers
35 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

Kunnen wij ook ons stortingen terug krijgen als we iets verzinnen?

0 Vind ik leuk's

Je moet je zakelijke rekening opnieuw verifiëren omdat je naar Neteller wilt laten uitbetalen? Die snap ik niet.


Heb je wel eerst via Neteller geld gestort naar je Unibet account? dit moet vrijwel altijd bij bookies, om vervolgens te kunnen uitbetalen naar je Neteller account

0 Vind ik leuk's


Unibet hanteert een logica van uitbetalen waar het geld vandaan gekomen is. Ik ben er niet precies achter maar iets als LIFO logica (last in first out).

Als je daar van af wilt wijken zullen ze wel willen weten waarom.

Deze logica heeft wel iets met voorkomen van witwassen te maken, meen ik weleens gelezen te hebben.

2 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Heren, Thanks voor jullie antwoord.


Ze maken er een enorm probleem van dat er gestort is met mijn zakelijke rekening (staat op mijn naam). Dit accepteren ze hoe dan ook niet dus willen ze mijn deposits terug betalen, alhoewel zullen ze in deze situatie mijn winsten niet willen uitbetalen omdat het schijnt gemaakt te zijn met dat geld. Het rare is aan het hele verhaal is dat unibet in tussentijd wel withdrawal naar mijn bankrekening heeft geaccepteerd, dus ze spreken zichzelf een beetje tegen in deze sitautie. Nu omdat het over veel geld gaat, wordt het gezien als een probleem en willen ze deze kans pakken om mijn winsten van 11K niet te willen betalen. (Omdat ik nu neteller wilde doen, hebben ze deze kans gepakt)


Ze hebben mij een email gestuurd met het volgende:


Can you please send us the below documents:


* An explanation for using business bank account.

* A handwritten confirmation to be the only one using the account and to use my own private methods.

Please write down this:

"From now on i will be the only one using my unibet account and i will only use my own private payment method for deposits and withdrawal, dont forget to sign it and mention the date"


Met andere woorden, ze willen dat ik een verklaring schrijf met het gevolg dat als er een rechtzaak of een advocaat kwestie komt dat ze safe zijn. Ze willen me geld niet uitbetalen, probeer alles eraan om het los te krijgen.


Bij de vraag als ik deze verklaring onderteken, me geld krijg gaven ze de antwoord: "I cannot make any promises regarding the pending neteller withdrawal"

(Met andere woorden, Teken de verklaring, Wij depositen je geld terug en de winst krijg je niet"


Iemand nog tips? Of iemand van deze site die iemand kent bij unibet?

zal het graag op een normale manier willen oplossen maar dit willen zij niet.

0 Vind ik leuk's

Contact opnemen met VW support. Mss kunnen zij iets voor je betekenen.


Aangezien er in NL ook licenties aankomen kan je mss contact opnemen met die dienst. Want als ik je verhaal zo lees lijkt me dit gewoonweg diefstal te zijn. Eventueel mail sturen naar Unibet dat je de licentie commissie gaat inlichten over uw geval.

0 Vind ik leuk's
There will be more like me, I promise you. And we will bring hell to you and your kind. And my conscience is clear. I have no regrets. I live forever. I go to a better place.

Ik heb zojuist de support een bericht gestuurd, hopelijk kunnen ze mij helpen in deze kwestie. Ja ze gaan natuurlijk terug vallen op de terms and conditions dat het niet mag etc, alleen faprant aan het hele verhaal is dat in tussentijd er meerdere duizenden euros wel uitbetaald zijn op mijn rekening en is de timing nu wel heel toevallig als ik net een mooie winst heb behaald.


hopelijk kunnen we dit normaal oplossen anders zal ik toch stappen moeten ondernemen om naar de licentie commissie toe te stappen.


*Alles staat op mijn naam.

0 Vind ik leuk's

https://www.sportsbookreview.com/sportsbook-complaint/


In een ver verleden ooit eens gebruik gemaakt van bovenstaande site. Gingen wel degelijk op onderzoek uit en namen mijn klacht vrij serieus. Mijn klacht is uiteindelijk in orde gekomen maar kan mij wel niet herinneren of dit dankzij hun was of niet. Wel geen idee of ze heden ten dage zulke dingen nog serieus behandelen.

0 Vind ik leuk's
There will be more like me, I promise you. And we will bring hell to you and your kind. And my conscience is clear. I have no regrets. I live forever. I go to a better place.

Ga dit ook even gelijk proberen!

0 Vind ik leuk's

Ik zou helemaal niets tekenen inderdaad, en dreigen met jurdische stappen. Natuurlijk zullen ze hier in eerste instantie niet warm of koud van worden, maar als je ze daarbij uitlegt dat je alle vorderingen openbaar zult maken op een platform wat door veel Nederlandse/Belgische betters in de gaten wordt gehouden, dan zullen zij misschien zwichten. Daarbij zou je twitter en allerlei andere platformen in kunnen zetten voor verdere verspreiding van dit geluid. Ik ben dan wel geen jurist, maar volgens mij sta je juridisch 100% in je recht.


Voor mij zou dit een reden zijn Unibet in het vervolg te mijden.

Bericht gewijzigd door Cult op Fri 5 Feb 2021, 13:38
0 Vind ik leuk's

Lees de voorwaarden; uitbetalen op accounts waarvan ook de deposit is gemaakt

Waarom: fraude en witwassing tegen gaan. anders is het heel simpel he. Storten van het een, keertje rondspelen en withdrawal naar de ander. En je hebt het witgewassen...


Denk dat je pech hebt, en je dus wel een dergelijke verklaring moet tekenen

0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.