Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Matched Betting met Profit Accumulator

Hallo allemaal,

Ik ben een newbie hier (ook op het gebied van online gokken) en ik weet ook niet of ik hier voor op de juiste website/forum/onderwerp zit, maar ik wil het volgende toch even met jullie delen. Wellicht is het hier al een keer benoemd, maar ik kon het via het zoekformulier niet vinden. Ben namelijk benieuwd of hier iemand bekend mee is.

Het gaat om het volgende: een aantal weken geleden kwam ik de volgende site tegen: https://www.profitaccumulator.co.uk/ . Op deze site hanteren ze een techniek waarbij je gokt zonder risico. Bij velen van jullie zal die techniek wel bekend zijn; je zet een back bet in bij een bookie en een lay bet bij Betfair (verbeter me als ik de benamingen fout heb). Hierdoor zul je hooguit enkele centen winnen of verliezen, maar het gaat er om dat je de bonussen van de bookies vrijspeelt. Met deze bonussen kun je vervolgens gaan spelen.

De site claimt dat je hier zo'n 1000+ pond per maand mee kunt winnen en naar ik begrijp kan dit oplopen tot 2000 pond per maand; dat is €2.836,88 in euro's!! De techniek is dus niet nieuw, maar wat Profit Accumulator doet is dat ze alle aanbiedingen/bonussen van de bookies voor je verzamelen. Daarnaast geven ze ook gedetailleerde video instructies van hoe je alles moet inzetten. Verder hebben ze nog een calculator waarmee je de odds kunt vergelijken.

Grootste nadeel is dat het alleen voor inwoners van de UK is, omdat het gokken daar legaal en belastingvrij is! De meeste aanbiedingen die PA aanbiedt werken dus ook niet voor deelnemers uit Nederland, heel jammer. Nu zag ik op deze site wel de volgende pagina: https://www.voetbalwedden.net/bookmakers/ . Maar daar redt je het volgens mij niet mee om maandelijks een leuk bedrag eruit te slepen.

Lang verhaal, maar zijn er ook mensen bekend met https://www.profitaccumulator.co.uk/ of soortgelijke sites. En zijn er ook manieren om dit voor Nederlanders te bewerkstelligen? Misschien via omwegen? Of moet ik toch maar naar Engeland verhuizen? :p

Ik hoop dat iemand een antwoord heeft, want hoe lekker zou het zijn om maandelijks een extra inkomen van €1500+ te hebben!
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar willcom
Country flagwillcom in 1-12-2015 21:29 Hulp en advies
in 1-12-2015 21:29 Hulp en advies
0 reacties

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.